παιχτουρα δωσε κανα προγνωστικο ρε αρχοντα εχω μια βδομαδα κουβαδιαζομαι
Επισκέπτης 7 Νοε 2011 #1.461 παιχτουρα δωσε κανα προγνωστικο ρε αρχοντα εχω μια βδομαδα κουβαδιαζομαι
Παιχτουρας Ενεργό Μέλος Εγγρ. 12 Οκτ 2009 Μηνύματα 6.979 Κριτικές 37 Like 4 Πόντοι 296 7 Νοε 2011 #1.462 LION7 έγραψε: Περίμενες να πέσει ο γαπ για να ξαναμπείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλη εβδομαδα.....το Internet ειναι ενα μεγαλο διαδικτυακο παιχνιδι για διαδικτυακη περιπλανηση σε πολλους ιστοτοπους.Σας πεθυμησα και ξαναγυρισα!!!! sexartimenos έγραψε: παιχτουρα δωσε κανα προγνωστικο ρε αρχοντα εχω μια βδομαδα κουβαδιαζομαι Κλικ για ολόκληρη προβολή... ....Σε διαστηματα που θα εχω καθαρη εμπνευση, θα σας γραφω τις ποδοσφαιρικες μου εκτιμησεις!!!Κρατιεμαι καλα, καθε λιγο και λιγακι ευχαριστω τον Ο.Π.Α.Π...αλλα δεν παιζω συχνα...μονο οταν βλεπω κατι που το πιστευω!!!!
LION7 έγραψε: Περίμενες να πέσει ο γαπ για να ξαναμπείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλη εβδομαδα.....το Internet ειναι ενα μεγαλο διαδικτυακο παιχνιδι για διαδικτυακη περιπλανηση σε πολλους ιστοτοπους.Σας πεθυμησα και ξαναγυρισα!!!! sexartimenos έγραψε: παιχτουρα δωσε κανα προγνωστικο ρε αρχοντα εχω μια βδομαδα κουβαδιαζομαι Κλικ για ολόκληρη προβολή... ....Σε διαστηματα που θα εχω καθαρη εμπνευση, θα σας γραφω τις ποδοσφαιρικες μου εκτιμησεις!!!Κρατιεμαι καλα, καθε λιγο και λιγακι ευχαριστω τον Ο.Π.Α.Π...αλλα δεν παιζω συχνα...μονο οταν βλεπω κατι που το πιστευω!!!!
lagoudakis Μέλος Εγγρ. 9 Σεπ 2005 Μηνύματα 8.880 Like 26 Πόντοι 66 7 Νοε 2011 #1.463 Ελα ρε παιχτουρα....παμε γερα και ελληνικα