Τύπε βρήκες γύφτισσα που σπουδάζει ΑΠΘ ????Σπουδάζει ΑΠΘ στην παραλία εγραψα την βρηκα
Θα γραφτείς στο βιβλίο Γκίνες
Τύπε βρήκες γύφτισσα που σπουδάζει ΑΠΘ ????Σπουδάζει ΑΠΘ στην παραλία εγραψα την βρηκα
Μπορεί να εννοούσε άλλο πανεπιστήμιο μπρο... Τι να μου πει στο μνιτς???χαχαχαΤύπε βρήκες γύφτισσα που σπουδάζει ΑΠΘ ????
Εδώ σε λίγο θα μας πεί ο τύπος ότι βρήκε γύφτο με γυαλιά μυωπίας ...Τύπε βρήκες γύφτισσα που σπουδάζει ΑΠΘ ????
Σωστός αλλά εκεί που βγάζουν ψωμί φίλε αν είναι γνωστές πιατσοβιες,δεν παιζειΜπουρδέλο φίλε μου, από πιάτσα φοβάμαι να βάλω γύφτισσα στο αμάξι. Που ξέρω στην καβαντζα που θα με οδηγήσει τι μπορεί να γίνει
Ναι σωστά τα λες, οι σταθερές αν κάνουν μαλακία σε πελάτη πρέπει να αλλάξουν πιάτσα μετά κ δεν συμφέρειΣωστός αλλά εκεί που βγάζουν ψωμί φίλε αν είναι γνωστές πιατσοβιες,δεν παιζει
Μπορεί να σου κάνουν μαλακιά και να μην τις ξαναδείς και ποτέ.παντως στις καβατζες εγώ πιστεύω πάντα υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί.Ναι σωστά τα λες, οι σταθερές αν κάνουν μαλακία σε πελάτη πρέπει να αλλάξουν πιάτσα μετά κ δεν συμφέρει
Γαμησια με πτυχίο??Μήπως να συγχωνευθεί το παρόν νήμα με το άλλο που έχει τίτλο "τι τσιμπήσεις, μαν";;;
Υπάρχει Γύφτος με γυαλιά μυωπίας ;Εδώ σε λίγο θα μας πεί ο τύπος ότι βρήκε γύφτο με γυαλιά μυωπίας ...
Με μυωπίας θα βρεις. Με πρεσβυωπίας ομως οχι.Εδώ σε λίγο θα μας πεί ο τύπος ότι βρήκε γύφτο με γυαλιά μυωπίας ...
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί και έχεις δίκιο .Με μυωπίας θα βρεις. Με πρεσβυωπίας ομως οχι.