Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγινε μετεμψυχωση σε σκυλο μαθαινω....

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκε"σ"...

κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μου ύπνου είδα το εξής όραμα...

ήμουνα λέει σ'ενα στούντιο (μάλλον το βρ.55 πρέπε να τανε),...και σκάει ο παίχτουρας ημίγυμνος..

κάθεται δίπλα μου και μου λέει..

"αδερφέ μου πές στους συναγωνιστές ότι είμαι καλά" Κάνω διακοπές τώρα με τα κέρδη απ το στοίχημα...γαμάω ct και τουρίστριες.Έχω ρέψει ας είναι καλά η καλή μου διατροφή με βλήτα και πολλά ψάρια. Όσοι με αναζητούν να ναι καλά ...όσοι πάλι με αμφισβητούν σύντομα θα ανακαλέσουν τα κορόϊδα.."
και βγαίνει έξω ένα υπέρμουνο παιδιά απ τη πόρτα ....τον πιάνει τον παίχτουρα απ το χέρι και τον βάζει στο δωμάτιο.."

αυτά........ ;)

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκε"σ"...

κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μου ύπνου είδα το εξής όραμα...

ήμουνα λέει σ'ενα στούντιο (μάλλον το βρ.55 πρέπε να τανε),...και σκάει ο παίχτουρας ημίγυμνος..

κάθεται δίπλα μου και μου λέει..

"αδερφέ μου πές στους συναγωνιστές ότι είμαι καλά" Κάνω διακοπές τώρα με τα κέρδη απ το στοίχημα...γαμάω ct και τουρίστριες.Έχω ρέψει ας είναι καλά η καλή μου διατροφή με βλήτα και πολλά ψάρια. Όσοι με αναζητούν να ναι καλά ...όσοι πάλι με αμφισβητούν σύντομα θα ανακαλέσουν τα κορόϊδα.."
και βγαίνει έξω ένα υπέρμουνο παιδιά απ τη πόρτα ....τον πιάνει τον παίχτουρα απ το χέρι και τον βάζει στο δωμάτιο.."

αυτά........ ;)
αμααν βαγγελιστρα μουυυυυυυ!!! τους κολησε λαμακια ο προπατζης και παραμιλανε τα ορνια καλα ετρωγε και βλητα μιλαμε αμαλαχι να ουμε ο κουβαδεμπορας για παρτε το αλλιος το μπακλαβοτο :think: γιατι η λαμακια φερνει κοψιμο και ακριβινε τ σοφτεξ στην ερμου  αντε βραδυατικα αιγαλεω σπρεχεν μιλαμε μπλεξαμε με τα βουρλα ολο μουρλα χωρις την κουλα! αυτην την βακαλαο εγω μιλαμε τωρα !! πσσσττ παιχτουρα σιρε να δεις αν ερχομε και αμα πιασεις κανα προπο τραβα να τον βρεξεις τον βασιλεα :zfuck: γιατι σε φαγε η λαμακιααα κιτσερμαν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οπως λεμε η εξαφανιση του πλεζουρα, του παπαγιωργη ετσι και ο Παιχτουρας χαυθηκε.Κατι εβδομαδες εχει να γράψει ο απολυτος γαμιας του στοιχήματος και εργολαβος κηδειων του ΟΠΑΠ τι λετε να έπαθε ο παιχτακος?  :think: :think:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Οπως λεμε η εξαφανιση του πλεζουρα, του παπαγιωργη ετσι και ο Παιχτουρας χαυθηκε.Κατι εβδομαδες εχει να γράψει ο απολυτος γαμιας του στοιχήματος και εργολαβος κηδειων του ΟΠΑΠ τι λετε να έπαθε ο παιχτακος?  :think: :think:

Είναι ένα απο τα ερωτήματα που στοιχειώνουν το μπου ...

Να δούμε πόσο θα παραμείνει το θέμα σου άσβηστο ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Ο πλέζουρας έχει εξαφανιστεί ? Δεν νομίζω ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Θα εχει μπει με αλλο nickname και θα μας διαβαζει και θα γελαει, τρωγοντας βλητα με μαριδα σε λαδοκολλα και θα εχει ψαρεψει κανα μαυαρακι απο ΠΑτησιων, για να ξεπλυνει το κερδος απο την διακοσιοπεντηκοστη "καρφι" δεκαδα που επιασε αποψε στο κουπονι του ΟΠΑΠ..
ΕΝας αγωνας εγινε λεει και συνολικα 7 αγωνες εχει αποψε το κουπονι??
Ε και?Για τον Ανυπερ"βλητο" εφτιαξε ειδικο συστημα ο ΟΠΑΠ τελευταια στιγμη σε συγκεκριμενο "πρακτορειο-γραφειο τελετων" με 10 αγωνες ετσι ωστε να μη σπασει η παραδοση και χαθει αλλη μια τελετη... :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Θα εχει μπει με αλλο nickname και θα μας διαβαζει και θα γελαει, τρωγοντας βλητα με μαριδα σε λαδοκολλα και θα εχει ψαρεψει κανα μαυαρακι απο ΠΑτησιων, για να ξεπλυνει το κερδος απο την διακοσιοπεντηκοστη "καρφι" δεκαδα που επιασε αποψε στο κουπονι του ΟΠΑΠ..
ΕΝας αγωνας εγινε λεει και συνολικα 7 αγωνες εχει αποψε το κουπονι??
Ε και?Για τον Ανυπερ"βλητο" εφτιαξε ειδικο συστημα ο ΟΠΑΠ τελευταια στιγμη σε συγκεκριμενο "πρακτορειο-γραφειο τελετων" με 10 αγωνες ετσι ωστε να μη σπασει η παραδοση και χαθει αλλη μια τελετη... :2funny:
το νου σου αλανι λιγα τα λογια σου για τον υπερτατο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom