Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε στο στοίχημα δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα υπάρχει ο παράγοντας τυχη που μπορει να σε χαμογελασει στο τελευταίο λεπτό η να σε στήλη για διακοπές στη Κουβα
Oπος το 101 χτες 13-07 για παράδειγμα

58' [1 - 0]
90' [1 - 1]
dhl ama soy dvso kai egv to 121  1 το το 120 2 και το 116 1  θα ειμαι γκουρου εγω ρε φιλε τετοια παιχνιδια δεν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
dhl ama soy dvso kai egv to 121  1 το το 120 2 και το 116 1  θα ειμαι γκουρου εγω ρε φιλε τετοια παιχνιδια δεν
φιλε για αυτους που παιζουν τριψηφια ή τετραψηφια πακετα ειναι μεγαλη υποθεση εστω κι αυτες οι αποδοσεις...
αν και αυτα που εδωσε ο παιχτουρας τα εβρισκες και στο ιντερνετ σε μεγαλυτερες αποδοσεις...και ειδικα το τριτο που εδωσε ηταν σε αποδοση 1.80!!!!
οποτε καλοδεχουμενα οτι δινει ο καθενας κι ας ειναι οτι να ναι ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παίχτουρα περιμένω μια καλή τριαδούλα για αύριο ε?....θέλω να βγάλω νέτο το ΣΚ και έχω έξοδα...

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος  ;) :sunglasses:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
φιλε για αυτους που παιζουν τριψηφια ή τετραψηφια πακετα ειναι μεγαλη υποθεση εστω κι αυτες οι αποδοσεις...
αν και αυτα που εδωσε ο παιχτουρας τα εβρισκες και στο ιντερνετ σε μεγαλυτερες αποδοσεις...και ειδικα το τριτο που εδωσε ηταν σε αποδοση 1.80!!!!
οποτε καλοδεχουμενα οτι δινει ο καθενας κι ας ειναι οτι να ναι ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!!

:thumbsup:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ε ti va sas πω δεν καταλαβεναιτε τωτε παιχτε τα πιο πανω και απο αυριο θα ειμαι ο καινουργιοσ ΓΚΟΥΡΟΥ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ακομα και που σας περασα ξερη τριαδα...συνεχιζετε να με ειρωνευεστε και να μου σερνετε τις μαλακιες σας......εγω ομως το καθηκον μου το εκανα...και οσοι την παιξανε... πηγαν ταμειο για ενα καλο μεροκαματο!!!!!....Δεν ξαναδινω ομως...γιατι εισαστε αχαριστοι και κακοι ανθρωποι.....θα ξαναδωσω μονο... οταν δω πως, η πανω επιλογη στην ψηφοφορια...δηλ...."το χυνω και προσκυνω σε καθε του λεξη"...ξεπερασει σε ψηφους τις υπολοιπες επιλογες!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!....Οσον αφορα τα σεξουαλικα μου....χτες παρτουζαρα δυο Βουλγαρες....απο 30 ευρω την εκαστη στην οικια μου!!!!!!Στην Πατησιων τις πετυχα στις δυο και μιση τα ξημερωματα!!!!!!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ακομα και που σας περασα ξερη τριαδα...συνεχιζετε να με ειρωνευεστε και να μου σερνετε τις μαλακιες σας......εγω ομως το καθηκον μου το εκανα...και οσοι την παιξανε... πηγαν ταμειο για ενα καλο μεροκαματο!!!!!....Δεν ξαναδινω ομως...γιατι εισαστε αχαριστοι και κακοι ανθρωποι.....θα ξαναδωσω μονο... οταν δω πως, η πανω επιλογη στην ψηφοφορια...δηλ...."το χυνω και προσκυνω σε καθε του λεξη"...ξεπερασει σε ψηφους τις υπολοιπες επιλογες!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!....Οσον αφορα τα σεξουαλικα μου....χτες παρτουζαρα δυο Βουλγαρες....απο 30 ευρω την εκαστη στην οικια μου!!!!!!Στην Πατησιων τις πετυχα στις δυο και μιση τα ξημερωματα!!!!!!!!

"μετά τιμής ο Παίχτουρας"

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας το εχω ξαναγραψει...πισω απο το νικ.."ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ"...Κρυβεται η απολυτη φονικη μηχανη του στοιχηματος!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οπωσ παντα μετριοφρων
Οταν συνεχεια, σε οτι γραφω δικαιωνομαι και εσεις με ειρωνευεστε....π.χ."θα τα εγραφε και η ανηψια μου, που ειναι πεντε χρονων" μου εγραψες στο θρεντ του στοιχηματος.....και λιγα σας γραφω!!!!!....καθηστε τωρα να πεινασετε....ειτε...... ρωτα την ανηψια σου, να σου πει παιχνιδακια σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!......ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!...για να σου δωσω και σημερα μεροκαματο!!!!!!!!!!!!

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
παιχτουρα θα μας δωσεις κανα προγνωστικο η δεν παιζει?

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οταν συνεχεια, σε οτι γραφω δικαιωνομαι και εσεις με ειρωνευεστε....π.χ."θα τα εγραφε και η ανηψια μου, που ειναι πεντε χρονων" μου εγραψες στο θρεντ του στοιχηματος.....και λιγα σας γραφω!!!!!....καθηστε τωρα να πεινασετε....ειτε...... ρωτα την ανηψια σου, να σου πει παιχνιδακια σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!......ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!...για να σου δωσω και σημερα μεροκαματο!!!!!!!!!!!!
ελα ρε παιχτη μην με κακοπαιρνεισ απλωσ λεω οτι ειναι πολυ ευκολα τα παιχνιδια και μικρεσ αποδοσεισ .ενταξει γραψε λαθοσ :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οπωσ παντα μετριοφρων
νταξει ρε φιλε..
εδωσε καποια σημεια ο ανθρωπος και περασαν..
δε θα το βρισουμε κιολας....εξαλου λιγες φορες εχουν σπασει τα 1,4??
η τριαδουλα του ηταν κοντα στο 3,2...μην κολλατε..

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
ελα δωσε υπαρχει και κριση πως θα την περασουμε ετσι?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οτι εγραψα στο κοκκινο!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παιχτουρα το διπλο της ελσινκι το βλεπεις???? το 2,60 με τραβαει σαν μαγνητης
και μενα μ'αρεσει..
ενα λεβελμπολ ή καλυψη στο Χ ισως χρειαστει..
μην ξεχναμε οτι ειναι πρωτο σκελος νοκ αουτ αγωνων..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ελα ρε παιχτη μην με κακοπαιρνεισ απλωσ λεω οτι ειναι πολυ ευκολα τα παιχνιδια και μικρεσ αποδοσεισ .ενταξει γραψε λαθοσ :rockon:
Οταν τελειωνουν..ολα ειναι πολυ ευκολα(ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ)..  ο ασσος του 109 ειχε αποδοση 1.60....χτες την τριαδα(107-108-109) χαλαρα την κοπανησα 150 ευρω(Παιζω λιγο παραπανω, καθοτι κερδισμενος) και θα παρω σε λιγο που θα παω για τεταρτη συνεχομενη μερα για εξαργυρωση....437 ευρω....ειναι ασχημα????????????????ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οταν τελειωνουν..ολα ειναι πολυ ευκολα(ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ)..  ο ασσος του 109 ειχε αποδοση 1.60....χτες την τριαδα(107-108-109) χαλαρα την κοπανησα 150 ευρω(Παιζω λιγο παραπανω, καθοτι κερδισμενος) και θα παρω σε λιγο που θα παω για τεταρτη συνεχομενη μερα για εξαργυρωση....437 ευρω....ειναι ασχημα????????????????ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!
ενταξει ρε φιλε ηπια λιγο παραπανω και λεω μαλακιεσ δωσε τωρα στα παιδια τα προγνωστικα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom