Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.414
Πόντοι
4.926

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.924
Πόντοι
3.446

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Μια 20χρονη γύφτισσα, από τον Κολωνό, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι την πήδηξαν 18 Πάκια.
Πήγε να βγάλει το μεροκάματο και θα χάλασε η συμφωνία ισως σκέφτηκε να καταγγείλει βιασμό μήπως και βγάλει κανα εξτραδακι παραπάνω αλλά μάλλον δεν της βγήκε !
Κολωνό πάντως μένουν πολλοί γυφτοι επιδόματιες σε σπίτια λέτε να τα έχουν κάνει γαμηστρωνες να κονομάνε απ τις γυφτοπουλες ;

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Καλησπέρα και Χρονια πολλά !!
Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 11 το πρωί έχω πάει να πάρω καφέ από τα coffee berry στο Ελληνικό και βλέπω μια γύφτισσα καμία 35 άρα χρόνων κανονικό σώμα μελανούρι να περνάει απ έξω και της λέω βγήκες να πεις τα κάλαντα ;
Ναι γιατί μου λέει τι θες ;
Θες να ρθεις να μου τα πεις στο σπίτι μου και να σου δώσω χαρτζιλίκακι ;
Πριν προλάβαλω να ολοκληρώσω τη πρόταση αρχίζει να φωνάζει κατι στα γύφτικα σαν να φώναζε κάποιον να έρθει από μακριά
Καλά της λέω άστο άλλη φορά καβαλάω τη μηχανή και φεύγω μη γίνω ρεζίλι
Άλλη μια απόπειρα στο κουβα..
Φαίνεται είχε κονομησει απ τα κάλαντα καλό μεροκάματο και δεν ήθελε το εξτραδακι της

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 11 το πρωί έχω πάει να πάρω καφέ από τα coffee berry στο Ελληνικό και βλέπω μια γύφτισσα καμία 35 άρα χρόνων κανονικό σώμα μελανούρι να περνάει απ έξω και της λέω βγήκες να πεις τα κάλαντα ;
Πριν προλάβαλω να ολοκληρώσω τη πρόταση αρχίζει να φωνάζει κατι στα γύφτικα σαν να φώναζε κάποιον να έρθει από μακριά
Φαίνεται είχε κονομησει απ τα κάλαντα καλό μεροκάματο και δεν ήθελε το εξτραδακι της
Δεν πειράζει η προσπάθεια αρκεί στην τελική αυτή έχασε ένα εξτραδάκι, αλλά και εσύ ρε μαν της το έφερες λίγο απότομα, στην επόμενη πιάσε λίγο την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και φέρτο της απ' έξω απ' έξω για το εάν ψήνεται.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.250
Πόντοι
371
Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Έχω πάρει Βουλγαρογυφτάκι που δούλευε μπουρδέλα Σαλονίκης πριν πολλά χρόνια. Πολύ ορεξατο και καυτό μωρό...

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.250
Πόντοι
371
Νταξει, είσαι αρχηγός
Respect

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αν δεν εχετε παρακολουθησει γυφτικο γαμο με γλεντι μετα ,δεν εχετε δει τιποτα .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Τι να τον κανουμε το γαμο ρε φιλε,
τη νυφη θελουμε εμεις..
Το γλεντι του γαμου γινοταν σε ενα τολ με τραπεζια γεματα φαγητα με απαισια μυρωδια οποιος η οποια κατουριοταν εβγαινε εξω και κατουραγε ,οι γυναικες σηκωναν τις φουστες και ανακουφιζοταν επι τοπου , βρακι δεν φορουσαν . Οταν φυγαμε με τον φιλο που ειχαμε παει , ψαχνοντας στα χωραφια να βρουμε το αυτοκινητο βλεπαμε ολα τα αυτοκινητα με ζυγαρια μεσα . Ο φιλος ειχε την ατυχια να πατησει φρεσκοκαμομενα σκατα και ...........

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Το γλεντι του γαμου γινοταν σε ενα τολ με τραπεζια γεματα φαγητα με απαισια μυρωδια οποιος η οποια κατουριοταν εβγαινε εξω και κατουραγε ,οι γυναικες σηκωναν τις φουστες και ανακουφιζοταν επι τοπου , βρακι δεν φορουσαν . Οταν φυγαμε με τον φιλο που ειχαμε παει , ψαχνοντας στα χωραφια να βρουμε το αυτοκινητο βλεπαμε ολα τα αυτοκινητα με ζυγαρια μεσα . Ο φιλος ειχε την ατυχια να πατησει φρεσκοκαμομενα σκατα και ...........
Και άντε καλά πως προέκυψε και πήγατε σε γύφτικο γάμο ;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Ζουνε σε πραγματικα ελεεινες συνθηκες
Εμενα μου χει πει αλβανιδογυφτισσα που γαμαγα Μεταξι οτι σπιτι τους στην Αλβανια ειχαν μονο ενα κερι
Μου χε προτεινει να την παω Αλβανια με το αμαξι για κατι χαρτια κι εγω καβλωμενος οπως ημουν με τα ακαποτα γαμησια στο νου, παραλιγο να την κανω τη μαλακια
Παλι καλα τη μυριστηκα την απαγωγη και δεν πηγα ουτε ξαναπατησα μετα σε αυτη

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Άλλη μια γυφτοπούλα επί τω έργον Romani
Στις εισοδους και εξοδους πριν και μετα δηλαδη απο τις πολεις στη Βουλγαρια και την Ρουμανια ειναι γεματος ο δρομος απο μαυριδερες που τις πηδας φτηνα.

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-
Εκει το πολυ πολυ να χαιδεψουν λιγο τον πουτσο κανενος παπουλη την ωρα που του κλεβουν το πορτοφολι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom