giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.232
- Πόντοι
- 486
Γύφτισσα με laser ????
Δύσκολο.....
Δύσκολο.....
Αν γίνεις χορηγός της γύφτισσας να σου κάθεται και για laser τη πας και μπάνιο τη βάζεις να κάνει απλά μετά χάνεις το original γύφτικο βρώμικο γαμησι !Γύφτισσα με laser ????
Δύσκολο.....
Ε ναι χωρίς τρίχα και σπανακορυζο στο μουνι της, χάνεται η καλτιλαΑν γίνεις χορηγός της γύφτισσας να σου κάθεται και για laser τη πας και μπάνιο τη βάζεις να κάνει απλά μετά χάνεις το original γύφτικο βρώμικο γαμησι !
Σιγά μην έχει και μυωπίαΓύφτισσα με laser ????
Δύσκολο.....
Σεξεργατρια?γύφτικο βυζάκι...
Φαίνεται και σεμνή - ντροπαλή κοπέλα . Δείχνει καλό χαρακτήρα.τέλειαααα...
Μόνο και μόνο που έκατσε στον 80αρη τι να την κάνεις μετά;Σε σημεία όπως αυτό που κάνει αυτή πιάτσα βάζοντας κάτι παραπάνω σε ευρώ δέχονται να κάνουν τα πάντα ακόμα και ακαποτα ότι ασθένεια κυκλοφορεί την κουβαλάνε.Καλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος συναγωνιστής ψάχνει καθεαυτό γύφτισσα, ξέρω που θα την βρει: Χθες το μεσημέρι ανακάλυψα μία νεαρή, γαμεύσιμη, στην γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου. Η ταρίφα της είναι 30€, χωρίς να γνωρίζω το πρόγραμμα που προσφέρει. Λίγα λεπτά πριν μου την υποδείξουν, την έψηνε 80χρονος, επί μισή ώρα, ο οποίος και τελικά την έριξε. Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες, για να έχετε μια εικόνα.
ΥΓ: Είναι η τύπισσα με τα άσπρα ρούχα. Δεν πλησίασα αρκετά κοντά, για καλύτερη ευκρίνεια προσώπου, λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής.
ΥΓ2: Στην φωτογραφία που είναι όρθια, συνομιλεί με νεαρό τραβεστί, το οποίο έχει κάψει καρδιές, στην περιοχή.
Ακουσες ονομα?Ποσο σου φανηκε?Ωρες λογικα δε θα μαθες ετσι οπως τα γραφεις.Στο νημα των πιατσων γραψτο μηπως ξερου κ οι αλλοιΚαλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος συναγωνιστής ψάχνει καθεαυτό γύφτισσα, ξέρω που θα την βρει: Χθες το μεσημέρι ανακάλυψα μία νεαρή, γαμεύσιμη, στην γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου. Η ταρίφα της είναι 30€, χωρίς να γνωρίζω το πρόγραμμα που προσφέρει. Λίγα λεπτά πριν μου την υποδείξουν, την έψηνε 80χρονος, επί μισή ώρα, ο οποίος και τελικά την έριξε. Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες, για να έχετε μια εικόνα.
ΥΓ: Είναι η τύπισσα με τα άσπρα ρούχα. Δεν πλησίασα αρκετά κοντά, για καλύτερη ευκρίνεια προσώπου, λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής.
ΥΓ2: Στην φωτογραφία που είναι όρθια, συνομιλεί με νεαρό τραβεστί, το οποίο έχει κάψει καρδιές, στην περιοχή.
@f21Καλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος συναγωνιστής ψάχνει καθεαυτό γύφτισσα, ξέρω που θα την βρει: Χθες το μεσημέρι ανακάλυψα μία νεαρή, γαμεύσιμη, στην γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου. Η ταρίφα της είναι 30€, χωρίς να γνωρίζω το πρόγραμμα που προσφέρει. Λίγα λεπτά πριν μου την υποδείξουν, την έψηνε 80χρονος, επί μισή ώρα, ο οποίος και τελικά την έριξε. Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες, για να έχετε μια εικόνα.