Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
θα σου λεγα με τι παίζει ο παιχτούρας.
Την έχει ψωνίσει ο Ναπολέων  :2funny:. Έλα γεια σου και την πόρτα να κλείσεις

Μα πώς σου περνάει κάτι τέτοιο απ'το μυαλό;

URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χτες σας εγραψα οτι πολλα παιχνιδια θα σπασουν και σας δωρισα το διπλο της Ιντερνασιοναλ με αρχικη αποδοση στον 0.Π.Α.Π...2.60....και το εριξε στο 2.40....και σας εγραψα οτι δεν θα παιξω....γιατι φοβομουνα να σας γραψω μια τριαδα που ειχα σε φακελλο μεσα... κλεισμενη  σαν επτασφραγιστο μυστικο για να την παιξω με 60 ευρω και ηταν....127=Χ....128=2...129=Χ...μονο αυτα ειχα ξεχωρισει χτες....δεν σας εγραψα τα αλλα δυο...γιατι ημουν σιγουρος.... απο τα συνεχομενα γαμησια που πεταω στον Ο.Π.Α.Π αυτο το διαστημα...οτι δεν θα την πιστευατε γιατι θα ανησυχουσατε για την συνεχομενη παρατεταμενη ρεντα μου...δεν ειναι ομως μονο ρεντα ειναι..... και οτι σας εχω γραψει στο παρελθον...ενας συνδυασμος απ' ολα!!!........Τωρα πινω το καφε μου, πριν λιγο ξυπνησα και το μεσημερι θα παω παλι να εισπραξω...κανοντας ταυτοχρονα και το σημερινο παιχνιδι....για να τους γαμησω και σημερα.....δεν θελουν λυπηση μονο γαμησι και διχως σαλιο μαλιστα!!!!!!....μεσα σε λιγες μερες απο τον τελικο της ΚΥΡΙΑΚΗΣ που αποφασισα να σας παρουσιαστω(παρακολουθουσα μηνες το θρεντ του στοιχηματος).......αχρηστευσα ολους τους εμπειρογνωμονες εδω μεσα που το παιζαν μαγκες και σας διναν προγνωστικα για κουβα και εγω τεσσερις μερες τωρα οσοι με πιστευετε....σας οδηγω ταμειο συνεχομενο........οποτε εγω το δικαιωμα να το ξαναγραψω...[move]ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!!![/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε οσους μου εχουν στειλει μηνυμα απαντω....... μεταξυ 3-5 το μεσημερι, θα γραψω εδω!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βαρεθηκα να παιρνω μεσαια ποσα απο τον Ο.Π.Α.Π....σημερα ....θα του κατεβασω κολωνα 9 παιχνιδια....θα τα γραψω αυτα που θα παιξω μεταξυ... 3-5 το μεσημερι!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ. :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου αρεσει που τα πουστρακια και οι κλωνοι....μου εχουν ριξει 32 ψηφους οτι ειμαι πουλοπαιχτουρας....αλλα σαν τις πουτανες με ανοιχτα τα μπουτια θα περιμενουν μεταξυ 3-5 το μεσημερι τα προγνωστικα μου!!!!....Σας το ξαναγραφω...πισω απο το νικ "Παιχτουρας"....... ειναι ατομο με αυξημενη αντιληψη και με πολλη τρελλα!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Μου αρεσει που τα πουστρακια και οι κλωνοι....μου εχουν ριξει 32 ψηφους οτι ειμαι πουλοπαιχτουρας....αλλα σαν τις πουτανες με ανοιχτα τα μπουτια θα περιμενουν μεταξυ 3-5 το μεσημερι τα προγνωστικα μου!!!!....Σας το ξαναγραφω...πισω απο το νικ "Παιχτουρας"....... ειναι ατομο με αυξημενη αντιληψη και με πολλη τρελλα!!!!!!!!!!!

Μήν φευγης φίλε μου !!!!!!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Προτιμούσες να σ'έχουν ψηφίσει στο "Αδιαφορώ και κλάνω", ε; :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ενα μεγαλο ευχαριστω για τα μελη που με αγαπανε και με στηριζουν.....οσο εγωιστης και να ειμαι, τους ευχαριστω....δεν εχω νοιωσει ποτε μου αγαπη και με συγκινουν, που μου την δειχνουν...εστω και που, μου ειναι αγνωστοι!!!!!....γι αυτους καθομαι εδω μεσα προς το παρον!!!!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Βαρεθηκα να παιρνω μεσαια ποσα απο τον Ο.Π.Α.Π....σημερα ....θα του κατεβασω κολωνα 9 παιχνιδια....θα τα γραψω αυτα που θα παιξω μεταξυ... 3-5 το μεσημερι!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ. :rockon:
εχει πολλα παιχνιδια σημερα!!! αλλα τις περισσοτερες ομαδες δεν τις ξερει ουτε η μανα τους
9 ματς??? πολλα δεν ειναι???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εχει πολλα παιχνιδια σημερα!!! αλλα τις περισσοτερες ομαδες δεν τις ξερει ουτε η μανα τους
9 ματς??? πολλα δεν ειναι???
Πονταρω οτι χτες γαμησανε κοσμο.....σημερα ισως ειναι πιο καλη μερα...οσο φοβουνται αυτοι, τα μεγαλα χτυπηματα(χτες η ΜΠΑΤΕ που ηταν φραγμενη...ηταν γιατι καποιος την ειχε παιξει 265.000 ευρω)....αλλα τοσο φοβαται και ο κοσμος και δεν παιζει πολλα χρηματα.... λαμβανομενου υποψη οτι οι ομαδες ειναι αγνωστες δεν θα τραβηχτει παιχνιδι σε συγκεκριμενες ομαδες και το παιχνιδι του κοσμου θα ειναι μοιρασμενο...οποτε πολλα πιθανα στανταρ...ισως περασουν!!!!!!!!!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ενα μεγαλο ευχαριστω για τα μελη που με αγαπανε και με στηριζουν.....οσο εγωιστης και να ειμαι, τους ευχαριστω....δεν εχω νοιωσει ποτε μου αγαπη και με συγκινουν, που μου την δειχνουν...εστω και που, μου ειναι αγνωστοι!!!!!....γι αυτους καθομαι εδω μεσα προς το παρον!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...μου αρεσε γιατι μπηκα στο κοπο και το ακουσα....εχω αδυναμια στην Αλεξιου!!!!!!!! :rockon:..Υ.Γ..για να καθομαι εδω μεσα και να σπαμαρω...σημαινει οτι το σεντονι των (9) παιχνιδιων το εχω βγαλει ηδη.....απλα στις 3-5 το μεσημερι θα το γραψω!!!!!!!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Λοιπόν θα δώσω τα δικά μου προφνωστικά για σήμερα...όποιος θέλει ακολουθεί..

έπαιξα...

1) 136 (Αούστια Βιέννης-Σιρόκι Μπριγιεγκ) ---> 1 (1,30)

2)157  (Σούντουβα - Ραπιντι Βιέννης)  --------> 2 (1,55)

3) (Μπέσα- Γαύρος) ------------------------> 1Χ (3,08)

έριξα 9 γιούρια...θα εισπράξω γύρω στα 58 γιούρια...

μετά τιμής ο Πυρόκαυλος  ;) :grin:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν θα δώσω τα δικά μου προφνωστικά για σήμερα...όποιος θέλει ακολουθεί..

έπαιξα...

1) 136 (Αούστια Βιέννης-Σιρόκι Μπριγιεγκ) ---> 1 (1,30)

2)157  (Σούντουβα - Ραπιντι Βιέννης)  -------->  (1,55)

3) (Μπέσα- Γαύρος) ------------------------> (3,08)

έριξα 9 γιούρια...θα εισπράξω γύρω στα 58 γιούρια...
φιλε η μπεσα    μπεσα δεν  εχει 1 ξερο

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Σε καθε περιπτωση...επειδη δεν κρατω κακια...θα σας γραψω!!!...Σημερα δεν θα παιξω,γιατι πιστευω οτι θα γινουν κηδειες και αναποδα αποτελεσματα....πιθανα παιχνιδια  για να σπασουν και να γινει καποια εκπληξη ειναι  το 112...το 121....το 123!!!!!!...Με επιφυλαξη σας δινω ενα διπλο που πιστευω οτι ειναι το δωρο του Ο.Π.Α.Π στο σημερινο κουπονι...ειναι το διπλο της ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(128=2)!!!!!!!!!....αυριο εχω παιχνιδι με πολυ μεγαλη αποδοση!!!!!!!!!

Καλημέρα!
Πήγα ταμείο με Χ2 (123 + 128).
Thank u!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημέρα!
Πήγα ταμείο με Χ2 (123 + 128).
Thank u!!!
Δεν εισαι αχαριστος τουλαχιστον εσυ,να εισαι καλα!!!!!......Σημερα τα εννια(9) παιχνιδια... επειδη θα γραψουν ολα..... κατα την κριση μου...θα σας τα δωσω σε ομαδοποιηση..συστημα των τριων ομαδων(Α..Β..Γ)....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι οσοι παιζουν στο Ιnternet..να μην μπορουν να το παιξουν....οπως θα το σκριναρω...και κατα δευτερο λογο...να αναρωτιεστε...αν θελετε να αφαιρεσετε δυο- τρια ματσακια... που πιθανως να ειναι παλτο...να μην ξερετε ποια....γιατι την ομαδοποιηση των παιχνιδιων που θα κανω, δεν θα ξερετε αν θα ειναι απαραιτητα με αυξουσα σειρα οπως θα σας τα γραψω!!!!!!!!!!!....Αυτος ειναι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...μονο οι γνωστες του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Θα πανε ταμειο...συν οι εξυπνοι απο μενα σημερα....αυτο το κανω για να μπουδουκλωσω τους πονηρους που δεν γραφουν και με παιζουν...... συν αυτους που μου την μπαινουν!!!!!!!!!!

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
Δεν εισαι αχαριστος τουλαχιστον εσυ,να εισαι καλα!!!!!......Σημερα τα εννια(9) παιχνιδια... επειδη θα γραψουν ολα..... κατα την κριση μου...θα σας τα δωσω σε ομαδοποιηση..συστημα των τριων ομαδων(Α..Β..Γ)....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι οσοι παιζουν στο Ιnternet..να μην μπορουν να το παιξουν....οπως θα το σκριναρω...και κατα δευτερο λογο...να αναρωτιεστε...αν θελετε να αφαιρεσετε δυο- τρια ματσακια... που πιθανως να ειναι παλτο...να μην ξερετε ποια....γιατι την ομαδοποιηση των παιχνιδιων που θα κανω, δεν θα ξερετε αν θα ειναι απαραιτητα με αυξουσα σειρα οπως θα σας τα γραψω!!!!!!!!!!!....Αυτος ειναι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...μονο οι γνωστες του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Θα πανε ταμειο...συν οι εξυπνοι απο μενα σημερα....αυτο το κανω για να μπουδουκλωσω τους πονηρους που δεν γραφουν και με παιζουν...... συν αυτους που μου την μπαινουν!!!!!!!!!!
???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πριν δυο χρονια περιπου που βγηκε το καινουργιο εντυπο στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π...Ιδιοκτητης πρακτορειου...αν και ειχε παει τοτε στο σεμιναριο του Ο.Π.Α.Π... δεν ειχε καταλαβει...την απλη ομαδοποιηση και την ομαδοποιηση των R group!!!...και μου εδωσε το CD του Ο.Π.Α.Π να το δω και να του τα εξηγησω εγω...κατι που το εκανα αμεσως!!!!!!...και απορησε που τα επιασα με την μια και με ρωτησε πως και τα καταλαβα αμεσως και του απαντησα.... οτι ημουν παλιος παιχτης του ΠΡΟΠΟ με αριστες γνωσεις στα μεταβλητα και δυσμεταβλητα συστηματα!!!!Λυπαμαι που τα προγνωστικα μου θα σας τα δωσω σημερα σε μορφη ομαδοποιησης...προλαβαινεται μεχρι την ωρα που σας εχω γραψει..... οτι θα τα δωσω.... να τρεξετε σε πρακτορειο να μαθετε για τις ομαδοποιησεις των συστηματων....συγνωμη που σας καψοναρω σημερα...ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω μετα απο οσα μου εχετε γραψει κατα καιρους...αμφισβητωντας τα γραφομενα μου!!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ(Εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom