ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
επαιζεσ και ορουσ και με λαντερ??Πριν δυο χρονια περιπου που βγηκε το καινουργιο εντυπο στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Ιδιοκτητης πρακτορειου...αν και ειχε παει τοτε στο σεμιναριο του Ο.Π.Α.Π... δεν ειχε καταλαβει...την απλη ομαδοποιηση και την ομαδοποιηση των R group!!!...και μου εδωσε το CD του Ο.Π.Α.Π να το δω και να του τα εξηγησω εγω...κατι που το εκανα αμεσως!!!!!!...και απορησε που τα επιασα με την μια και με ρωτησε πως και τα καταλαβα αμεσως και του απαντησα.... οτι ημουν παλιος παιχτης του ΠΡΟΠΟ με αριστες γνωσεις στα μεταβλητα και δυσμεταβλητα συστηματα!!!!Λυπαμαι που τα προγνωστικα μου θα σας τα δωσω σημερα σε μορφη ομαδοποιησης...προλαβαινεται μεχρι την ωρα που σας εχω γραψει..... οτι θα τα δωσω.... να τρεξετε σε πρακτορειο να μαθετε για τις ομαδοποιησεις των συστηματων....συγνωμη που σας καψοναρω σημερα...ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω μετα απο οσα μου εχετε γραψει κατα καιρους...αμφισβητωντας τα γραφομενα μου!!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ(Εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!!!!!!