pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κανονιστε οσοι γραφετε αποψεις εδω να σας περασει ενα χερακι.......
καλα κανει ρε αμπελαλε,δεν εισαι για 2ο παιδι τωρα :S :S :SΕδώ και δύο χρόνια πηδάω μια χωρισμένη που δεν την γαμούσε και πολύ ο πρώην της ενώ δεν είχε και παλιότερα πολλές σχέσεις. Μια χαρά γκόμενα είναι και έχει απελευθερωθεί με αποτέλεσμα να την πηδάω κατά μέσο όρο 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο ,ανεξαρτήτως περιόδου κλπ. Τη γαμάω ακάποτη και τελειώνω μέσα της πάντα, παίρνει χάπια. Όποτε γουστάρω παίρνω και την όμορφη κωλάρα της (μπορεί και κάθε μέρα), γενικώς στο σεξ τα περνάμε τέλεια, και όχι μόνο, είναι εξαιρετική γυναίκα σε όλα της. Το θέμα είναι ότι από το πολύ το πήδημα έχει αρχίσει και ανοίγει η μούνα της, ενώ ο πούτσος μου μπαίνει πλέον στο κωλί της όπως έμπαινε στην αρχή ο πούτσος μου στο μουνί της. Εν τω μεταξύ επειδή είναι πολύ μα πολύ καυλιάρα χύνει πολλά υγρά, αμέσως μόλις ξεκινήσουμε. Το θέμα είναι από το ξεχείλωμα αρχίζω να μη νιώθω την αντίσταση από το υπέροχο μουνί της. Έχουμε κάνει κουβέντα για να εγχειριστεί για να ξαναγίνει στενή. Υπάρχει κάποια φίλη σας που να το έχει κάνει;; Εκτιμητέες οι αξιόπιστες πληροφορίες....
τυπε και περσι ηταν και δισεκτο το ετος,ειχε μια μερα παραπανω :S :S :S
Κανονιστε οσοι γραφετε αποψεις εδω να σας περασει ενα χερακι.......
ρε νιαμου δεν μιλατε;αρχιζω διαβασμα κατευθειαν :S :S :S
Τύπε λες μερικοί να κάνουν κλώνους εδω μέσα με την ελπίδα να πάρουν κανένα επίδομα όπως οι πολύτεκνοι; Σύριζα κυβερνά, ποτέ δεν ξέρεις....καλα κανει ρε αμπελαλε,δεν εισαι για 2ο παιδι τωρα :S :S :S
Μην του δειχνεις τετοια πραγματα κινδυνεύουμε ολοι μας μετα!!!!
μεσα στην καχυποψια εισαι τυπε,αδικως :- :S :S :SΤύπε λες μερικοί να κάνουν κλώνους εδω μέσα με την ελπίδα να πάρουν κανένα επίδομα όπως οι πολύτεκνοι; Σύριζα κυβερνά, ποτέ δεν ξέρεις....
τύπε αυτό το σίχαμα που ποστάρεις συνέχεια ,ποιά είναι?
Ναι, μου το καταλογίζουν αρκετοί αυτό, παντού βλέπω κλώνους, προμότορες και νταβατζήδες που παριστάνουν τους πελάτες....ενώ όλοι γνωρίζουν ότι στο σαη συμμετέχουν μόνο καλοπροέραιτοι και καλοκάγαθοι χρήστες, χωρίς ψυχολογικά τύπου διχασμένης προσωπικότητας κτλ...μεσα στην καχυποψια εισαι τυπε,αδικως :- :S :S :S
Ναι, μου το καταλογίζουν αρκετοί αυτό, παντού βλέπω κλώνους, προμότορες και νταβατζήδες που παριστάνουν τους πελάτες....ενώ όλοι γνωρίζουν ότι στο σαη συμμετέχουν μόνο καλοπροέραιτοι και καλοκάγαθοι χρήστες, χωρίς ψυχολογικά τύπου διχασμένης προσωπικότητας κτλ...
τ'υπε γιατί βάζεις συνέχεια πόστ ένα σίχαμα?ειδικα αυτο να λεγεται τυπε
τ'υπε γιατί βάζεις συνέχεια πόστ ένα σίχαμα?
συγνώμη αλλά είμαι νέος και θέλω να μάθω.είχα παλιά ένα φίλο αλλά τον μπάναραν τη πιο κρίσιμη στιγμήτυπε ρωτας πιο πολλα κι απο τον ντοπαμινα :S :S :S
τυπε ρωτας πιο πολλα κι απο τον ντοπαμινα :S :S :S
τυπε οπου να ναι θα μας πεις και οτι ο τυπος δεν γαμαει 365x3,οτι ο motardos πηγε Μολδαβια και δεν ειναι ο Αμπελαλες,οτι στο mr malakas ψηφιζουν κλωνοι :S :S :SΝαι, μου το καταλογίζουν αρκετοί αυτό, παντού βλέπω κλώνους, προμότορες και νταβατζήδες που παριστάνουν τους πελάτες....ενώ όλοι γνωρίζουν ότι στο σαη συμμετέχουν μόνο καλοπροέραιτοι και καλοκάγαθοι χρήστες, χωρίς ψυχολογικά τύπου διχασμένης προσωπικότητας κτλ...