Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
παιχτουρα απο γκολφ κατε'εις?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια μην το παραξηγητε...παιζω τωρα τελευταια τουλαχιστον πεντε διαφορετικα δελτια με παραλλαγες...την πολυτελεια την εχω, καθοτι ειμαι κερδισμενος σημαντικα το τελευταιο διαστημα....και μου περναει παλι σημερα ενα δελτιο...περιμενω ενα παιχνιδι που το εχω καλυμενο ομως με δυο σημεια!!!!!!....που βρισκεται το παραξενο???????.....Τα υπολοιπα τεσσερα δελτια ειναι στο κουβα!!!....αυτο ομως το τελευταιο δελτιο, εφοσον περασω και το σημειο που περιμενω...ειναι κοντα στα 500 ευρω...ασχημα ειναι????...... επαιξα συνολικα σημερα 150 ευρω....και βαζω στην παντελονα και 350 ευρω κερδος....μια χαρα πιστευω!!!!!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε παιδια μην το παραξηγητε...παιζω τωρα τελευταια τουλαχιστον πεντε διαφορετικα δελτια με παραλλαγες...την πολυτελεια την εχω, καθοτι ειμαι κερδισμενος σημαντικα το τελευταιο διαστημα....και μου περναει παλι σημερα ενα δελτιο...περιμενω ενα παιχνιδι που το εχω καλυμενο ομως με δυο σημεια!!!!!!....που βρισκεται το παραξενο???????.....Τα υπολοιπα τεσσερα δελτια ειναι στο κουβα!!!....αυτο ομως το τελευταιο δελτιο, εφοσον περασω και το σημειο που περιμενω...ειναι κοντα στα 500 ευρω...ασχημα ειναι????...... επαιξα συνολικα σημερα 150 ευρω....και βαζω στην παντελονα και 350 ευρω κερδος....μια χαρα πιστευω!!!!!!!!!
για τον γαυρο ρε μαλακα θα μας πεις....
ειχες πει Χ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
για τον γαυρο ρε μαλακα θα μας πεις....
ειχες πει Χ
Καταρχην συγχαρητηρια στους Ολυμπιακους....τι να σας πω.....δεν το ξερετε εσεις οι παλιοι οτι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον παιζω παντα στα εκτος της ΕΥΡΩΠΗΣ για να χασει???.....σημερα κερδισε γιατι οι αλλοι ηταν ψοφιοι!!!!!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

δάσκαλε..μας κοροϊδεύεις μου φαίνεται... :lheel: :dancing:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καταρχην συγχαρητηρια στους Ολυμπιακους....τι να σας πω.....δεν το ξερετε εσεις οι παλιοι οτι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον παιζω παντα στα εκτος της ΕΥΡΩΠΗΣ για να χασει???.....σημερα κερδισε γιατι οι αλλοι ηταν ψοφιοι!!!!!!!
Παιχτουρα ,συγκεντρωσου να μας πεις καποια καλη προβλεψη !
Με την προβλεψη σου για τον τελικο ,κωδ.40/513
με χαντακωσες !Ευτυχως πονταρα λιγα ,και ρεφαρα επειδη ειχα πονταρει για νικητρια την ομαδα των Ισπανων !
Εχασα εξαιτιας σου ,πες μου τωρα κατι καλο ,για να σε παραδεχτω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φταιω εγω που σας αγαπω ρε......περιμενετε να φερω την κοττα με το χρυσο αυγο!!!! :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παιχτουρα ,συγκεντρωσου να μας πεις καποια καλη προβλεψη !
Με την προβλεψη σου για τον τελικο ,κωδ.40/513
με χαντακωσες !Ευτυχως πονταρα λιγα ,και ρεφαρα επειδη ειχα πονταρει για νικητρια την ομαδα των Ισπανων !
Εχασα εξαιτιας σου ,πες μου τωρα κατι καλο ,για να σε παραδεχτω.

άσε θα μας τα μασάει πάλι.

εγώ τον προκαλώ  στα ίσα...

άμα έχει αρχίδια...να προτείνει μια τριάδα  ή τετράδα για ΣΚ με αποδόσεις άνω του 1.70 ο καθένας και να τον παραδεχτώ

κι όχι να μας παίζει του στυλ εγώ προτείνω αλλά εκ των υστέρων όταν τον χάσει να λέει "εγώ δε το παιξα αλλά είχα παίξει αυτά που ήρθαν. Παίχτουρα..χαλάρωσε λίγο...σε ενήλικους μιλάς.. "κατούρα και λίγο"

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα γραψω τετραδα για Σαββατοκυριακο και μην εισαστε αχαριστοι....

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Θα γραψω τετραδα για Σαββατοκυριακο και μην εισαστε αχαριστοι....

οκ δώσε δάσκαλε να σε δώ και θα το βουλώσω εγώ προσωπικά για πάντα..να τα πιάσεις όμως όχι αρχιδιές... :rockon:

και τετράδα στα ισα ξερή όχι έτσι ή γιουβέτσι...

θα δώσω και γώ μια να δούμε ποιός θα πάει καλύτερη

υ.γ. σήμερα πήρα το τρίτο το μακρύτερο με το γαύρο

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φταιω εγω που σας αγαπω ρε......περιμενετε να φερω την κοττα με το χρυσο αυγο!!!! :2funny:
Προτεινε μου μεχρις αυριο το απογευμα 7μ.μ.,κατι για ΣΚ ,ειδαλλως θα μετονομαστεις απο Παιχτουρας σε Πινοκιο !

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Προτεινε μου μεχρις αυριο το απογευμα 7μ.μ.,κατι για ΣΚ ,ειδαλλως θα μετονομαστεις απο Παιχτουρας σε Πινοκιο !

βασικά όχι θα αλλάξω εγώ το θέμα του thread σε Δόξα και τιμή στο (Ψευτο)Παιχτουρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυριο θα τα μελετησω...ΣΑΒΒΑΤΟ πρωι, στις δεκα το πρωι.... θα γραψω τεσσερα παιχνιδια με αποδοσεις πανω του 1.65!!!!....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom