Παίρνω τηλέφωνο τον Γλετσο αλλα δεν απαντάΈχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 767K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Οι Πρεζεμπορες οι γύφτοι γαμανε οποία εμφανίσιμη πρεζου για τζάμπα δοση έχει τύχει να δω μουναρα μεσα στα γύφτικα να ψάχνει πρέζα αρκετές φορές επίσης δεν θα ξεχάσω μάνα κ κόρη πρεζουδες η κόρη μουναρα μεσα στα γύφτικα για λίγη πρέζα να ψωνίζει χωρίς λεφτά ... Επίσης έχω δει κατάλευκες ξανθές σαν την Δούκισσα Νομικού γυφτοπουλες αλλά όταν μιλήσουν να μιλάνε σαν τον Ταμτάκο
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Από φίλη της μάνας μου που εμένα σε περιοχή με γύφτους άκουσα ιστορία που έλεγε πως έβλεπε πλουσιόπαιδα περιποιημένα και ντυμένα πολύ καλά στα γόνατα να παρακαλάνε έναν γύφτο να τους δώσει πρέζα.Οι Πρεζεμπορες οι γύφτοι γαμανε οποία εμφανίσιμη πρεζου για τζάμπα δοση έχει τύχει να δω μουναρα μεσα στα γύφτικα να ψάχνει πρέζα αρκετές φορές επίσης δεν θα ξεχάσω μάνα κ κόρη πρεζουδες η κόρη μουναρα μεσα στα γύφτικα για λίγη πρέζα να ψωνίζει χωρίς λεφτά ... Επίσης έχω δει κατάλευκες ξανθές σαν την Δούκισσα Νομικού γυφτοπουλες αλλά όταν μιλήσουν να μιλάνε σαν τον Ταμτάκο
Σε ποιο σούπερ μάρκετ και τι ώρες περίπου?Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
My Market Σπάτα 10 με 11 το πρωί είδα το περιστατικόΣε ποιο σούπερ μάρκετ και τι ώρες περίπου?
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Ρε μάγκες έχει δει κανένας κανένα γυφτάκι δρόμου σε κανένα σούπερ μάρκετ η κάπου αλλού;Πείτε τίποτα
Αγια Βαρβαρα / Αιγαλεω σχεδον παντα αντικριζεις γυφτοπουλες εξω απο τα σουπερ
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
επί το έργον η γενικά αδερφέ;Αγια Βαρβαρα / Αιγαλεω σχεδον παντα αντικριζεις γυφτοπουλες εξω απο τα σουπερ
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Ασε που το έχουνε διαγώνια και πρεπει να το τριψεις για να φυγει το πουρι .
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.773
- Πόντοι
- 25.036
Αν καθόταν λίγο παραπάνω θα έβλεπε καί τό τσιμπούκιΑπό φίλη της μάνας μου που εμένα σε περιοχή με γύφτους άκουσα ιστορία που έλεγε πως έβλεπε πλουσιόπαιδα περιποιημένα και ντυμένα πολύ καλά στα γόνατα να παρακαλάνε έναν γύφτο να τους δώσει πρέζα.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.773
- Πόντοι
- 25.036
Νάτος ο γύπας πετιέταιΣε ποιο σούπερ μάρκετ και τι ώρες περίπου?
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-
Πέρασμα σήμερα το πρωί δυο φορές που ήμουν στη περιοχή, μεταξύ 10.15 και 11.00, δεν υπήρχε ίχνος από γύφτισσες/γυφτάκια
Επιπλέον, παραήταν ευάερο και ευήλιο το πάρκινγκ για τέτοια καουμποιλίκια, δεν θα μπαινα με τίποτα..
Είδε κάποιος άλλος κάτι έκτοτε?
pitsirikass
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Στη Χαλκοκονδύλη λίγο πριν τον Ορφέα είχα πετύχει κάτι γυφτακια και φαινόταν να ψαχνοντουσαν.Ξερετε κάτι?
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Πέρασμα σήμερα το πρωί δυο φορές που ήμουν στη περιοχή, μεταξύ 10.15 και 11.00, δεν υπήρχε ίχνος από γύφτισσες/γυφτάκια
Επιπλέον, παραήταν ευάερο και ευήλιο το πάρκινγκ για τέτοια καουμποιλίκια, δεν θα μπαινα με τίποτα..
Είδε κάποιος άλλος κάτι έκτοτε?
Καλά είναι σε αυτές τις φάσεις να καθησει κάποιος να αράξει διακριτικά κάποια μέτρα παραπέρα να κανει τσιγαράκι καφεδάκι κ να κόψει κινήσει, να δει τις πλησιάζουν άλλοι κ τις φόρτωνουν....Στη Χαλκοκονδύλη λίγο πριν τον Ορφέα είχα πετύχει κάτι γυφτακια και φαινόταν να ψαχνοντουσαν.Ξερετε κάτι?
Να δει αν φεύγουν οι ίδιες κ ο πελάτης να ακολουθει κ να συναντιουνται παραπέρα για να μην τον δουν να τις μπάζει στο αυτοκίνητο.....
Αν συμβαίνει αυτό,
μετά από προταση τότε είναι σίγουρο ότι θα πέσει το χυσια στην τσιγγανικη σάρκα.
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Αυτό ακριβώς έκανα στα Σπάτα και είδα την νεαρή να μπαίνει σε αυτοκίνητο ενός 60αρη περίπου σε μια άκρη του πάρκινγκ, έκατσε κάνα 10λεπτο και βγήκεΚαλά είναι σε αυτές τις φάσεις να καθησει κάποιος να αράξει διακριτικά κάποια μέτρα παραπέρα να κανει τσιγαράκι καφεδάκι κ να κόψει κινήσει, να δει τις πλησιάζουν άλλοι κ τις φόρτωνουν....
Να δει αν φεύγουν οι ίδιες κ ο πελάτης να ακολουθει κ να συναντιουνται παραπέρα για να μην τον δουν να τις μπάζει στο αυτοκίνητο.....
Αν συμβαίνει αυτό,
μετά από προταση τότε είναι σίγουρο ότι θα πέσει το χυσια στην τσιγγανικη σάρκα.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Τότε η νεαρά κορασιδα το κανελονι το ρυζόγαλο.....κανε πρόταση του τύπου να με χαιδεψεις κάνα τσιμπουκακι, να το βάλουμε μουνακι να δεις αντίδραση κ περιμένουμε κ ενημέρωση....Αυτό ακριβώς έκανα στα Σπάτα και είδα την νεαρή να μπαίνει σε αυτοκίνητο ενός 60αρη περίπου σε μια άκρη του πάρκινγκ, έκατσε κάνα 10λεπτο και βγήκε
Σε αυτό τις είδες λογικάMy Market Σπάτα 10 με 11 το πρωί είδα το περιστατικό
Συνημμένα
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Έχει κάτι Βούλγαρογυφτισες στο τρίγωνο απέναντι από το ΟΠΑΠ,τώρα δε ξέρω εάν θέλετε ελληνογυφτισες.Πάντως επικίνδυνο σπορ το γύφτοfucking για πολλούς κ διάφορους λόγους έχω αναφέρει κ σ παλαιότερες αναρτήσεις.Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για το οτιδιποτε από το να στη πέσει η 20μελης οικογένεια μέχρι να σου ξαφρίσει τίποτα όσο σε τσιμπουκωνει,είτε να σ λυποθυμησει κ καλά είτε ν σ κλέψουν κ τα αμάξι.
όταν λες στο τρίγωνο απέναντι από το ΟΠΑΠ για που εννοείς ? το πιο ασφαλές είναι στα σπιτάκια αλλά σπάνια εμφανίζονται σχετικές κριτικές.Έχει κάτι Βούλγαρογυφτισες στο τρίγωνο απέναντι από το ΟΠΑΠ,τώρα δε ξέρω εάν θέλετε ελληνογυφτισες.Πάντως επικίνδυνο σπορ το γύφτοfucking για πολλούς κ διάφορους λόγους έχω αναφέρει κ σ παλαιότερες αναρτήσεις.Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για το οτιδιποτε από το να στη πέσει η 20μελης οικογένεια μέχρι να σου ξαφρίσει τίποτα όσο σε τσιμπουκωνει,είτε να σ λυποθυμησει κ καλά είτε ν σ κλέψουν κ τα αμάξι.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Αριστοτελους κ Καματερου γωνία π συναντιούνται όταν είσαι πάνω στην αριστοτελους έχει αριστερά σου ένα ΟΠΑΠ κ δεξιά ένα περίπτερο εεε εκεί στο περίπτερο έχει 2 Βουλγάρες μαυριδερες τέρμα γυφτισεςόταν λες στο τρίγωνο απέναντι από το ΟΠΑΠ για που εννοείς ? το πιο ασφαλές είναι στα σπιτάκια αλλά σπάνια εμφανίζονται σχετικές κριτικές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις