Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• ΚΟΥΒΑΣ~1.JPG
    ΚΟΥΒΑΣ~1.JPG
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προερχομαι απο συνεχομενες νικες και καποτε θα σταματησει αυτο...οποτε  μην σας παρω στο λαιμο μου, στην ασχημη μου μερα!!!.......θα παιξω σε λιγο....141=1....164=1....167=1...168=1....169=1!!!!!!!!!!!!.....Τα λεμε αυριο!!!!!!...
Αυτα εχω παιξει.....απλα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκανα εκτιμηση.....δεν τον επαιξα!!!!!!!!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτα εχω παιξει.....απλα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκανα εκτιμηση.....δεν τον επαιξα!!!!!!!!!!!
παιχτουρα,

με το κοστος της κηδειας τη σημερον ημεραν (αμα ειναι και καλη η κασα ναουμε) μαλλον μεσα μπαινεις αμα κανεις καθε μερα κηδειες....

δε συμφερει...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τον επαιξα σε ενα μικρο δελτιακι ισοπαλια...σαν βαζελος που ειμαι....οχι ομως στο βασικο μου δελτιο!!!!!!!..............τεσπα, μην πανηγυριζετε που κερδιζετε τους αναπηρους!!!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ενταξει ρε σεις, πεσατε ολοι να τον φατε τον Παιχτουρα σημερα..
Παντως Παιχτουρα, εδω σε βλεπω λαθος στοιχηματικα, ΠΟΤΕ δεν παιζεις την ομαδα σου στο στοιχημα, ειτε τον θανασιμο αντιπαλο σου κοντρα, αυτο ειναι ΜΕΓΑ λαθος και το ξερεις πολυ καλα, δε χρειαζεται να στο πω εγω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ενταξει ρε σεις, πεσατε ολοι να τον φατε τον Παιχτουρα σημερα..
Παντως Παιχτουρα, εδω σε βλεπω λαθος στοιχηματικα, ΠΟΤΕ δεν παιζεις την ομαδα σου στο στοιχημα, ειτε τον θανασιμο αντιπαλο σου κοντρα, αυτο ειναι ΜΕΓΑ λαθος και το ξερεις πολυ καλα, δε χρειαζεται να στο πω εγω...
Βαζελος ειμαι και γω, αλλα σιγα μην ασχοληθω με το τι θα κανει ο Γαυρος και πονταρω τα λεφτα μου στην κοντρα του...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τον επαιξα σε ενα μικρο δελτιακι ισοπαλια...σαν βαζελος που ειμαι....οχι ομως στο βασικο μου δελτιο!!!!!!!..............τεσπα, μην πανηγυριζετε που κερδιζετε τους αναπηρους!!!!!!

δάσκαλε απ'ότι είδα σήμερα ο ΟΠΑΠ σε ξερόχυσε... :2on1: :pipa1:
:2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
εχουν περασει 7 σελιδες,7
παιχτη μας υποσχεθηκες να μας πεις το μυστικο..
δεν ξερω αν το εκανες , μη διαβαζω πριν

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
....Ακρα του ταφου σιωπη....αιωρειται καποιος με νικ.."Παιχτουρας"....γραφει εδω....γραφει...γραφει...!!!...Πισω ομως απο το νικ...τι ανθρωπος βρισκεται????....μημπως ενας καραγκιοζακος που του αρεσει να γραφει παραμυθια????...μημπως καποιος που του αρεσει να αυτοπροβαλλεται???....μημπως ενας.."καμμενος"..στην πραγματικη ζωη????....μημπως ενας ανθρωπος που εχει κομλεξ???.....τελος...μημπως ενας μελετημενος και προγραμματισμενος ανθρωπος σε οτι κανει....με δυνατοτητες τρομαχτικες στο να αποσυντονιζει και να κινειται μοναχικα στη ζωη???????????...οι ψηφοι σας ειναι ακριβως μοιρασμενοι, αν εχετε παρατηρησει???? που σημαινει οτι δεν εισαστε σιγουροι για τιποτα!!!!....Πιστευω να μην εχετε την απαιτηση να σας λυσω εγω το μυστηριο του εαυτου μου...γιατι ακομα το ερευνω!!!!!!! :2funny: :2funny:....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι υπερβολικα εγωιστης...και πολεμω να το μειωσω αυτο που εμποδιζει την ολοκληρωση μου!!!!! :rockon: :rockon:
:rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
ο αθροποσ ιεν σταρ απλα...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενα ριγοσ με διαπαιρασε μολισ τορα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γεια σε ολη την παρεα...μου εχει ανοιξει και δεν μου κλεινει....... σε ενα δελτιο για την πλακα που επαιξα....περναω τεσσερα παιχνιδια και περιμενω το πεμπτο(το εχω παιξει πληρες, με δυο σημεια) για να γραψω και σημερα....δεν μπορω να χασω με τιποτα!!!.....[move]θα φτασω στο σημειο να καταβαλλω προσπαθεια για να χασω και δεν θα το καταφερνω!!!!!!!!!! [/move] .....με προβληματιζει που κερδιζω καθε μερα!!!!...Ειναι φυσιολογικο αυτο??????????

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σε ολη την παρεα...μου εχει ανοιξει και δεν μου κλεινει....... σε ενα δελτιο για την πλακα που επαιξα....περναω τεσσερα παιχνιδια και περιμενω το πεμπτο(το εχω παιξει πληρες, με δυο σημεια) για να γραψω και σημερα....δεν μπορω να χασω με τιποτα!!!.....[move]θα φτασω στο σημειο να καταβαλλω προσπαθεια για να χασω και δεν θα το καταφερνω!!!!!!!!!! [/move] .....με προβληματιζει που κερδιζω καθε μερα!!!!...Ειναι φυσιολογικο αυτο??????????
ρε δεν πασ σε ενα γιατρο να κοιταχτοισ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ρε συ ειπες για χ ο γαυρος
και εβαλε 5
ρε πας καλα.... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom