Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
τωρα το καλοκαιρι εχουν βγει για τα καλα εξω αλλα καπου καπου κουραστικα και το παρατησα μετα απο 4 με 5 προσπαθειες αφου δεν βγαινει νοημα.  Δεν υπαρχουν τιποτα πιατσες ? Δεν ξερει κανενας τιποτα?
εχω φορτωσει 17χρονη γυφτοπουλα στο παρκινγκ του IKEA που βρισκεται στο Αιγαλεω
(συχνα γυρωφερνουν εκει διοτι υπαρχει σε κοντινη αποσταση φωλια τσιγγανων (αγια βαρβαρα)

την πηγα με το αυτοκινητο μερα μεσημερι στον λυκαβηττο οπου με πιπωσε και την εχυσα για 50 ευρω στο στομα   

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
(συχνα γυρωφερνουν εκει διοτι υπαρχει σε κοντινη αποσταση φωλια τσιγγανων (αγια βαρβαρα)

την πηγα με το αυτοκινητο μερα μεσημερι στον λυκαβηττο οπου με πιπωσε και την εχυσα για 50 ευρω στο στομα   

Πολλα ειναι τα 50.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686

Εκτος το ότι τα 50 ειναι πολλα ζεις επικινδυνως.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Εκτος το ότι τα 50 ειναι πολλα ζεις επικινδυνως.

Τύπε στις γύφτισσες δεν πρέπει να σκας περισσότερα από 5 ευρώ.Εντάξει όλοι έχουμε ανάγκη αυτήν την καλτίλα αλλά εσύ το τερμάτισες.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τύπε στις γύφτισσες δεν πρέπει να σκας περισσότερα από 5 ευρώ.Εντάξει όλοι έχουμε ανάγκη αυτήν την καλτίλα αλλά εσύ το τερμάτισες.

Ουτε 5.Ενα κρουασαν και ενα νερο και τελος.

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0

εγω ημουν αργα εξω γυρω στης 1 βλεπω 2 γυφτισες να περπατανε απο δω και απο εκει η μια 17 περιπου και η αλλη 20 η 17 φοραγε ενα γκρι σορτσακι με τα κολομερια εξω η αλλη ηταν μπαζο την πλησιαζω και της το λεω στα ευθεως θα σου δωσω 50 ευρο για να μου κατσεις και χαμογελασε και μετα η αλλη νευριασε και φωναζε αστυνομια και μαλακιες λαι εφυγα.... τι στο καλο που πηγαιναν τετοια ωρα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
το 95% οι γύφτισσες δεν πάνε με εμάς γιατί μας θεωρούν μπαλαμους !! Πέρα από αυτό μια τσιγγάνα δεν θα κοιτάξει να εκπορνευτή αλλά θα κοίταξε να σε κλέψει χωρίς να σου δώσει τίποτα !!!  Τώρα υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί και να γαμηθουν έναντι κάποιου ποσού !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
που ειναι ακριβως αυτη η περιοχη; σε πλησιαζουν αυτες η πρεπει παλι να ψαχνεις στα χαμενα...

το τρίγωνο περικλείεται από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, στρίβεις αριστερά στην Καποδιστρίου, ξαναστρίβεις Σωκράτους. Συνήθως υπάρχουν 2 - 3 στη γωνία με τη Βερανζέρου και έξω από το Κριστιάνα. Προχώρα πολύ αργά προς το μέρος τους χαμογελώντας. Θα σε πλησιάσουν αυτές. Ρώτα τι κάνουν στο κρεββάτι, πόσα παίρνουν, πόση ώρα κάθονται. Αν σου πουν μωρό μου τα κάνω όλα, πες τους ότι δεν σου λέει τίποτα. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ τι κάνουν και ότι θέλεις να κάνουν μπάνιο οπωσδήποτε, κι ας σου πουν ότι μόλις έκαναν.

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
το τρίγωνο περικλείεται από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, στρίβεις αριστερά στην Καποδιστρίου, ξαναστρίβεις Σωκράτους. Συνήθως υπάρχουν 2 - 3 στη γωνία με τη Βερανζέρου και έξω από το Κριστιάνα. Προχώρα πολύ αργά προς το μέρος τους χαμογελώντας. Θα σε πλησιάσουν αυτές. Ρώτα τι κάνουν στο κρεββάτι, πόσα παίρνουν, πόση ώρα κάθονται. Αν σου πουν μωρό μου τα κάνω όλα, πες τους ότι δεν σου λέει τίποτα. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ τι κάνουν και ότι θέλεις να κάνουν μπάνιο οπωσδήποτε, κι ας σου πουν ότι μόλις έκαναν.
ναι οκ τα ξερω αυτα ειναι καλες? νεαρες καλο σωμα η τιποτα μπαζα?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
θέλω κάνα βράδυ να κάνω καμιά βόλτα προς Πέτρου Ράλλη στη διασταύρωση μ εθνική οδό που χω διαβάσει από συναγωνιστές  ότι έχει πολύ γύφτικο μουνί μπας και φορτώσω κάνα κομμάτι ..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Ολοι εσείς που θελετε να γαμησετε γυφτικο μουνι προσεχτε. Πιο πιθανο ειναι να σας κλέψουν η να κολησετε κανα παρασημο η να σας βαράει ο γυφτος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Ολοι εσείς που θελετε να γαμησετε γυφτικο μουνι προσεχτε. Πιο πιθανο ειναι να σας κλέψουν η να κολησετε κανα παρασημο η να σας βαράει ο γυφτος.

Παρ ολα αυτα το θεμα ειναι παντα στον αφρο
Μας τρωει ο κωλος μας  :takethis:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πριν μερικα χρονια σε γυφτικο γαμο μπηκα στην τουαλετα ,ειχε πολυ κοσμο και ανηποφορη βρωμα εφυγα τρεχοντας και βγηκα εξω απο το κεντρο σε μια σκοτεινη γωνια και τη ωρα που κατουραγα ειδα πιο περα μια γυφτισα να κανει το ιδιο με σηκωμενα τα φουσταμνια και να με κοιταει στα ματια της χαμογελασα μου χαμογελασε και......σιχαθηκα τον εαυτο μου .

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σίγουρο να λες τύπε όχι το πιο πιθανό !!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πριν μερικα χρονια σε γυφτικο γαμο μπηκα στην τουαλετα ,ειχε πολυ κοσμο και ανηποφορη βρωμα εφυγα τρεχοντας και βγηκα εξω απο το κεντρο σε μια σκοτεινη γωνια και τη ωρα που κατουραγα ειδα πιο περα μια γυφτισα να κανει το ιδιο με σηκωμενα τα φουσταμνια και να με κοιταει στα ματια της χαμογελασα μου χαμογελασε και......σιχαθηκα τον εαυτο μου .
Και εκείνη σε σιχάθηκε τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom