Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MisterGee

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
40
Πόντοι
0
Πετάμενα λεφτά να πηδάς γύφτισσα. Για μένα ήταν από τις χειρότερες μπουρδέλο εμπειρίες.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Απο οτι βλεπω Βουλγαρια Ρουμανια παιζουν πολυ γυφτοπουλες

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Την προσοχή σας.
Οι πιτσιρίκες Ρομά (chic).ήδη έχουν αμοληθεί έξω από σούπερ μάρκετ κτλ. Είδα πριν λίγο 2 μικρές που έχουν αρχίσει τα γνωστά κόλπα. Το έχουν πάει ένα βήμα παρακατω βέβαια,μιλάνε στον πληθυντικό όταν σε πλησιάζουν για να αρχίσουν να λένε το ποίημα. Μην την πατήσετε σαν τον άλλο τον ηλίθιο τις προάλλες που έδωσε και λεφτά,χωρίς να ακουμπήσει ούτε βυζάκι.  :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :crazy:

Nikiforos_aekakias

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Έχουν μάθει και στην Πάτρα. Στα ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας γίνεται η δουλειά.και εκεί κλασικά πουλάνε αρώματα.αν κόβεις λίγο κίνηση μην είναι κανένας Αιγύφτιος εκεί γύρω κ στην έχει στήσει παίζεις μπαλίτσα. Τις προάλλες πήρα μια 25άρα με ωραία χαρακτηριστικά για ένα γρήγορο μπουκιτσί...φοβερή...10€ πήρε. Μου έδωσε ένα κινητό να την παρω για περισσότερα αλλά μόνο σε ξενοδοχείο μου είπε. Εννοειται δεν ισχύει το κινητό...θα το ξανά έκανα αλλά είναι παιδιά ρίσκο! Όταν έφυγε από το αμάξι μου φοβόμουν μην γίνει καμία κέντα με δικούς της!

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Τυχερός είσαι μαν. Δηλαδή έκανες και κλήση να δεις αν ισχύει το κινητό;  :cheesy:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα! Έχουν μάθει και στην Πάτρα. Στα ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας γίνεται η δουλειά.και εκεί κλασικά πουλάνε αρώματα.αν κόβεις λίγο κίνηση μην είναι κανένας Αιγύφτιος εκεί γύρω κ στην έχει στήσει παίζεις μπαλίτσα. Τις προάλλες πήρα μια 25άρα με ωραία χαρακτηριστικά για ένα γρήγορο μπουκιτσί...φοβερή...10€ πήρε. Μου έδωσε ένα κινητό να την παρω για περισσότερα αλλά μόνο σε ξενοδοχείο μου είπε. Εννοειται δεν ισχύει το κινητό...θα το ξανά έκανα αλλά είναι παιδιά ρίσκο! Όταν έφυγε από το αμάξι μου φοβόμουν μην γίνει καμία κέντα με δικούς της!
Μπραβο για την κινηση,το Αιγυφτιος ολα τα λεφτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Nikiforos_aekakias

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Τυχερός είσαι μαν. Δηλαδή έκανες και κλήση να δεις αν ισχύει το κινητό;  :cheesy:
Πήρα. Σε μια πόλη σαν την Πάτρα που οι επιλογές είναι λίγες δεν χάνεις ευκαιρίες αν σ αρέσουν αυτά τα σπορ. Δεν σου λέω ότι θα την έπαιρνα αλλά για το καυλαντισμα γιατί όχι;

Nikiforos_aekakias

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Φίλε σκέφτηκες αμα σε πιάσουν οι γύφτοι θα σου δωσουν το κωλάντερο στο χέρι!
Έχεις σκεφτεί αν πας με βίζιτα και βάλει η γυναίκα στο ντέντεκτιβ; Τι μου λες; Έχεις πάει σε κωλομπαρα; Εκεί έχεις σκεφτεί μην σε χαντακώσει κανένας;;

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Πήρα. Σε μια πόλη σαν την Πάτρα που οι επιλογές είναι λίγες δεν χάνεις ευκαιρίες αν σ αρέσουν αυτά τα σπορ. Δεν σου λέω ότι θα την έπαιρνα αλλά για το καυλαντισμα γιατί όχι;
Έγινε μαν,εσύ ξέρεις.  :hi:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Καλη χρονια και καλα γυφτακια στο καυλι μας να εχουμε

Βουλγαριας συνεχεια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Είχα πάρει 2 γυφτοπούλες πιτσιρίκες παρτούζα στο Ιάσωνος 36 πριν 3-4 χρονάκια! Γενικά αποφεύγω γύφτισσες λόγω υγιεινής. Ξαδέλφες κατά τα λεγόμενά τους, η μία ψηλή κι η άλλη κοντή. Κι οι δυο αδύνατες, έμοιαζαν κάπως και στην φάτσα. Φουλ πρόγραμμα, πήρα και τις δύο κωλοτρυπίδες αλλά δεν τους τον έδωσα ακάποτα στην πίπα (να είμαι σίγουρος γαρ!). Θυμάμαι την στάση όπου γαμούσα την μία στα 4 από τον κώλο κι είχα την άλλη (την κοντή) κυριολεκτικά σκαρφαλωμένη πάνω στην πλάτη μου!!!  :uglystupid: Ωραία ήταν όμως, το τίμησαν το 20άρικο!!! Μετά από λίγο καιρό η κοντή εξαφανίστηκε, έμεινε η ψηλή για μερικούς μήνες ακόμα και μετά πάει κι αυτή.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Χαιρετω τα φιλαράκια τους gypsy lovers είχαμε κανα νέο από την αγαπημενη μας φυλη ?εκτος από μπουρδελα που ολοι ξερουμε πως παιζουν γυφτακια από Ρουμανια Βουλγαρια! στο δρομο τιποτα κανα καλο γυφτακι δικο μας?  :erection:

SkinnyPerv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
280
Χαιρετω τα φιλαράκια τους gypsy lovers είχαμε κανα νέο από την αγαπημενη μας φυλη ?εκτος από μπουρδελα που ολοι ξερουμε πως παιζουν γυφτακια από Ρουμανια Βουλγαρια! στο δρομο τιποτα κανα καλο γυφτακι δικο μας?  :erection:
Πρέπει να κανονίσει κάποιος που δεν χαμπαριάζει από μανούρες και τσαμπουκάδες μια βόλτα στον Ασπρόπυργο/Μενίδι/Λιόσια και όλους τους άλλους σκουπιδότοπους που μένουν αυτοί.
Πιστεύω πως αν προσεγγίσεις (προσεχτικά) κοντά στους καταυλισμούς τους καυλιάρες γυφτοπούλες όλο και κάτι θα κάτσει.

Θέλει μεγάλη προσοχή βέβαια.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Οσο μαγκας και αν είναι καποιος από μας και δε χαμπαριαζει από τσαμπουκάδες στη περιπτωση των γυφτων αν πας μονος σου η και με κανα δυο φιλους για πεσιμο σε γυφτισσα θα σου μαζευτουν για πλακα 10 με 20 ατομα και αντε να τους κανεις καλα και ποσο μαλλον που θα σαι και στα μερη τους δε μασανε ειδικα γυρω στους καταυλισμούς.Το χω δοκιμασει μαγκεςκ γω να τσεκαρω μηπως πετυχω καμια γυφτισα να καυλαντισω με τ αμαξι εκει στις γυρω περιοχες μενιδι ζεφυρι λιοσια αλλα δε σταματας να κανεις πεσιμο γιατι απ ότι καταλαβα θα μου καναν εμενα το πεσιμο οι γυφτοι, ασε που παιζουν και περιπολιες ΔΙΑΣ στο δρομο και μπορει να νομιζουν ότι εχω τιποτα νταραβέρια με τους γυφτους για ναρκωτικα, σιγα μην τους παει το μυαλο ότι θελω να γαμησω γυφτισσα..Ισως αν σταθεις τυχερος βρεις κανα δυο ξέμπαρκες αλλα μακρυα απ τους καταυλισμούς τους σε κεντρικο σημειο στα Λιοσια Μενιδι και παιξεις μπαλα π.χ. κανα σουπερ μαρκετ που πανε για ζητιανιά  κ.τ.λ. Η αληθεια είναι πως εχω τσεκαρει στη Λαμια στο κεντρο πλατεια παρκου που παιζουν πολλες γυφτισσες και χω διαβασει σε site ότι ψάχνονται για κανα πουτσο για κανα 5-10 ευρω αλλα κανα δυο φορες που περασα δεν ημουν μονος για δω τι παιζει..Άλλη φαση είναι αν βρεις κανα γυφτο στο δρομο  και του πεις στα ισια αν θελει να βγαλει μεροκαματο να σου φερει καμια δικια του και να κανετε και οι δυο τη δουλεια σας, δε μου χει τυχει κατι τετοιο αλλα το χω σκεφτει ισως το πραξω στο μελλον..Όλα αυτά βεβαια για να σου κατσουν θελει τυχη κ κυνηγι πιστευω και μπορει να γαμησει καποιος από μας..
καλα να περνατε μαγκες gypsy lovers!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Επικίνδυνα σπορ  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αν δεν είναι εκδιδόμενη, η ρομά γυναίκα είναι αρκετά αξιοπρεπής ώστε να ενδώσει και στο πιο αθώο κορτάρισμα.
Περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, θα έλεγα.

Τουτέστιν σχετίζεται μόνο με άρρενες της πολιτισμικής της ομάδας.

Τα υπόλοιπα αφορούν τις πουτάνες - σύμφωνα με την εμπειρία μου πάντα

rambo626

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε, όπως καταλαβαίνεις όταν λες εδώ μέσα με ειλικρίνεια οτι την πάτησες και "προσέξτε μάγκες", τότε σε παίρνουν στην καζούρα.

Πήγαινε πίσω στο πόστ και κάνε edit το τέλος.
Γράψε οτι εκεί που έριχνες έναν πούτσο στην μικρή χτύπησε η πόρτα και είδες την γύφτισσα που σου έφερε ρέστα ένα εικοσάρικο.
Επειδή ζήλεψε τη φάση σου πήρε μια πίπα και σου έδωσε το τηλέφωνό της να παίρνεις όποτε θέλεις να ξεχαρμανιάζεις, εσύ και οι φίλοι σου, με 5 ευρώ.

Περίμενε τα PM.

Με ευχαριστείς αργότερα.

Ορθόν κ προσυπογράφω.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Οσο μαγκας και αν είναι καποιος από μας και δε χαμπαριαζει από τσαμπουκάδες στη περιπτωση των γυφτων αν πας μονος σου η και με κανα δυο φιλους για πεσιμο σε γυφτισσα θα σου μαζευτουν για πλακα 10 με 20 ατομα και αντε να τους κανεις καλα και ποσο μαλλον που θα σαι και στα μερη τους δε μασανε ειδικα γυρω στους καταυλισμούς.Το χω δοκιμασει μαγκεςκ γω να τσεκαρω μηπως πετυχω καμια γυφτισα να καυλαντισω με τ αμαξι εκει στις γυρω περιοχες μενιδι ζεφυρι λιοσια αλλα δε σταματας να κανεις πεσιμο γιατι απ ότι καταλαβα θα μου καναν εμενα το πεσιμο οι γυφτοι, ασε που παιζουν και περιπολιες ΔΙΑΣ στο δρομο και μπορει να νομιζουν ότι εχω τιποτα νταραβέρια με τους γυφτους για ναρκωτικα, σιγα μην τους παει το μυαλο ότι θελω να γαμησω γυφτισσα..Ισως αν σταθεις τυχερος βρεις κανα δυο ξέμπαρκες αλλα μακρυα απ τους καταυλισμούς τους σε κεντρικο σημειο στα Λιοσια Μενιδι και παιξεις μπαλα π.χ. κανα σουπερ μαρκετ που πανε για ζητιανιά  κ.τ.λ. Η αληθεια είναι πως εχω τσεκαρει στη Λαμια στο κεντρο πλατεια παρκου που παιζουν πολλες γυφτισσες και χω διαβασει σε site ότι ψάχνονται για κανα πουτσο για κανα 5-10 ευρω αλλα κανα δυο φορες που περασα δεν ημουν μονος για δω τι παιζει..Άλλη φαση είναι αν βρεις κανα γυφτο στο δρομο  και του πεις στα ισια αν θελει να βγαλει μεροκαματο να σου φερει καμια δικια του και να κανετε και οι δυο τη δουλεια σας, δε μου χει τυχει κατι τετοιο αλλα το χω σκεφτει ισως το πραξω στο μελλον..Όλα αυτά βεβαια για να σου κατσουν θελει τυχη κ κυνηγι πιστευω και μπορει να γαμησει καποιος από μας..
καλα να περνατε μαγκες gypsy lovers!

Στην περιοχη τους ειναι πολυ επικυνδυνο να κανεις παιχνιδι εγω δεν θα το επιχειρουσα, οσο για αυτο που λες για την ΔΙΑΣ εαν σου κανουν κανενα χοντρο πεσιμο θα παρακαλας να ερθουν μπας και σε γλυτωσουν, οσο αφορα για να βρεις κανενα δικο τους και να του το πεις στα ισια μπορει ναι μεν να σου πει οκ αλλα μετα να ερθει με κανα δυο δικους του  και να σε πλακωσει, το καλυτερο θα ηταν να μην το πεις στα ισια αλλα να τον "ψαρεψεις", το πιο καλο ειναι να βρεις καποια εν ωρα "εργασιας" σε μια ασχετη περιοχη να της πιασεις αρχικα κουβεντα περι ανεμων και υδατων και αν δεις οτι ανταποκρινετε να της το ξεφουρνησεις ;) αυτο ειναι το πιο ασφαλες.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αν δεν είναι εκδιδόμενη, η ρομά γυναίκα είναι αρκετά αξιοπρεπής ώστε να ενδώσει και στο πιο αθώο κορτάρισμα.
Περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, θα έλεγα.

Τουτέστιν σχετίζεται μόνο με άρρενες της πολιτισμικής της ομάδας.

Τα υπόλοιπα αφορούν τις πουτάνες - σύμφωνα με την εμπειρία μου πάντα
Αναφέρεσαι σε αρχοντογύφτισσες που είναι ελάχιστες, ενώ οι συναγωνιστές ψαρεύουν στη μεγάλη μάζα του παραβατικού και κοινωνικά αποκλίνοντος γυφταριού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom