Νέα

duo με την γκομενα μου και με εκδιδομενη??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω ψησει την γκομενα μου να κανουμε τριο με επαγγελματια και να κανουν και λεσβιακα μεταξυ τους..
τι προτεινετε?
που να το κανω?

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στριπτιτζαδικο δεν γαμας.. :zfuck:

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κατι τετοιο αλλα να ειναι εμπειρη και να γουσταρει την φαση ετσι ωστε να νιωσει ανετα και η δικια μου και να γινετε αραια και που και στο μελλον αυτο..
καποια συγκεκριμενη?να μιλαει και ελληνικα πιστευω θα ηταν κομπλε.. :cum:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κατι τετοιο αλλα να ειναι εμπειρη και να γουσταρει την φαση ετσι ωστε να νιωσει ανετα και η δικια μου και να γινετε αραια και που και στο μελλον αυτο..
καποια συγκεκριμενη?να μιλαει και ελληνικα πιστευω θα ηταν κομπλε.. :cum:
παρε την σαντυ αυτη πρεπει να τα κανει ολα :grin:και μιλαει και ελληνικα :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχω ψησει την γκομενα μου να κανουμε τριο με επαγγελματια και να κανουν και λεσβιακα μεταξυ τους..
τι προτεινετε?
που να το κανω?

Σε δωματιο ξενοδοχειου, αντε σε σουιτα, εσυ για που θελεις, στην Ομονοια ??? :headbang: :helpplea:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
φιλαρα προσεχε γιατι αν ειναι πολυ καλη η εμπειρια η δικια σου μετα μπορει να γλυκαθει και να σου ζηταει συνεχεια τριο λεσβιακο και αυτα να ξερεις πληρωνονται εαν ειναι απο <επαγγελματια> για 1 φορα ειναι γαματο και στο συνηστω αλλα αμα παραδεσει η χημεια με την δικια σου και την αλλη τοτε μπορει να εχεις προβληματακι....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
φιλαρα προσεχε γιατι αν ειναι πολυ καλη η εμπειρια η δικια σου μετα μπορει να γλυκαθει και να σου ζηταει συνεχεια τριο λεσβιακο και αυτα να ξερεις πληρωνονται εαν ειναι απο <επαγγελματια> για 1 φορα ειναι γαματο και στο συνηστω αλλα αμα παραδεσει η χημεια με την δικια σου και την αλλη τοτε μπορει να εχεις προβληματακι....
Για κατι τέτοια προβλήματα είναι η ζωή!

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
με ευα22 τι λετε ??? θα εκανε τι δουλεια? δεν εχω παει μαζι της αλλα εχω διαβασει καλα σχολια.οι γνωστες ας απαντησουν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι προτεινετε?
που να το κανω?

εαν παντως δεν το εχει ξανακανει η ιδεα που σου ειπαν για το στριπτιτζαδικο σαν αρχη ειναι πολυ καλη ετσι για να μπει στο κλιμα σιγα σιγα...και στη συνεχεια προχωρατε....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι προτεινετε?
που να το κανω?
τυπε η γκομενα σου ειναι ελλεεινιδα?

Επισκέπτης
Κανε το όπου να ναι πριν αλλάξει γνώμη τύπε!

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Υποθέτω ότι ζητάς κάτι τέτοιο,έτσι;

Συνημμένα

• 10.jpg
    10.jpg
    358,3 KB · Εμφανίσεις: 63
OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ειναι ελληνιδα μικρη σχετικα αλλα καβλιαρα δεν το εχει ξανακανει,στριπτιτζαδικο ειχαμε παει και μια χαρα..το κοριτσι που ταιριαζει στην περιπτωση  :tits2: θα ηθελα να μου προτεινετε,τα υπολοιπα τα εχω κανονισμενα...  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom