ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ώπα , Παίχτουρα, απόλυτη μηχανή στοιχήματος και να παίζει ακόμα στον ΟΠΑΠ δεν γίνεται...
γιατι?
Ώπα , Παίχτουρα, απόλυτη μηχανή στοιχήματος και να παίζει ακόμα στον ΟΠΑΠ δεν γίνεται...
Καλο μεσημερι....ποναει η μεση μου...και δεν νοιωθω τα ποδια μου, για να σταθω!!!.Ενας Αλβανος(που εργαζεται σε φαγηταδικο) για να με ευχαριστησει..γιατι του λεω παιχνιδακια στο στοιχημα...μου εδωσε την πληροφορια χτες... οτι μετα τις δυο τα μεσανυχτα σε καποιο σημειο της ΠΑΤΗΣΙΩΝ ειναι δυο μουνια απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..".που το πηγαινουν το γραμμα"...της πηγα σπιτι μου και της γαμησα και τις δυο... στην μεγαλη βεραντα μου([size=30pt]εχω βαλει Μπερκολα)...[/size]και ηταν ηταν μια απο τις πιο φανταστικες μου εμπειριες σε τριολε..μονο που σημερα "νοιωθω κουρασμενος"...και εχω αρχισει και τρωω πορτοκαλια και μελι θυμαρισιο....!!!!!!!!
αν τα γραμματα τα κανης νουμερα και τα βαλης στην σειρα ανα τρεια βγαινη ενα προγνωστικο που δινη ο παιχτουρας απο δω και περα θα δινη ενα προγνωστικο μεσο γριφου καλα κερδη!!!!
Τι είναι μπέρκολα ρε αιμοδότη...????
Γιατι πολυ απλα παιζεις με την χειροτερη γκανιοτα εναντιον σου, τις μικροτερες αποδοσεις και φυσικα το γεγονος οτι μπορεις να στοιχηματισεις απο 3 αγωνες και πανω, δηλαδη 1 στις 81 πιθανοτητες στην τριαδα, βεβαια τον τελευταιο καιρο δινει καποιες δυαδες σε σημαντικα πρωταθληματα και καποια μον αποδεκτα...γιατι?
Γιατι πολυ απλα παιζεις με την χειροτερη γκανιοτα εναντιον σου, τις μικροτερες αποδοσεις και φυσικα το γεγονος οτι μπορεις να στοιχηματισεις απο 3 αγωνες και πανω, δηλαδη 1 στις 81 πιθανοτητες στην τριαδα, βεβαια τον τελευταιο καιρο δινει καποιες δυαδες σε σημαντικα πρωταθληματα και καποια μον αποδεκτα...
παιχτουρα η ιντερνασιοναλ που εδωσες κερδισε 0-3
αποδοση 2,4
Ειναι τωρα τεσσερις μερες που συνεχεια οτι σας γραφω....πραγματοποιειται!!!!...Παρα ταυτα ομως, πολλοι εξακολουθουν και με αμφισβητουν και με ειρωνευονται...το σκοπο μου ομως το πετυχα..... να σας αποδειξω τι εστι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...τουδε και στο εξης δεν βρισκω το λογο να συνεχισω...και να εισπραττω αχαριστια!!!!!!!παιχτουρα η ιντερνασιοναλ που εδωσες κερδισε 0-3
αποδοση 2,4
Ειναι τωρα τεσσερις μερες που συνεχεια οτι σας γραφω....πραγματοποιειται!!!!...Παρα ταυτα ομως, πολλοι εξακολουθουν και με αμφισβητουν και με ειρωνευονται...το σκοπο μου ομως το πετυχα..... να σας αποδειξω τι εστι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...τουδε και στο εξης δεν βρισκω το λογο να συνεχισω...και να εισπραττω αχαριστια!!!!!!!
Ειμαι στα παντα παιχτης....δεν ειμαι ανθρωπος με συναισθηματα..και μου αρεσει να παιζω με τα συναισθηματα των αλλων...τωρα που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι με συμπαθουν εδω μεσα...τωρα θα φυγω!!!!!.....Αυτος ειναι ο Παιχτουρας...παιζει με τα παντα!!!!!Φεύγεις;
Ειναι τωρα τεσσερις μερες που συνεχεια οτι σας γραφω....πραγματοποιειται!!!!...Παρα ταυτα ομως, πολλοι εξακολουθουν και με αμφισβητουν και με ειρωνευονται...το σκοπο μου ομως το πετυχα..... να σας αποδειξω τι εστι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...τουδε και στο εξης δεν βρισκω το λογο να συνεχισω...και να εισπραττω αχαριστια!!!!!!!
θα σου λεγα με τι παίζει ο παιχτούρας.Ειμαι στα παντα παιχτης....δεν ειμαι ανθρωπος με συναισθηματα..και μου αρεσει να παιζω με τα συναισθηματα των αλλων...τωρα που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι με συμπαθουν εδω μεσα...τωρα θα φυγω!!!!!.....Αυτος ειναι ο Παιχτουρας...παιζει με τα παντα!!!!!