You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 767K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.414
- Πόντοι
- 4.926
Μια 20χρονη γύφτισσα, από τον Κολωνό, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι την πήδηξαν 18 Πάκια.Έχουμε κανένα νέο με κανένα γυφτάκι;
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.924
- Πόντοι
- 3.446
Κριμα για τα πακιστανια. Θα επηξαν στο μπακαλιάρο.Μια 20χρονη γύφτισσα, από τον Κολωνό, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι την πήδηξαν 18 Πάκια.
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Πήγε να βγάλει το μεροκάματο και θα χάλασε η συμφωνία ισως σκέφτηκε να καταγγείλει βιασμό μήπως και βγάλει κανα εξτραδακι παραπάνω αλλά μάλλον δεν της βγήκε !Μια 20χρονη γύφτισσα, από τον Κολωνό, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι την πήδηξαν 18 Πάκια.
Κολωνό πάντως μένουν πολλοί γυφτοι επιδόματιες σε σπίτια λέτε να τα έχουν κάνει γαμηστρωνες να κονομάνε απ τις γυφτοπουλες ;
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα και Χρονια πολλά !!
Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 11 το πρωί έχω πάει να πάρω καφέ από τα coffee berry στο Ελληνικό και βλέπω μια γύφτισσα καμία 35 άρα χρόνων κανονικό σώμα μελανούρι να περνάει απ έξω και της λέω βγήκες να πεις τα κάλαντα ;
Ναι γιατί μου λέει τι θες ;
Θες να ρθεις να μου τα πεις στο σπίτι μου και να σου δώσω χαρτζιλίκακι ;
Πριν προλάβαλω να ολοκληρώσω τη πρόταση αρχίζει να φωνάζει κατι στα γύφτικα σαν να φώναζε κάποιον να έρθει από μακριά
Καλά της λέω άστο άλλη φορά καβαλάω τη μηχανή και φεύγω μη γίνω ρεζίλι
Άλλη μια απόπειρα στο κουβα..
Φαίνεται είχε κονομησει απ τα κάλαντα καλό μεροκάματο και δεν ήθελε το εξτραδακι της
Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 11 το πρωί έχω πάει να πάρω καφέ από τα coffee berry στο Ελληνικό και βλέπω μια γύφτισσα καμία 35 άρα χρόνων κανονικό σώμα μελανούρι να περνάει απ έξω και της λέω βγήκες να πεις τα κάλαντα ;
Πριν προλάβαλω να ολοκληρώσω τη πρόταση αρχίζει να φωνάζει κατι στα γύφτικα σαν να φώναζε κάποιον να έρθει από μακριά
Φαίνεται είχε κονομησει απ τα κάλαντα καλό μεροκάματο και δεν ήθελε το εξτραδακι της
Δεν πειράζει η προσπάθεια αρκεί στην τελική αυτή έχασε ένα εξτραδάκι, αλλά και εσύ ρε μαν της το έφερες λίγο απότομα, στην επόμενη πιάσε λίγο την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και φέρτο της απ' έξω απ' έξω για το εάν ψήνεται.Καλησπέρα και Χρονια πολλά !!
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 371
Έχω πάρει Βουλγαρογυφτάκι που δούλευε μπουρδέλα Σαλονίκης πριν πολλά χρόνια. Πολύ ορεξατο και καυτό μωρό...Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 371
Νταξει, είσαι αρχηγόςΚαλησπέρα και Χρονια πολλά !!
Respect
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Τι να τον κανουμε το γαμο ρε φιλε,Αν δεν εχετε παρακολουθησει γυφτικο γαμο με γλεντι μετα ,δεν εχετε δει τιποτα .
τη νυφη θελουμε εμεις..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Το γλεντι του γαμου γινοταν σε ενα τολ με τραπεζια γεματα φαγητα με απαισια μυρωδια οποιος η οποια κατουριοταν εβγαινε εξω και κατουραγε ,οι γυναικες σηκωναν τις φουστες και ανακουφιζοταν επι τοπου , βρακι δεν φορουσαν . Οταν φυγαμε με τον φιλο που ειχαμε παει , ψαχνοντας στα χωραφια να βρουμε το αυτοκινητο βλεπαμε ολα τα αυτοκινητα με ζυγαρια μεσα . Ο φιλος ειχε την ατυχια να πατησει φρεσκοκαμομενα σκατα και ...........Τι να τον κανουμε το γαμο ρε φιλε,
τη νυφη θελουμε εμεις..
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Και άντε καλά πως προέκυψε και πήγατε σε γύφτικο γάμο ;Το γλεντι του γαμου γινοταν σε ενα τολ με τραπεζια γεματα φαγητα με απαισια μυρωδια οποιος η οποια κατουριοταν εβγαινε εξω και κατουραγε ,οι γυναικες σηκωναν τις φουστες και ανακουφιζοταν επι τοπου , βρακι δεν φορουσαν . Οταν φυγαμε με τον φιλο που ειχαμε παει , ψαχνοντας στα χωραφια να βρουμε το αυτοκινητο βλεπαμε ολα τα αυτοκινητα με ζυγαρια μεσα . Ο φιλος ειχε την ατυχια να πατησει φρεσκοκαμομενα σκατα και ...........
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.968
- Πόντοι
- 456
Ζουνε σε πραγματικα ελεεινες συνθηκες
Εμενα μου χει πει αλβανιδογυφτισσα που γαμαγα Μεταξι οτι σπιτι τους στην Αλβανια ειχαν μονο ενα κερι
Μου χε προτεινει να την παω Αλβανια με το αμαξι για κατι χαρτια κι εγω καβλωμενος οπως ημουν με τα ακαποτα γαμησια στο νου, παραλιγο να την κανω τη μαλακια
Παλι καλα τη μυριστηκα την απαγωγη και δεν πηγα ουτε ξαναπατησα μετα σε αυτη
Εμενα μου χει πει αλβανιδογυφτισσα που γαμαγα Μεταξι οτι σπιτι τους στην Αλβανια ειχαν μονο ενα κερι
Μου χε προτεινει να την παω Αλβανια με το αμαξι για κατι χαρτια κι εγω καβλωμενος οπως ημουν με τα ακαποτα γαμησια στο νου, παραλιγο να την κανω τη μαλακια
Παλι καλα τη μυριστηκα την απαγωγη και δεν πηγα ουτε ξαναπατησα μετα σε αυτη
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Εκει το πολυ πολυ να χαιδεψουν λιγο τον πουτσο κανενος παπουλη την ωρα που του κλεβουν το πορτοφολι....Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Σπάτα, γυφτισσα μανα/πεθερά με γυφτισσα κορη/νύφη με το εγγόνι στο καρότσι... πάσαρε την 2η σε ηλικιωμένους κυρίως. Την είδα να μπαίνει σε 2 αυτοκίνητα όσο ήμουν στο σημείο. Προσοχή στους επίδοξους ότι στο σημείο ερχόταν και έφευγε και ξαναέρχεται καγκουρό γυφτοειδες με παπάκι και λογικά τσέκαρε την αρραβωνιάρα Συν ότι η ηλικία της ήταν κοντά στα 18 +-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις