Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Παίχτουρα, μην κολλάς με ό,τι γράφει ο καθένας.
Εδώ μιλάμε για real money, οπότε "δώσε τόπο στην οργή" και "παιξε μπάλλα" δίνοντας προβλέψεις.
Και για να μην σπας τα @@ σου τσάμπα, κάνε κι 1 λογαριασμό στο Paypal, όποιος κερδισμένος θέλει να σου κάνει donation.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε καθε περιπτωση...επειδη δεν κρατω κακια...θα σας γραψω!!!...Σημερα δεν θα παιξω,γιατι πιστευω οτι θα γινουν κηδειες και αναποδα αποτελεσματα....πιθανα παιχνιδια  για να σπασουν και να γινει καποια εκπληξη ειναι  το 112...το 121....το 123!!!!!!...Με επιφυλαξη σας δινω ενα διπλο που πιστευω οτι ειναι το δωρο του Ο.Π.Α.Π στο σημερινο κουπονι...ειναι το διπλο της ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(128=2)!!!!!!!!!....αυριο εχω παιχνιδι με πολυ μεγαλη αποδοση!!!!!!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε καθε περιπτωση...επειδη δεν κρατω κακια...θα σας γραψω!!!...Σημερα δεν θα παιξω,γιατι πιστευω οτι θα γινουν κηδειες και αναποδα αποτελεσματα....πιθανα παιχνιδια  για να σπασουν και να γινει καποια εκπληξη ειναι  το 112...το 121....το 123!!!!!!...Με επιφυλαξη σας δινω ενα διπλο που πιστευω οτι ειναι το δωρο του Ο.Π.Α.Π στο σημερινο κουπονι...ειναι το διπλο της ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(128=2)!!!!!!!!!....αυριο εχω παιχνιδι με πολυ μεγαλη αποδοση!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ που μοιραζομαι την φανταστικη ρεντα που εχω την περιοδο αυτη..μαζι σας και βουλωστε το..... οσον αφορα τις μαλακιες που μου γραφετε...γιατι θα τα παρω στο κεφαλι και θα σας αφησω με το πουλι στο χερι...!!!!!!!!!!!!!....Ειμαι η απολυτη μηχανη του Στοιχηματος προγραμματισμενη να τα παιρνει απο τον Ο.Π.Α.Π!!!!!!!!!!!!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ που μοιραζομαι την φανταστικη ρεντα που εχω την περιοδο αυτη..μαζι σας και βουλωστε το..... οσον αφορα τις μαλακιες που μου γραφετε...γιατι θα τα παρω στο κεφαλι και θα σας αφησω με το πουλι στο χερι...!!!!!!!!!!!!!....Ειμαι η απολυτη μηχανη του Στοιχηματος προγραμματισμενη να τα παιρνει απο τον Ο.Π.Α.Π!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε παιχτουρα καλημερες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οπα Πούτσες Αρχίσαν Πάλι  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε παιχτουρα καλημερες
Καλο μεσημερι....ποναει η μεση μου...και δεν νοιωθω τα ποδια μου, για να σταθω!!!.Ενας Αλβανος(που εργαζεται σε φαγηταδικο) για να με ευχαριστησει..γιατι του λεω παιχνιδακια στο στοιχημα...μου εδωσε την πληροφορια χτες... οτι μετα τις δυο τα μεσανυχτα σε καποιο σημειο της ΠΑΤΗΣΙΩΝ ειναι δυο μουνια απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..".που το πηγαινουν το γραμμα"...της πηγα σπιτι μου και της γαμησα και τις δυο... στην μεγαλη βεραντα μου(εχω βαλει Μπερκολα)...και ηταν ηταν μια απο τις πιο φανταστικες μου εμπειριες σε τριολε..μονο που σημερα "νοιωθω κουρασμενος"...και εχω αρχισει και τρωω πορτοκαλια και μελι θυμαρισιο....!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:rolleyes: Ωραιος ο παιχτης!!!! Οποτε σημερα λες να μην παιξεις...

για πες μου την γνωμη σου εχει τυχη τριαδα με ακτομπε, ελσινκι Χ2 και ιντερνασιοναλ ;)

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλο μεσημερι....ποναει η μεση μου...και δεν νοιωθω τα ποδια μου, για να σταθω!!!.Ενας Αλβανος(που εργαζεται σε φαγηταδικο) για να με ευχαριστησει..γιατι του λεω παιχνιδακια στο στοιχημα...μου εδωσε την πληροφορια χτες... οτι μετα τις δυο τα μεσανυχτα σε καποιο σημειο της ΠΑΤΗΣΙΩΝ ειναι δυο μουνια απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..".που το πηγαινουν το γραμμα"...της πηγα σπιτι μου και της γαμησα και τις δυο... στην μεγαλη βεραντα μου(εχω βαλει Μπερκολα)...και ηταν ηταν μια απο τις πιο φανταστικες μου εμπειριες σε τριολε..μονο που σημερα "νοιωθω κουρασμενος"...και εχω αρχισει και τρωω πορτοκαλια και μελι θυμαρισιο....!!!!!!!!

μέγα Παίχτουρα δε λές στον Αλβανό να σου δώσει καμια πληροφορία και για τη Μπέσα αύριο..

Μετά τιμής...

ο Πυρόκαυλος  :cheesy: ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μέγα Παίχτουρα δε λές στον Αλβανό να σου δώσει καμια πληροφορία και για τη Μπέσα αύριο..

Μετά τιμής...

ο Πυρόκαυλος  :cheesy: ;)
Με εχει παρακαλεσει να του πω εγω......... για το παιχνιδι αυτο!!!!!!!!!
:rolleyes: Ωραιος ο παιχτης!!!! Οποτε σημερα λες να μην παιξεις...

για πες μου την γνωμη σου εχει τυχη τριαδα με ακτομπε, ελσινκι Χ2 και ιντερνασιοναλ ;)
Σε βρισκω δυνατο....μην σε βγαλω απο την σκεψη σου εξω.....αλλα κατα την κριση μου παιζει στο 114 πολυ η ισοπαλια!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καθομαι σπιτι μου και παρακολουθω τα αποτελεσματα....καθοτι στις εξη το απογευμα θα περασει ενας φιλος μου με το αυτοκινητο του..να με παρει..να παμε σε παραλιακη ταβερνα να φαμε ψαρια!!!.....βλεπω οτι αρχισαν απο τα πρωτα παιχνιδια σημερα να κανουν αναποδα αποτελεσματα..οπως σας εγραψα πριν....και σας ειπα οτι δεν θα παιξω σημερα!!!!...Ποσο μαγκας ειμαι???....Αυτος ειμαι.....να χτυπαω εκει που πρεπει και οταν δεν με περιμενουν και εχουν κατεβασμενο το σλιπακι τους!!!!...............η τελεια φονικη επαγγελματικη μηχανη του ποδοσφαιρικου στοιχηματος!!!.......Ο γιγαντας με την αγαθη ψυχη(ΑΙΑΣ)....και το δολοφονικο ενστικτο του Αχιλλεα!!!!!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καθομαι σπιτι μου και παρακολουθω τα αποτελεσματα....καθοτι στις εξη το απογευμα θα περασει ενας φιλος μου με το αυτοκινητο του..να με παρει..να παμε σε παραλιακη ταβερνα να φαμε ψαρια!!!.....βλεπω οτι αρχισαν απο τα πρωτα παιχνιδια σημερα να κανουν αναποδα αποτελεσματα..οπως σας εγραψα πριν....και σας ειπα οτι δεν θα παιξω σημερα!!!!...Ποσο μαγκας ειμαι???....Αυτος ειμαι.....να χτυπαω εκει που πρεπει και οταν δεν με περιμενουν και εχουν κατεβασμενο το σλιπακι τους!!!!...............η τελεια φονικη επαγγελματικη μηχανη του ποδοσφαιρικου στοιχηματος!!!.......Ο γιγαντας με την αγαθη ψυχη(ΑΙΑΣ)....και το δολοφονικο ενστικτο του Αχιλλεα!!!!!!!!!!!!
λες για καβασακι και οσακα??? κατσε εχει 7 λεπτα ακομα!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λες για καβασακι και οσακα??? κατσε εχει 7 λεπτα ακομα!! :)
[/quote[move]]Χλωμο το βλεπω...και με την ΧΙΡΟΣΙΜΑ..οσοι μαλακες την παιξανε....βαλανε την ατομικη βομβα...στην τσεπη τους!!!!![/move]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τετελεσται...επεσε κουβας με ιαπωνια!!! ευτυχως τον αποφυγαμε(στο live)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας το ξαναγραφω, μην παιξετε σημερα!!!...θα μαζεψουν ολο το χρημα και θα γαμησουν το κοσμακη....ακουστε επιτελους τον Παιχτουρα!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.....θα πεσει κλαμα σημερα λεμε...μην με ρωτησετε πως τα υπολογιζω αυτα...ειμαι σε θεση να διαισθανομαι τις μερες που κανουν μεγαλες κηδειες και να τις αποφευγω!!!!!!!!!!...ειμαι ο γαμιας τους!!!!!!...τους εχω παρει τον αερα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!![/move]

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ωπα ρε αντρα κατουρα και λιγο.αυτα που πηρες τα εχεις δωσει στο τριπλασιο στον οπαπ οπως και ολοι μας,για σημερα εγω θα παιξω χ κρουζειρο,χ ιντερνασιοναλ,χ κορινθιανς και 1χ φλαμεγκο με 6 ευρω αν ερθουν ολα χ βγαζεις περιπου 600 ευρω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Αυτο θελω να γραφουν προγνωστικα και αλλοι!!!![/move]

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ειμαι η απολυτη μηχανη του Στοιχηματος προγραμματισμενη να τα παιρνει απο τον Ο.Π.Α.Π!!!!!!!!!!!!!!!
Ώπα , Παίχτουρα, απόλυτη μηχανή στοιχήματος και να παίζει ακόμα στον ΟΠΑΠ δεν γίνεται...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom