Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πριν δυο χρονια περιπου που βγηκε το καινουργιο εντυπο στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Ιδιοκτητης πρακτορειου...αν και ειχε παει τοτε στο σεμιναριο του Ο.Π.Α.Π... δεν ειχε καταλαβει...την απλη ομαδοποιηση και την ομαδοποιηση των R group!!!...και μου εδωσε το CD του Ο.Π.Α.Π να το δω και να του τα εξηγησω εγω...κατι που το εκανα αμεσως!!!!!!...και απορησε που τα επιασα με την μια και με ρωτησε πως και τα καταλαβα αμεσως και του απαντησα.... οτι ημουν παλιος παιχτης του ΠΡΟΠΟ με αριστες γνωσεις στα μεταβλητα και δυσμεταβλητα συστηματα!!!!Λυπαμαι που τα προγνωστικα μου θα σας τα δωσω σημερα σε μορφη ομαδοποιησης...προλαβαινεται μεχρι την ωρα που σας εχω γραψει..... οτι θα τα δωσω.... να τρεξετε σε πρακτορειο να μαθετε για τις ομαδοποιησεις των συστηματων....συγνωμη που σας καψοναρω σημερα...ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω μετα απο οσα μου εχετε γραψει κατα καιρους...αμφισβητωντας τα γραφομενα μου!!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ(Εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!!!!!!
επαιζεσ και ορουσ και με λαντερ??

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα εχω ετοιμα...περιμενω μεχρι τις πεντε να τα γραψω...μπας και ανοιξει ο Ο.Π.Α.Π...δυο που ειναι φραγμενα απο πολλη ωρα!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα εχω ετοιμα...περιμενω μεχρι τις πεντε να τα γραψω...μπας και ανοιξει ο Ο.Π.Α.Π...δυο που ειναι φραγμενα απο πολλη ωρα!!!!
ΝΑ Φοβασε την ραμποτνισκι σκοπιανοι κολοπουστοι  στηνουν συνεχεια ματσ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσοι παιξουν το διπλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..να λαβουν υποψη τους δυο πραγματα!!!....οτι το δευτερο παιχνιδι ειναι στο Καραισκακη...και εκτος οτι οι ποδοσφαιριστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....σημερα παιζουν διχως προετοιμασια στα ποδια τους....ο Γερμανος βαζει στην εντεκαδα και τις προσφατες μεταγραφες...αντε τωρα να συνεννοηθουν μεταξυ τους...οποτε διολου απιθανο και ο ασσος και η ισοπαλια!!!!!!!!.....Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ....Υ.Γ...(οσα κοροιδα... βλεπουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να κερδιζει σημερα ας το ΄παιξουν και ας μην παρασυρθουν απο μενα...προσωπικα εγω σε ξεχωριστο δελτιο θα τον παιξω 1Χ πληρες με αλλα δυο ματσακια....ειναι δωρο του Ο.Π.Α.Π, αυτο σημερα κατα την εκτιμηση μου)!!!!!!!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οσοι παιξουν το διπλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..να λαβουν υποψη τους δυο πραγματα!!!....οτι το δευτερο παιχνιδι ειναι στο Καραισκακη...και εκτος οτι οι ποδοσφαιριστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....σημερα παιζουν διχως προετοιμασια στα ποδια τους....ο Γερμανος βαζει στην εντεκαδα και τις προσφατες μεταγραφες...αντε τωρα να συνεννοηθουν μεταξυ τους...οποτε διολου απιθανο και ο ασσος και η ισοπαλια!!!!!!!!.....Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ....Υ.Γ...(οσα κοροιδα... βλεπουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να κερδιζει σημερα ας το ΄παιξουν και ας μην παρασυρθουν απο μενα...προσωπικα εγω σε ξεχωριστο δελτιο θα τον παιξω 1Χ πληρες με αλλα δυο ματσακια....ειναι δωρο του Ο.Π.Α.Π, αυτο σημερα κατα την εκτιμηση μου)!!!!!!!!!!
ναι αλλα ειναι ολυμπιακοσ ρε φιλε τα τριτα να βαλει πιστευω θα το παρει το ματσακι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βρε παιχτουρα, εμενα μου κανει εντυπωση ενα πραγμα...
Αφου εχεις ξεσκισει τον ΟΠΑΠ οπως λες, με τοσα πραγματα κατα σου, γιατι δεν παιζεις στο ιντερνετ, που εχεις πολυ περισσοτερα οπλα και λογικα θα μπορουσες να τους παρεις και τα σωβρακα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι αλλα ειναι ολυμπιακοσ ρε φιλε τα τριτα να βαλει πιστευω θα το παρει το ματσακι
Ισως να εχεις δικιο....αλλα υπαρχει στη μεση.... ο στοιχηματισμος του συγκεκριμενου παιχνιδιου!!!...Το σκεφτηκες αυτο??? :idiot:
Αφου εχεις ξεσκισει τον ΟΠΑΠ οπως λες, με τοσα πραγματα κατα σου, γιατι δεν παιζεις στο ιντερνετ, που εχεις πολυ περισσοτερα οπλα και λογικα θα μπορουσες να τους παρεις και τα σωβρακα...
Ξερεις κανενα που να παιζει συνεχεια στο INTERNET και να ειναι κερδισμενος???????? :uglystupid:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ισως να εχεις δικιο....αλλα υπαρχει στη μεση.... ο στοιχηματισμος του συγκεκριμενου παιχνιδιου!!!...Το σκεφτηκες αυτο??? :idiot: Ξερεις κανενα που να παιζει συνεχεια στο INTERNET και να ειναι κερδισμενος???????? :uglystupid:
πολυ σωστος φιλε!!!! πρεπει να εχεις τρομερο αυτοελεγχο!!!!
ξερεις τι ειναι να χεις τον τζογο μεσ το σπιτι σου οποιαδηποτε ωρα και στιγμη?  ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΡΙΖΑ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ισως να εχεις δικιο....αλλα υπαρχει στη μεση.... ο στοιχηματισμος του συγκεκριμενου παιχνιδιου!!!...Το σκεφτηκες αυτο??? :idiot: Ξερεις κανενα που να παιζει συνεχεια στο INTERNET και να ειναι κερδισμενος???????? :uglystupid:
Ναι, σιγουρα, μερικες φορες νομιζεις οτι εισαι ικανος για τα παντα και τρως μεγαλες χλαπατσες, αλλα δε μπορω να δεχτω οτι πιανεις πολλυς αγωνες και κυριως καρφι...
Εδω δυο γωνες ψαχνουμε και πολλες φορες τρωμε τα μουτρα μας...
Η Αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον ξερω εναν που επαιζε ιντερνετ(πρωην συναδερφος) και μαλιστα εφυγε απο τη δουλεια γιατι ασχοληθηκε επαγγελματικα πλεον... :o

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η Αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον ξερω εναν που επαιζε ιντερνετ(πρωην συναδερφος) και μαλιστα εφυγε απο τη δουλεια γιατι ασχοληθηκε επαγγελματικα πλεον... :o

Ολοι με αυτο το ονοιρο ζουμε να αραζουμε μπροστα στη καρακλαμας να πινουμε το καφεδακι μας και να εισπρατουμε χωρις να το ξερει κανενας μαλακας πρακτορας του οπαπ...
Αλλα οσες φορες το δοκιμασα εχω φαει τα μουτρα μου

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προερχομαι απο συνεχομενες νικες και καποτε θα σταματησει αυτο...οποτε  μην σας παρω στο λαιμο μου, στην ασχημη μου μερα!!!.......θα παιξω σε λιγο....141=1....164=1....167=1...168=1....169=1!!!!!!!!!!!!.....Τα λεμε αυριο!!!!!!...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
μεχρι και οι αλβανοι δεν εχουν σε εκτιμηση την συγκεκριμενη αλβανεζικη ομαδα....λησμονουν ομως οτι ο Ολυμπιακος εκτος εδρας στα ευρωπαικα παιχνιδια εχει αναστησει ολες τις πεθαμενες ευρωπαικες ομαδες!!!....οποτε πιστευω να τα κονομησω παλι  απο την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom