Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Hofmann1943.jpg
    Hofmann1943.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 17

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
καλημέρα έκλεκτέ μου φίλε......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

φυσικά καί θέλω !!!!!!!
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΑΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4. "Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.

Μεταφραζουμε:
"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."
"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Αυτο ειναι απο των ΜΕΓΙΣΤΟ και αυτο ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΑΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4. "Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.

Μεταφραζουμε:
"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."
"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Αυτο ειναι απο των ΜΕΓΙΣΤΟ και αυτο ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ

Και πλέον, νομίζω πώς μπορούμε να τραβήξουμε μία διαχωριστική γραμμή ,
και νά χωρίσουμε την ελληνική κοινωνία στα δύο...........
Στους έχοντες, στους κατέχοντες, στους εύπορους ,
από τη μία και στα κορόιδα από τήν άλλη...............

Τά σέβη μου....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Και πλέον, νομίζω πώς μπορούμε να τραβήξουμε μία διαχωριστική γραμμή ,
και νά χωρίσουμε την ελληνική κοινωνία στα δύο...........
Στους έχοντες, στους κατέχοντες, στους εύπορους ,
από τη μία και στα κορόιδα από τήν άλλη...............

Τά σέβη μου....
Το οτι δεν ΜΠΟΡΕΣΕ ενα συστημα ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ αγαπητε δεν ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ειναι αυτοι που σε καθε στιγμη και αντιπαραθεση της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ θα ονοματισουν των ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ,και οσο υπαρχουν ΠΟΙΜΝΙΑ θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το οτι δεν ΜΠΟΡΕΣΕ ενα συστημα ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ αγαπητε δεν ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ειναι αυτοι που σε καθε στιγμη και αντιπαραθεση της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ θα ονοματισουν των ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ,και οσο υπαρχουν ΠΟΙΜΝΙΑ θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ
:rockon:

και ποιος εχει διαβασει σημερα..?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλημερα σε ολα τα παιδια...χτες ο ΖΕΡΟ με το ποστ του, αλλαξε την ροη του θρεντ...που σκοπο εχει πως θα κανουμε επιτυχιες στο ποδοσφαιρικο στοιχημα...οποτε μην το φιλοσοφειτε εδω....και γραφετε μονο τροπους να οδηγηθουν οι συναγωνιστες που παιζουν στοιχημα στο ταμειο!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
καλημερα σε ολα τα παιδια...χτες ο ΖΕΡΟ με το ποστ του, αλλαξε την ροη του θρεντ...που σκοπο εχει πως θα κανουμε επιτυχιες στο ποδοσφαιρικο στοιχημα...οποτε μην το φιλοσοφειτε εδω....και γραφετε μονο τροπους να οδηγηθουν οι συναγωνιστες που παιζουν στοιχημα στο ταμειο!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!!

Ό Παίχτουρας  άπέναντι στον μπουρδελικό  λαό δεσμεύτηκε,
ότι θα μιλά με ειλικρίνεια και θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις προκλήσεις
τού έκαστοτε στοιχήματος !!!!!!!!!!!

Kαί θα παλέψη νικηφόρα με τα προβλήματα, όσο δύσκολα και εάν είναι!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Διολου απιθανο να πραγματοποιηθουν σημερα και οι τρεις ασσοι ...... στους κωδικους 107, 108 και 109!!!!!!!!! :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
[size=20pt]ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!![/size]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[size=20pt]ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!![/size]
Καλημερα λατρεμενε μου φιλε...το εβγαλα χτες και με το παραπανω....καθοτι και σημερα πηγαινω ταμειο να εισπραξω..απο δελτιο που επαιξα χτες!!!!!!!!!....[move]Παιχτουρας=ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος![/move]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Καλημερα λατρεμενε μου φιλε...το εβγαλα χτες και με το παραπανω....καθοτι και σημερα πηγαινω ταμειο να εισπραξω..απο δελτιο που επαιξα χτες!!!!!!!!!....[move]Παιχτουρας=ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος![/move]

Μήν μέ ξεχάσης  ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
ΟΧΙ....θα κερασω παγωτο!!!!!!!! :rockon:

Βλέπω ότι είσαι  έτοιμος  να συγκρουστής  με αντιλήψεις και συμφέροντα που άνεβαζουνε τις τιμές στα studio , καί νά παλέψης  νικηφόρα με τα προβλήματα, όσο δύσκολα και εάν είναι!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βλέπω ότι είσαι  έτοιμος   να συγκρουστής  με αντιλήψεις και συμφέροντα που άνεβαζουνε τις τιμές στα studio , καί νά παλέψης  νικηφόρα με τα προβλήματα, όσο δύσκολα και εάν είναι!!
Καλε μου φιλε....οτι ηταν να γραψω...το εχω γραψει....δεν συγκρουστηκα με κανενα και καμμια.....ουτε ομως θα το συνεχισω αλλο....γιατι τα περισσοτερα στουντιο διωχνουν μυγες την εποχη αυτη..... λογο οικονομικης κρισης και καλοκαιριου..οποτε μονα τους, θα αναγκαστουν να κανουν κατι...εγω προσωπικα πλεον..τουδε και στο εξης επιλεχτικα θα πηγαινω σε καποια στουντιοκοριτσα που σεβονται τα λεφτα που παιρνουν...γιατι εχω βρει αγγελια(σκετη φλεβα χρυσου) απο εφημεριδα και καλω σπιτι μου...περνωντας καλυτερα!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλε μου φιλε....οτι ηταν να γραψω...το εχω γραψει....δεν συγκρουστηκα με κανενα και καμμια.....ουτε ομως θα το συνεχισω αλλο....γιατι τα περισσοτερα στουντιο διωχνουν μυγες την εποχη αυτη..... λογο οικονομικης κρισης και καλοκαιριου..οποτε μονα τους, θα αναγκαστουν να κανουν κατι...εγω προσωπικα πλεον..τουδε και στο εξης επιλεχτικα θα πηγαινω σε καποια στουντιοκοριτσα που σεβονται τα λεφτα που παιρνουν...γιατι εχω βρει αγγελια(σκετη φλεβα χρυσου) απο εφημεριδα και καλω σπιτι μου...περνωντας καλυτερα!!! :rockon:
Μην λησμονεις..οτι ουτε παντρεμενος ειμαι...ουτε και πιτσιρικας.... για να μην εχω την ευχερεια να καλω στην οικια μου..σεβαστες εργαζομενες να μου καθαριζουν την ψωλαρα μου και να κανουν και κανενα σφουγγαρισμα...και ας δινω και κατι παραπανω...ανεση χρηματικη εχω...καθοτι το καιρο αυτο εχω χεστει στο ταληρο.... απο τα γαμησια που πεταω στο ποδοσφαιρικο στοιχημα!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom