amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Θες ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
καλημέρα έκλεκτέ μου φίλε.........
φυσικά καί θέλω !!!!!!!
Θες ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
Προς τιμην του μεγαλου εφευρετηΠρωτα τιμη στον πρωτο δοκιμαστη αν και στα Ελευσινια μυστηρια σχεδον το ιδιο επαιρναν .
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑκαλημέρα έκλεκτέ μου φίλε.........
φυσικά καί θέλω !!!!!!!
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΑΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4. "Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.
Μεταφραζουμε:
"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."
"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Αυτο ειναι απο των ΜΕΓΙΣΤΟ και αυτο ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ
Το οτι δεν ΜΠΟΡΕΣΕ ενα συστημα ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ αγαπητε δεν ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ειναι αυτοι που σε καθε στιγμη και αντιπαραθεση της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ θα ονοματισουν των ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ,και οσο υπαρχουν ΠΟΙΜΝΙΑ θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣΚαι πλέον, νομίζω πώς μπορούμε να τραβήξουμε μία διαχωριστική γραμμή ,
και νά χωρίσουμε την ελληνική κοινωνία στα δύο...........
Στους έχοντες, στους κατέχοντες, στους εύπορους ,
από τη μία και στα κορόιδα από τήν άλλη...............
Τά σέβη μου....
Το οτι δεν ΜΠΟΡΕΣΕ ενα συστημα ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ αγαπητε δεν ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ειναι αυτοι που σε καθε στιγμη και αντιπαραθεση της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ θα ονοματισουν των ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ,και οσο υπαρχουν ΠΟΙΜΝΙΑ θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ
και ποιος εχει διαβασει σημερα..?
Γίνεσαι κυνικός , και τι περίμενες??
Αυτοκτονίες?? Σεπούκου?? Χαρακίρι??
Ναι, γιατί όχι??
αιντε θυμα αιντε ψωνιο..
καλημερα σε ολα τα παιδια...χτες ο ΖΕΡΟ με το ποστ του, αλλαξε την ροη του θρεντ...που σκοπο εχει πως θα κανουμε επιτυχιες στο ποδοσφαιρικο στοιχημα...οποτε μην το φιλοσοφειτε εδω....και γραφετε μονο τροπους να οδηγηθουν οι συναγωνιστες που παιζουν στοιχημα στο ταμειο!!!!!!!!
Καλημερα λατρεμενε μου φιλε...το εβγαλα χτες και με το παραπανω....καθοτι και σημερα πηγαινω ταμειο να εισπραξω..απο δελτιο που επαιξα χτες!!!!!!!!!....[move]Παιχτουρας=ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος![/move][size=20pt]ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!![/size]
Των οίκιών υμών έμπιμπραμένων αύτοί άδετε ??????
Νά διαβάζουμε πού καί πού !!!!!!!!!!
Καλημερα λατρεμενε μου φιλε...το εβγαλα χτες και με το παραπανω....καθοτι και σημερα πηγαινω ταμειο να εισπραξω..απο δελτιο που επαιξα χτες!!!!!!!!!....[move]Παιχτουρας=ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος![/move]
ΟΧΙ....θα κερασω παγωτο!!!!!!!!Μήν μέ ξεχάσης ;) ;)
ΟΧΙ....θα κερασω παγωτο!!!!!!!!
Καλε μου φιλε....οτι ηταν να γραψω...το εχω γραψει....δεν συγκρουστηκα με κανενα και καμμια.....ουτε ομως θα το συνεχισω αλλο....γιατι τα περισσοτερα στουντιο διωχνουν μυγες την εποχη αυτη..... λογο οικονομικης κρισης και καλοκαιριου..οποτε μονα τους, θα αναγκαστουν να κανουν κατι...εγω προσωπικα πλεον..τουδε και στο εξης επιλεχτικα θα πηγαινω σε καποια στουντιοκοριτσα που σεβονται τα λεφτα που παιρνουν...γιατι εχω βρει αγγελια(σκετη φλεβα χρυσου) απο εφημεριδα και καλω σπιτι μου...περνωντας καλυτερα!!!Βλέπω ότι είσαι έτοιμος να συγκρουστής με αντιλήψεις και συμφέροντα που άνεβαζουνε τις τιμές στα studio , καί νά παλέψης νικηφόρα με τα προβλήματα, όσο δύσκολα και εάν είναι!!
Μην λησμονεις..οτι ουτε παντρεμενος ειμαι...ουτε και πιτσιρικας.... για να μην εχω την ευχερεια να καλω στην οικια μου..σεβαστες εργαζομενες να μου καθαριζουν την ψωλαρα μου και να κανουν και κανενα σφουγγαρισμα...και ας δινω και κατι παραπανω...ανεση χρηματικη εχω...καθοτι το καιρο αυτο εχω χεστει στο ταληρο.... απο τα γαμησια που πεταω στο ποδοσφαιρικο στοιχημα!!!!!!!!!!Καλε μου φιλε....οτι ηταν να γραψω...το εχω γραψει....δεν συγκρουστηκα με κανενα και καμμια.....ουτε ομως θα το συνεχισω αλλο....γιατι τα περισσοτερα στουντιο διωχνουν μυγες την εποχη αυτη..... λογο οικονομικης κρισης και καλοκαιριου..οποτε μονα τους, θα αναγκαστουν να κανουν κατι...εγω προσωπικα πλεον..τουδε και στο εξης επιλεχτικα θα πηγαινω σε καποια στουντιοκοριτσα που σεβονται τα λεφτα που παιρνουν...γιατι εχω βρει αγγελια(σκετη φλεβα χρυσου) απο εφημεριδα και καλω σπιτι μου...περνωντας καλυτερα!!!