Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 797K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Πατρα λεει τιποτα;

......μικρές τσιγγάνες εξορμούν στις πλατείες της Πάτρας και από νωρίς το πρωί το μάτι ενός περαστικού μπορεί να παρατηρήσει πολλά, περνώντας από διάφορα σημεία της πόλης όπως αυτή της Υψηλών Αλωνίων, της πλατείας Γεωργίου, της Πλατείας Όλγας, ακόμα και στην πλατεία Ελευθερίας....

.....αγοραίος έρωτας πωλείται σε τιμές από 5 ευρώ, στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας και έξω από τη Μεσσήνη. Κυρίως από νεαρές τσιγγανοπούλες που έρχονται από την Τρίπολη. Αλλο γνωστό σημείο είναι στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, όπου εκτός από τσιγγάνες συχνάζουν και διάφορες αλλοδαπές γυναίκες.

Δημοφιλές μέρος για το «πέσιμο» που κάνουν οι τσιγγάνες είναι και η στάση του λεωφορείου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Γνωστή πιάτσα των πιο... μοναχικών είναι και η γέφυρα του Παμίσου έξω από τη Μεσσήνη, όπως και ο κλειστός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μεγάλο αλισβερίσι γίνεται επίσης στο Πάρκο της Μεσσήνης, μέρα μεσημέρι.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.029
Πόντοι
3.886
Είδα κ γω χθες κάτι γυφτάκι στο γκάζι να περπατάνε αλλά δν έκανα κίνηση...ξέρει κανείς τπτ;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.429
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.429
Πόντοι
34.538
Μολις μπηκε μια γυφτισσα με το μωρο στη δουλεια μου και ηθελε χρηματα..

Ειπα να τη πω να μου παρει καμμια πιπα αλλα βρωμουσε σαν ψοφιος ασβος!!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

φακιρη τι δουλεια κανεις? :S :S :S

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.645
Πόντοι
4.891
ειναι οντως λιγο επικ/νο αλλα το εχω παρει αποφαση  αν δεν τολμησω δεν θα γινει τιποτα και ειμαι και ετοιμος για ξυλο αν χρειαστει και μου κανει κατι  θα ανταποδωσω τωρα το καλοκαιρι εχουν βγει για τα καλα εξω αλλα καπου καπου κουραστικα και το παρατησα μετα απο 4 με 5 προσπαθειες αφου δεν βγαινει νοημα.  Δεν υπαρχουν τιποτα πιατσες ? Δεν ξερει κανενας τιποτα?

Βεβαιώσου μόνο ότι είναι μόνος του, χωρίς άλλους παραδίπλα, ώστε να μπορέσεις να του τις βρέξεις με την ησυχία σου. Συνήθως είναι θρασύδειλοι και παίζουν ξύλο μόνο ομαδικά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
ναι οκ τα ξερω αυτα ειναι καλες? νεαρες καλο σωμα η τιποτα μπαζα?

κάποιες είναι νεαρές. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω το γούστο κανενός ανθρώπου. Κατέβα, ψάξε μόνος, αποφάσισε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885

Τύπε μπορούσες διακριτικά να της πεις να πάτε για μπανάκι μαζί και να σου κάνει εκεί ένα στοματικό και μετά να της ρίξεις κι ένα ρομαντικό γαμήσι.

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Βεβαιώσου μόνο ότι είναι μόνος του, χωρίς άλλους παραδίπλα, ώστε να μπορέσεις να του τις βρέξεις με την ησυχία σου. Συνήθως είναι θρασύδειλοι και παίζουν ξύλο μόνο ομαδικά.
εγω τα αποφευγω αυτα απλα λεω αν γινει κατι τετοιο θα αντιδρασω. Πλησιαζω μονο αυτες που ειναι μονες και οχι πανω απο 2 γιατι ειναι ικανες να βαρανε και αυτες. Προσπαθω να σκεφτομαι το σεξ γιατι αν σκεφτομαι το ξυλο ξενερωνω αν και δεν περιμενα να ειναι τοσο δυσευρεστο στην εποχη που ειμαστε 

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0

......μικρές τσιγγάνες εξορμούν στις πλατείες της Πάτρας και από νωρίς το πρωί το μάτι ενός περαστικού μπορεί να παρατηρήσει πολλά, περνώντας από διάφορα σημεία της πόλης όπως αυτή της Υψηλών Αλωνίων, της πλατείας Γεωργίου, της Πλατείας Όλγας, ακόμα και στην πλατεία Ελευθερίας....

.....αγοραίος έρωτας πωλείται σε τιμές από 5 ευρώ, στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας και έξω από τη Μεσσήνη. Κυρίως από νεαρές τσιγγανοπούλες που έρχονται από την Τρίπολη. Αλλο γνωστό σημείο είναι στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, όπου εκτός από τσιγγάνες συχνάζουν και διάφορες αλλοδαπές γυναίκες.

Δημοφιλές μέρος για το «πέσιμο» που κάνουν οι τσιγγάνες είναι και η στάση του λεωφορείου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Γνωστή πιάτσα των πιο... μοναχικών είναι και η γέφυρα του Παμίσου έξω από τη Μεσσήνη, όπως και ο κλειστός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μεγάλο αλισβερίσι γίνεται επίσης στο Πάρκο της Μεσσήνης, μέρα μεσημέρι.

αυτα ειναι λιγο παλια πριν χρονια να ειναι ακομα εκει;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αυτα ειναι λιγο παλια πριν χρονια να ειναι ακομα εκει;
Εσένα περιμένουν τύπε!!!

Μα τι μαλάκες κυκλοφορούν σε πούστη μου!!!Ετοιμα τα περιμένουν όλα.Ακόμα και την γκόμενα να τους πας να γαμήσουν θα σου πουν γιατί δεν ξεβρακώθηκε!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια οι μισες στα μπουρδελα της θεσσαλονικης τσιγγάνες είναι, γιατι πρεπει να ρισκάρετε σε βρωμικα και επικινδυνα στεκια αν θελετε σκουρα επιδερμιδα.

Dinos1985

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Εσένα περιμένουν τύπε!!!

Μα τι μαλάκες κυκλοφορούν σε πούστη μου!!!Ετοιμα τα περιμένουν όλα.Ακόμα και την γκόμενα να τους πας να γαμήσουν θα σου πουν γιατί δεν ξεβρακώθηκε!!!
Μαλακα μου πω τι μου ειπες! ουαου! ενω εσυ ο Μαλακας τα ξερεις ολα ε ? συζητηση κανω ρε με σενα που ειναι και καλα ο πιο ψαγμενος

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.884
Πόντοι
20.686
Ενα καλο video για οσους γουσταρουν να γαμησουν γυφτισα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
601
Πόντοι
81
τετοια γυφτακια μας αρεσει να γαμαμε!! :wanker:

Συνημμένα