ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Γιατι, λεω κατι μεμπτο???το νου σου αλανι λιγα τα λογια σου για τον υπερτατο!!
Αυτα που εκανε αντεγραψα και γω... ;)
Γιατι, λεω κατι μεμπτο???το νου σου αλανι λιγα τα λογια σου για τον υπερτατο!!
μην τα περνεις ολα σοβαρα.....Γιατι, λεω κατι μεμπτο???
Αυτα που εκανε αντεγραψα και γω... ;)
αμαλαχι να ουμε ο παιχτουρας αφου καταλαβε οτι ο μαναβαρος ειναι και το προτο αλλανι στην πιατσα βρηκε στον χαρτη την ανω μοσουνιτσα και την εκανε αλαργα για κανα μπανιο και για μελι θυμαρισιο μιας και ερχεται χειμονας πολα βαρυς και τα ταλαρα στερεψαν αμαλαχι αιγαλεω σπρεχεν τωρα λεμε ματοθηκε η αρχοντησα και μας κραταει μουτρα ισααα ορεε προπατζη ρε τα αλανια πηγες να παραμηθιασεις και τωρα κανεις το παγωνι αμα τελειωσεις τα μπανια εχω να σου σπηκαρο την προπεδεια του εφτα καλιαντα με σιροπια και λουκουμια για να μην μου κλαις αιγαλεαρα μιλαμε τωρα σπρεχεν τα καφασια τα πουλησα ολα...
αμαλαχι να ουμε ο παιχτουρας αφου καταλαβε οτι ο μαναβαρος ειναι και το προτο αλλανι στην πιατσα βρηκε στον χαρτη την ανω μοσουνιτσα και την εκανε αλαργα για κανα μπανιο και για μελι θυμαρισιο μιας και ερχεται χειμονας πολα βαρυς και τα ταλαρα στερεψαν αμαλαχι αιγαλεω σπρεχεν τωρα λεμε ματοθηκε η αρχοντησα και μας κραταει μουτρα ισααα ορεε προπατζη ρε τα αλανια πηγες να παραμηθιασεις και τωρα κανεις το παγωνι αμα τελειωσεις τα μπανια εχω να σου σπηκαρο την προπεδεια του εφτα καλιαντα με σιροπια και λουκουμια για να μην μου κλαις αιγαλεαρα μιλαμε τωρα σπρεχεν τα καφασια τα πουλησα ολα...
εμενα μ αρεσει η βερσιον με το υπηρεσιακο περιστροφο και ενα μπουκαλι σιβας στο γραφειο....ρωσικη ρουλετα ......σε ασπρομαυρο φοντο....Ο Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..
ε; :oΟ Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..
Ο Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..
Ο Παίκτουρας τα έχασε ΟΛΑ σε ενα βράδυ στο Λουτράκι...Βγήκε έξω,δανείστηκε από τα παλικάρια,ξαναμπήκε,τα έχασε και αυτά και μετα...Η συνέχεια όπως σας αρέσει εσάς..
ιστοριες βγαλμενες απο την ζωη τυπε....κλακ φιλμς....Ευτυχώς που είχε προλάβει να γράψει το διαμέρισμα στην αδελφούλα του την καλόγρια......
Ευτυχώς που είχε προλάβει να γράψει το διαμέρισμα στην αδελφούλα του την καλόγρια......
Ειχε πει οτι θα αποχωρήσει με την ενοια οτι δεν θα ξαναγράψει...[size=30pt]Τελευταία σύνδεση: 24/10/10, 08:08
[/size]
Γεια σου κι εσενα Απαιχτε με τα ωραια σου !!!!!Καλη εβδομαδα με αισιοδοξια και Ελληνικοτητα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.