Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αμαλαχι να ουμε ο παιχτουρας αφου καταλαβε οτι ο μαναβαρος ειναι και το προτο αλλανι στην πιατσα  :grin:βρηκε στον χαρτη την ανω μοσουνιτσα και την εκανε αλαργα για κανα μπανιο και για μελι θυμαρισιο μιας  και ερχεται χειμονας πολα βαρυς και τα ταλαρα στερεψαν αμαλαχι αιγαλεω σπρεχεν τωρα  λεμε ματοθηκε η αρχοντησα και μας κραταει μουτρα :cheesy: :cheesy: ισααα ορεε προπατζη ρε τα αλανια πηγες να παραμηθιασεις και τωρα κανεις το παγωνι αμα τελειωσεις τα μπανια εχω να σου σπηκαρο την προπεδεια του εφτα καλιαντα με σιροπια και λουκουμια για να μην μου κλαις  αιγαλεαρα μιλαμε τωρα σπρεχεν τα καφασια τα πουλησα ολα...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
αμαλαχι να ουμε ο παιχτουρας αφου καταλαβε οτι ο μαναβαρος ειναι και το προτο αλλανι στην πιατσα  :grin:βρηκε στον χαρτη την ανω μοσουνιτσα και την εκανε αλαργα για κανα μπανιο και για μελι θυμαρισιο μιας  και ερχεται χειμονας πολα βαρυς και τα ταλαρα στερεψαν αμαλαχι αιγαλεω σπρεχεν τωρα  λεμε ματοθηκε η αρχοντησα και μας κραταει μουτρα :cheesy: :cheesy: ισααα ορεε προπατζη ρε τα αλανια πηγες να παραμηθιασεις και τωρα κανεις το παγωνι αμα τελειωσεις τα μπανια εχω να σου σπηκαρο την προπεδεια του εφτα καλιαντα με σιροπια και λουκουμια για να μην μου κλαις  αιγαλεαρα μιλαμε τωρα σπρεχεν τα καφασια τα πουλησα ολα...

Πούσαι ρε μανάβαρε ...  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμαλαχι να ουμε ο παιχτουρας αφου καταλαβε οτι ο μαναβαρος ειναι και το προτο αλλανι στην πιατσα  :grin:βρηκε στον χαρτη την ανω μοσουνιτσα και την εκανε αλαργα για κανα μπανιο και για μελι θυμαρισιο μιας  και ερχεται χειμονας πολα βαρυς και τα ταλαρα στερεψαν αμαλαχι αιγαλεω σπρεχεν τωρα  λεμε ματοθηκε η αρχοντησα και μας κραταει μουτρα :cheesy: :cheesy: ισααα ορεε προπατζη ρε τα αλανια πηγες να παραμηθιασεις και τωρα κανεις το παγωνι αμα τελειωσεις τα μπανια εχω να σου σπηκαρο την προπεδεια του εφτα καλιαντα με σιροπια και λουκουμια για να μην μου κλαις  αιγαλεαρα μιλαμε τωρα σπρεχεν τα καφασια τα πουλησα ολα...

ατσα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..
εμενα μ αρεσει η βερσιον με το υπηρεσιακο περιστροφο και ενα μπουκαλι σιβας στο γραφειο....ρωσικη ρουλετα ......σε ασπρομαυρο φοντο.... :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ε; :o
σοβαρά;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δωσε ρε και τη συνεχεια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ευτυχώς που είχε προλάβει να γράψει το διαμέρισμα στην αδελφούλα του την καλόγρια......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ευτυχώς που είχε προλάβει να γράψει το διαμέρισμα στην αδελφούλα του την καλόγρια......

εγω δε τον φοβαμαι τον παιχτουρα. τρεις εβδομαδες ταμειο στο στοιχημα ειναι η υποθεση  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε παιδια.....υπομονη ως την αλλη κυριακη θα μαθετε τι απεγινε...ειναι εβδομαδιαιο το σηριαλ...... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[size=30pt]Τελευταία σύνδεση: 24/10/10, 08:08
[/size]

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[size=30pt]Τελευταία σύνδεση: 24/10/10, 08:08
[/size]

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ειχε πει οτι θα αποχωρήσει με την ενοια οτι δεν θα ξαναγράψει...

Απλα θα μπαίνει να βλέπει τι γίνεται...

Εκτος και αν οι φημες του νωντα ειναι αληθεια και ειναι καποια μελος απο εδω μέσα...  :zfuck:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλη εβδομαδα με αισιοδοξια και Ελληνικοτητα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Περίμενες να πέσει ο γαπ για να ξαναμπείς;

Stories