foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα σου λεγα με τι παίζει ο παιχτούρας.
Την έχει ψωνίσει ο Ναπολέων . Έλα γεια σου και την πόρτα να κλείσεις
Μα πώς σου περνάει κάτι τέτοιο απ'το μυαλό;
θα σου λεγα με τι παίζει ο παιχτούρας.
Την έχει ψωνίσει ο Ναπολέων . Έλα γεια σου και την πόρτα να κλείσεις
Μου αρεσει που τα πουστρακια και οι κλωνοι....μου εχουν ριξει 32 ψηφους οτι ειμαι πουλοπαιχτουρας....αλλα σαν τις πουτανες με ανοιχτα τα μπουτια θα περιμενουν μεταξυ 3-5 το μεσημερι τα προγνωστικα μου!!!!....Σας το ξαναγραφω...πισω απο το νικ "Παιχτουρας"....... ειναι ατομο με αυξημενη αντιληψη και με πολλη τρελλα!!!!!!!!!!!
Μου αρεσει που τα πουστρακια και οι κλωνοι....μου εχουν ριξει 32 ψηφους οτι ειμαι πουλοπαιχτουρας....αλλα σαν τις πουτανες με ανοιχτα τα μπουτια θα περιμενουν μεταξυ 3-5 το μεσημερι τα προγνωστικα μου!!!!....Σας το ξαναγραφω...πισω απο το νικ "Παιχτουρας"....... ειναι ατομο με αυξημενη αντιληψη και με πολλη τρελλα!!!!!!!!!!!
Προτιμούσες να σ'έχουν ψηφίσει στο "Αδιαφορώ και κλάνω", ε;
εχει πολλα παιχνιδια σημερα!!! αλλα τις περισσοτερες ομαδες δεν τις ξερει ουτε η μανα τουςΒαρεθηκα να παιρνω μεσαια ποσα απο τον Ο.Π.Α.Π....σημερα ....θα του κατεβασω κολωνα 9 παιχνιδια....θα τα γραψω αυτα που θα παιξω μεταξυ... 3-5 το μεσημερι!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
Πονταρω οτι χτες γαμησανε κοσμο.....σημερα ισως ειναι πιο καλη μερα...οσο φοβουνται αυτοι, τα μεγαλα χτυπηματα(χτες η ΜΠΑΤΕ που ηταν φραγμενη...ηταν γιατι καποιος την ειχε παιξει 265.000 ευρω)....αλλα τοσο φοβαται και ο κοσμος και δεν παιζει πολλα χρηματα.... λαμβανομενου υποψη οτι οι ομαδες ειναι αγνωστες δεν θα τραβηχτει παιχνιδι σε συγκεκριμενες ομαδες και το παιχνιδι του κοσμου θα ειναι μοιρασμενο...οποτε πολλα πιθανα στανταρ...ισως περασουν!!!!!!!!!!!!!!εχει πολλα παιχνιδια σημερα!!! αλλα τις περισσοτερες ομαδες δεν τις ξερει ουτε η μανα τους
9 ματς??? πολλα δεν ειναι???
Ενα μεγαλο ευχαριστω για τα μελη που με αγαπανε και με στηριζουν.....οσο εγωιστης και να ειμαι, τους ευχαριστω....δεν εχω νοιωσει ποτε μου αγαπη και με συγκινουν, που μου την δειχνουν...εστω και που, μου ειναι αγνωστοι!!!!!....γι αυτους καθομαι εδω μεσα προς το παρον!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...μου αρεσε γιατι μπηκα στο κοπο και το ακουσα....εχω αδυναμια στην Αλεξιου!!!!!!!! ..Υ.Γ..για να καθομαι εδω μεσα και να σπαμαρω...σημαινει οτι το σεντονι των (9) παιχνιδιων το εχω βγαλει ηδη.....απλα στις 3-5 το μεσημερι θα το γραψω!!!!!!!!!
φιλε η μπεσα μπεσα δεν εχει 1 ξεροΛοιπόν θα δώσω τα δικά μου προφνωστικά για σήμερα...όποιος θέλει ακολουθεί..
έπαιξα...
1) 136 (Αούστια Βιέννης-Σιρόκι Μπριγιεγκ) ---> 1 (1,30)
2)157 (Σούντουβα - Ραπιντι Βιέννης) --------> (1,55)
3) (Μπέσα- Γαύρος) ------------------------> (3,08)
έριξα 9 γιούρια...θα εισπράξω γύρω στα 58 γιούρια...
Σε καθε περιπτωση...επειδη δεν κρατω κακια...θα σας γραψω!!!...Σημερα δεν θα παιξω,γιατι πιστευω οτι θα γινουν κηδειες και αναποδα αποτελεσματα....πιθανα παιχνιδια για να σπασουν και να γινει καποια εκπληξη ειναι το 112...το 121....το 123!!!!!!...Με επιφυλαξη σας δινω ενα διπλο που πιστευω οτι ειναι το δωρο του Ο.Π.Α.Π στο σημερινο κουπονι...ειναι το διπλο της ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(128=2)!!!!!!!!!....αυριο εχω παιχνιδι με πολυ μεγαλη αποδοση!!!!!!!!!
Δεν εισαι αχαριστος τουλαχιστον εσυ,να εισαι καλα!!!!!......Σημερα τα εννια(9) παιχνιδια... επειδη θα γραψουν ολα..... κατα την κριση μου...θα σας τα δωσω σε ομαδοποιηση..συστημα των τριων ομαδων(Α..Β..Γ)....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι οσοι παιζουν στο Ιnternet..να μην μπορουν να το παιξουν....οπως θα το σκριναρω...και κατα δευτερο λογο...να αναρωτιεστε...αν θελετε να αφαιρεσετε δυο- τρια ματσακια... που πιθανως να ειναι παλτο...να μην ξερετε ποια....γιατι την ομαδοποιηση των παιχνιδιων που θα κανω, δεν θα ξερετε αν θα ειναι απαραιτητα με αυξουσα σειρα οπως θα σας τα γραψω!!!!!!!!!!!....Αυτος ειναι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...μονο οι γνωστες του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Θα πανε ταμειο...συν οι εξυπνοι απο μενα σημερα....αυτο το κανω για να μπουδουκλωσω τους πονηρους που δεν γραφουν και με παιζουν...... συν αυτους που μου την μπαινουν!!!!!!!!!!Καλημέρα!
Πήγα ταμείο με Χ2 (123 + 128).
Thank u!!!
???Δεν εισαι αχαριστος τουλαχιστον εσυ,να εισαι καλα!!!!!......Σημερα τα εννια(9) παιχνιδια... επειδη θα γραψουν ολα..... κατα την κριση μου...θα σας τα δωσω σε ομαδοποιηση..συστημα των τριων ομαδων(Α..Β..Γ)....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι οσοι παιζουν στο Ιnternet..να μην μπορουν να το παιξουν....οπως θα το σκριναρω...και κατα δευτερο λογο...να αναρωτιεστε...αν θελετε να αφαιρεσετε δυο- τρια ματσακια... που πιθανως να ειναι παλτο...να μην ξερετε ποια....γιατι την ομαδοποιηση των παιχνιδιων που θα κανω, δεν θα ξερετε αν θα ειναι απαραιτητα με αυξουσα σειρα οπως θα σας τα γραψω!!!!!!!!!!!....Αυτος ειναι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...μονο οι γνωστες του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Θα πανε ταμειο...συν οι εξυπνοι απο μενα σημερα....αυτο το κανω για να μπουδουκλωσω τους πονηρους που δεν γραφουν και με παιζουν...... συν αυτους που μου την μπαινουν!!!!!!!!!!