Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ωραια ,μεχρι Σαββατο 12 το μεσημερι ,περιμενουμε .Ειδαλλως σε καλουμε στην ΒΑΠΤΙΣΗ σου σε Παίχτονα .

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
το αποελ εχασε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
για να δούμε...ελπιζω μη μας απογοητεύσεις..

καληνύχτα αγορίνα... ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Στα υπολοιπα που υπολειπονται σημερα εχουν καλη τυχη οι ισοπαλιες!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξυπνιος θα ειμαι μεχρι τις πεντε...γιατι περιμενω ενα παιχνιδι οπως σας ειπα για να κλεισω δελτιο!!!!! :rockon:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Προερχομαι απο συνεχομενες νικες και καποτε θα σταματησει αυτο...οποτε  μην σας παρω στο λαιμο μου, στην ασχημη μου μερα!!!.......θα παιξω σε λιγο....141=1....164=1....167=1...168=1....169=1!!!!!!!!!!!!.....Τα λεμε αυριο!!!!!!...
Στα υπολοιπα που υπολειπονται σημερα εχουν καλη τυχη οι ισοπαλιες!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αποφάσισε ... άσσοι ή ισοπαλίες.. :think: :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τωρα οπως κατεβαινει το κουπονι...με τα παιχνιδια που εχουν γινει μεχρι τωρα...κατσανε μπολικες ισοπολιες!!!!!....διολου απιθανο και να κλεισει το κουπονι ετσι!!!!!!!!.....δινω προσοχη πως κατεβαινει (σε σημεια) το κουπονι!!!!!!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα οπως κατεβαινει το κουπονι...με τα παιχνιδια που εχουν γινει μεχρι τωρα...κατσανε μπολικες ισοπολιες!!!!!....διολου απιθανο και να κλεισει το κουπονι ετσι!!!!!!!!.....δινω προσοχη πως κατεβαινει (σε σημεια) το κουπονι!!!!!!!!
δηλαδή κάποιος που σε άκουσε και τα έπαιξε άσσους απο το απόγευμα, να τα παίξει τώρα ισοπαλίες???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δηλαδή κάποιος που σε άκουσε και τα έπαιξε άσσους απο το απόγευμα, να τα παίξει τώρα ισοπαλίες???
Φιλε ειμαι ο Μεγας Ναπολεων!!!!.....Τον Μεγα Ναπολεων ακουσες???????? :idiot:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε ειμαι ο Μεγας Ναπολεων!!!!.....Τον Μεγα Ναπολεων ακουσες???????? :idiot:
προσωπικά δεν ακούω κανέναν ,πόσο μάλλον τον μεγα Ναπολέων όπως αυτοαποκαλείσαι...
να γλιτώσω κανά παλικάρι προσπαθώ από τις παπαριές σου...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου αρεσει που απο την μια με ειρωνευονται και απο την αλλη μου ζητουν να τους πω τι να παιξουν!!!!.....ειπαμε προγνωστικα δινω και οποιος θελει τα ακολουθει!!!!....κατα αλλα εμενα λενε στην ψηφοφορια....πουλοπαιχτη!!!!!!!! :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μου αρεσει που απο την μια με ειρωνευονται και απο την αλλη μου ζητουν να τους πω τι να παιξουν!!!!.....ειπαμε προγνωστικα δινω και οποιος θελει τα ακολουθει!!!!....κατα αλλα εμενα λενε στην ψηφοφορια....πουλοπαιχτη!!!!!!!! :2funny:
εγω αν και δεν παιζω στοιχημα ετσι απο περιεργεια θα ριξω ενα με τα προγνωστικα σου δεν εχω να χασω τιποτα ποτε δινεις νεα ξανα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
προσωπικά δεν ακούω κανέναν ,πόσο μάλλον τον μεγα Ναπολέων όπως αυτοαποκαλείσαι...
να γλιτώσω κανά παλικάρι προσπαθώ από τις παπαριές σου...
Μην ανυσηχεις τις προηγουμενες μερες...οσοι με ακολουθησαν πηγαν ταμειο....δεν ειμαι θεος..να σας πηγαινω καθε μερα!!!!..... σε τελικη αναλυση δεν ειμαι φιλανθρωπικο ιδρυμα να σας μοιραζω χρηματα...κοροιδα!!!!!!.....μονο τον εαυτο μου μου....πηγαινω καθε μερα...γιατι ειμαι σε καταπληκτικη φορμα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω αν και δεν παιζω στοιχημα ετσι απο περιεργεια θα ριξω ενα με τα προγνωστικα σου δεν εχω να χασω τιποτα ποτε δινεις νεα ξανα
Το Σαββατο πρωι...θα δωσω τεσσερα για Σαββατοκυριακο....θα περασουν και τα τεσσερα!!!!!!....θα ειναι η τελευταια μου....σφραγιδα εδω μεσα!!!!!!!....μετα παλτα....καθοτι ερχεται χειμωνας!!!!!!!!!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
ποια ψηφοφορια?

Stories