You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει ανοίξει το μουνί της γκόμενάς μου από το πήδημα. Τι να κάνω;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 34K
-
- Ετικέτες
- μουνί
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Επιτέλους ένα σοβαρό νήμα!
Επισκέπτης
:S :S :SΜία χαρά μουνι είναι.. ο τύπος έχει το πρόβλημα...
Λες τυπε απο το 3 φορες γαμησι την ημερα 365 ημερες το χρονο να φαγωθηκε ο πουτσος και να θελει αντικατασταση; :S :S :S
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Μην καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις!Λες τυπε απο το 3 φορες γαμησι την ημερα 365 ημερες το χρονο να φαγωθηκε ο πουτσος και να θελει αντικατασταση; :S :S :S
Συνημμένα
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Εδώ και δύο χρόνια πηδάω μια χωρισμένη που δεν την γαμούσε και πολύ ο πρώην της ενώ δεν είχε και παλιότερα πολλές σχέσεις. Μια χαρά γκόμενα είναι και έχει απελευθερωθεί με αποτέλεσμα να την πηδάω κατά μέσο όρο 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο ,ανεξαρτήτως περιόδου κλπ. Τη γαμάω ακάποτη και τελειώνω μέσα της πάντα, παίρνει χάπια. Όποτε γουστάρω παίρνω και την όμορφη κωλάρα της (μπορεί και κάθε μέρα), γενικώς στο σεξ τα περνάμε τέλεια, και όχι μόνο, είναι εξαιρετική γυναίκα σε όλα της. Το θέμα είναι ότι από το πολύ το πήδημα έχει αρχίσει και ανοίγει η μούνα της, ενώ ο πούτσος μου μπαίνει πλέον στο κωλί της όπως έμπαινε στην αρχή ο πούτσος μου στο μουνί της. Εν τω μεταξύ επειδή είναι πολύ μα πολύ καυλιάρα χύνει πολλά υγρά, αμέσως μόλις ξεκινήσουμε. Το θέμα είναι από το ξεχείλωμα αρχίζω να μη νιώθω την αντίσταση από το υπέροχο μουνί της. Έχουμε κάνει κουβέντα για να εγχειριστεί για να ξαναγίνει στενή. Υπάρχει κάποια φίλη σας που να το έχει κάνει;; Εκτιμητέες οι αξιόπιστες πληροφορίες....
Συνημμένα
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
... παιζει και να ειναι και ποιο μεγαλο απο αυτο που ποσταρες Ιακοβε ε ρε κλαμα λεμε
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=267198.0;attach=959736;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε ανανεωμένο σε βρίσκω.. σε χρόνο ρεκορ μεγαλώνουν τα άτιμα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Εδώ και δύο χρόνια...
Πόσο τον έχεις πασά μου?
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα... είμαι πολύ στενός και θέλω κάποιον να με ανοίξει.
Τη ζηλεύω τη γκόμενα σου.
υπάρχουν πολλές λύσεις όπως το σκέφτομαι εγώ...
πχ
- να κάνετε διάλειμμα να την ξανα αφήσεις για καιρό αγάμητη όσο εσύ πηδάς άλλες ή εμένα (?)
- να την πηδάς παρέα με κάποιο δονητή, να βάζεις δηλαδή και δονητή εκτός από την πούτσα σου?
- να την πηδάς παρέα με κάποιον άλλο ψωλαρά? να μπαίνετε και οι δύο μαζί (κι εγώ να παίρνω μάτι?)
- να δοκιμάσετε fisting κτλπ?
- να βάζετε στο κρεβάτι σας και μία τρίτη κοπέλα (ή και πουστράκι σαν εμένα) ώστε να καρφώνεις και στενή τρυπούλα (κάθε φορά και άλλη/άλλον) ώστε να μπαίνεις πάντα κάπου που είναι στενά?
τι να πω κι εγώ, δεν έχω και εμπειρίες με γυναίκες, αυτά σκέφτηκα για αρχή :S
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλοοοοό
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
εσύ πας με όλα, όπως η .... coca cola
Πόσο τον έχεις πασά μου?
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα... είμαι πολύ στενός και θέλω κάποιον να με ανοίξει.
Τη ζηλεύω τη γκόμενα σου.
υπάρχουν πολλές λύσεις όπως το σκέφτομαι εγώ...
πχ
- να κάνετε διάλειμμα να την ξανα αφήσεις για καιρό αγάμητη όσο εσύ πηδάς άλλες ή εμένα (?)
- να την πηδάς παρέα με κάποιο δονητή, να βάζεις δηλαδή και δονητή εκτός από την πούτσα σου?
- να την πηδάς παρέα με κάποιον άλλο ψωλαρά? να μπαίνετε και οι δύο μαζί (κι εγώ να παίρνω μάτι?)
- να δοκιμάσετε fisting κτλπ?
- να βάζετε στο κρεβάτι σας και μία τρίτη κοπέλα (ή και πουστράκι σαν εμένα) ώστε να καρφώνεις και στενή τρυπούλα (κάθε φορά και άλλη/άλλον) ώστε να μπαίνεις πάντα κάπου που είναι στενά?
τι να πω κι εγώ, δεν έχω και εμπειρίες με γυναίκες, αυτά σκέφτηκα για αρχή :S
giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τύπε μου,ποιός είναι αυτός-η?κάτι μου θυμίζειοχι ολοι τυπε :S :S :S
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Εδώ και δύο χρόνια πηδάω μια χωρισμένη που δεν την γαμούσε και πολύ ο πρώην της ενώ δεν είχε και παλιότερα πολλές σχέσεις. Μια χαρά γκόμενα είναι και έχει απελευθερωθεί με αποτέλεσμα να την πηδάω κατά μέσο όρο 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο ,ανεξαρτήτως περιόδου κλπ. Τη γαμάω ακάποτη και τελειώνω μέσα της πάντα, παίρνει χάπια. Όποτε γουστάρω παίρνω και την όμορφη κωλάρα της (μπορεί και κάθε μέρα), γενικώς στο σεξ τα περνάμε τέλεια, και όχι μόνο, είναι εξαιρετική γυναίκα σε όλα της. Το θέμα είναι ότι από το πολύ το πήδημα έχει αρχίσει και ανοίγει η μούνα της, ενώ ο πούτσος μου μπαίνει πλέον στο κωλί της όπως έμπαινε στην αρχή ο πούτσος μου στο μουνί της. Εν τω μεταξύ επειδή είναι πολύ μα πολύ καυλιάρα χύνει πολλά υγρά, αμέσως μόλις ξεκινήσουμε. Το θέμα είναι από το ξεχείλωμα αρχίζω να μη νιώθω την αντίσταση από το υπέροχο μουνί της. Έχουμε κάνει κουβέντα για να εγχειριστεί για να ξαναγίνει στενή. Υπάρχει κάποια φίλη σας που να το έχει κάνει;; Εκτιμητέες οι αξιόπιστες πληροφορίες....
3Χ365Χ2=2190 θα το κάψεις το εργαλείο τύπε :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 359