Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αναψα τσιγαρο και συνεχιζω....ο ιπποδρομος μου εδινε χρηματα...αλλα τα σκορπουσα δεξια και αριστερα....χαρακτηριστικο του μη επαγγελματια παιχτη.......ειχα παιξει δε την εποχη εκεινη και ενα αλλο παιχνιδι που μεχρι σημερα....ειναι το παιχνιδι που δεν χανω..απλα δεν το παιζω σημερα...στο παιχνιδι αυτο οσο με ηξεραν με παρακαλουσαν να το παιξω με δικα τους χρηματα..κατι δε που δεν το εκανα ποτε μου οταν το επαιζα γιατι ημουν και ειμαι παιχτης για την παρτη μου....τεσπα για να συντομευω...ειχα μπλεξει πολλες ωρες και επαιζα διαφορα ....και εχανα τον εαυτο μου και την κοινωνικοτητα μου....δεν ειχα ψυχραιμια...ειχα βιασυνη...και βασιζομουνα μονο στην ΘΕΑ ΤΥΧΗ...που δυστυχως απο μονη της δεν κανει τιποτα αν δεν ξερεις να την αξιοποιησεις...που σημαινει οτι για να κανεις νικες..πρεπει πρωτα απ' ολα να κανεις στον εαυτο σου απαραιτητα μερικες βασικες διορθωτικες κινησεις που αρχισα απο το 2000 να κανω....συνεχιζω στο επομενο ποστ...σιγα-σιγα..οπως βιαζεται σκονταφτει!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Αναψα τσιγαρο και συνεχιζω....ο ιπποδρομος μου εδινε χρηματα...αλλα τα σκορπουσα δεξια και αριστερα....χαρακτηριστικο του μη επαγγελματια παιχτη.......ειχα παιξει δε την εποχη εκεινη και ενα αλλο παιχνιδι που μεχρι σημερα....ειναι το παιχνιδι που δεν χανω..απλα δεν το παιζω σημερα...στο παιχνιδι αυτο οσο με ηξεραν με παρακαλουσαν να το παιξω με δικα τους χρηματα..κατι δε που δεν το εκανα ποτε μου οταν το επαιζα γιατι ημουν και ειμαι παιχτης για την παρτη μου....τεσπα για να συντομευω...ειχα μπλεξει πολλες ωρες και επαιζα διαφορα ....και εχανα τον εαυτο μου και την κοινωνικοτητα μου....δεν ειχα ψυχραιμια...ειχα βιασυνη...και βασιζομουνα μονο στην ΘΕΑ ΤΥΧΗ...που δυστυχως απο μονη της δεν κανει τιποτα αν δεν ξερεις να την αξιοποιησεις...που σημαινει οτι για να κανεις νικες..πρεπει πρωτα απ' ολα να κανεις στον εαυτο σου απαραιτητα μερικες βασικες διορθωτικες κινησεις που αρχισα απο το 2000 να κανω....συνεχιζω στο επομενο ποστ...σιγα-σιγα..οπως βιαζεται σκονταφτει!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Αν εχεις δει αποτελεσματα....να παω....οχι να εχεις ακουσει...αλλα να εχεις δει!!!!!!!!!!!!!
ο ζιροου βλεπει αποτελεσμα μονο οταν τον ταϊζω με http://[URL unfurl="true"]www.drugaware.co.za/pics/l002.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.drugaware.co.za/lsd.html[/URL]

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αφήστε βρε τον ''άνθρωπο'' να μιλήσει...
καιρό είχα να γελάσω έτσι... :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
ο ζιροου βλεπει αποτελεσμα μονο οταν τον ταϊζω με http://[URL unfurl="true"]www.drugaware.co.za/pics/l002.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.drugaware.co.za/lsd.html[/URL]
[/quote]

σωστος.
ΥΓ τιμή και δόξα στον μεγάλο [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Leary] δάσκαλο-επιστημονα[/url]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συνεχιζω....τοτε κοντα στο 2000...παιρνω το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...βαζω το χερι μου πανω...και λεω σταματαω τα παντα για ενα εξαμηνο...το μονο που θα παιζω θα ειναι το πουλι μου..αν θελω απαραιτητα κατι να παιξω!!!....και οντως σταματησα...επρεπε να σταματησω να ειμαι ευκολοπιστος(το καταφερα)...επρεπε να φτιαξω ισχυρη ψυγολογια(την εφτιαξα)...τελος επρεπε να μαθω οτι ο τζογος δεν λυνει τα οικονομικα σου...ειδικα οταν εχεις αναγκη απο χρηματα(το εμαθα)....παραλληλα απολαμβανα τον εαυτο μου..που ειχα εσωτερικη δυναμη μεσα μου κλεισμενη...με το να εχω την θεληση αυτο το διαστημα και να μην παιζω(σε αυτο δωστε βαση...πρεπει να εχεις θεληση να σταματας οταν δεν σε παει.....συνεχιζω στο τελευταιο μου ποστ και κλεινω.....

Επισκέπτης
σωστος.
ΥΓ τιμή και δόξα στον μεγάλο δάσκαλο-επιστημονα
αλλος του ειπε το μυστικο..
Beat poet Allen Ginsberg asked Leary to participate in the experiments after hearing about the Harvard research project. Leary was inspired by Ginsberg's enthusiasm and the two shared an optimism in the benefit of psychedelic substances to help people ‘turn on’ (discover a higher level of consciousness).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• sman15.jpg
    sman15.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 46

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ταυτοχρονα εκανα εκπαιδευση στον εαυτο μου να ειμαι ολιγαρκης και οχι απληστος(μερικοι παιζουν για να κερδισουν με λιγα χρηματα..την Ακροπολη και τον Παρθενωνα(μεταφορικα εννοω)....και αυτο λαθος....Ειχε φτασει λοιπον η ωρα να ξαναμπω στον στιβο μαχης της θεας τυχης!!!!!!!....να ομως που ελειπε ακομα κατι...επρεπε να επιλεξω το παιχνιδι που θα παιζω και οχι να παιζω σαν το μαλακα πολλα και διαφορα παιχνιδια..(γιατι οταν παιζεις πολλα παιχνιδια θα εισαι χαμενος παντα)...και επιλεγω το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π και με καβα που θα ανανεωνεται στις νικες και σεμνα και ταπεινα ξεκινησα το 2000 το στοιχημα χωρις ομως να πηγαινω στην αρχη για μετρια..ειτε μεγαλα ποσα...απλα για "μεροκαματο"..οπως χαρακτηριστικα λεμε.....και μεχρι σημερα διχως να παθιαζομαι...τους πηγαινω..πιπα- κωλο..και εμπλοκη!!!!Σας ευχαριστω που με διαβασατε και μου ζητησατε να σας γραψω!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ταυτοχρονα εκανα εκπαιδευση στον εαυτο μου να ειμαι ολιγαρκης και οχι απληστος(μερικοι παιζουν για να κερδισουν με λιγα χρηματα..την Ακροπολη και τον Παρθενωνα(μεταφορικα εννοω)....και αυτο λαθος....Ειχε φτασει λοιπον η ωρα να ξαναμπω στον στιβο μαχης της θεας τυχης!!!!!!!....να ομως που ελειπε ακομα κατι...επρεπε να επιλεξω το παιχνιδι που θα παιζω και οχι να παιζω σαν το μαλακα πολλα και διαφορα παιχνιδια..(γιατι οταν παιζεις πολλα παιχνιδια θα εισαι χαμενος παντα)...και επιλεγω το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π και με καβα που θα ανανεωνεται στις νικες και σεμνα και ταπεινα ξεκινησα το 2000 το στοιχημα χωρις ομως να πηγαινω στην αρχη για μετρια..ειτε μεγαλα ποσα...απλα για "μεροκαματο"..οπως χαρακτηριστικα λεμε.....και μεχρι σημερα διχως να παθιαζομαι...τους πηγαινω..πιπα- κωλο..και εμπλοκη!!!!Σας ευχαριστω που με διαβασατε και μου ζητησατε να σας γραψω!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!!
αυριο το ΑΡΗΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ τι να το παιξω;

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

ερωτήσεις και παρατηρήσεις προς παίχτουρα.

1ον πως γίνεται να γράφεις να σαι μέσα στο σιτε και να φαίνεσαι εκτός σύνδεσης;

2ον... πως το πας πως το φέρνεις απο αγαθός καταλήγεις να αυτοαποκαλείσαι γαμιάς (ευτυχώς για μας μόνο του στοιχήματος)

3ον.. σίγουρα το μορφωτικό σου επίπεδο είναι υψηλό όπως σ έχω κόψει και πρέπει να σαι έξυπνος άνθρωπος. μήπως λίγο χαζό και υποτιμητικό δεν είναι να ασχολείσαι με τα μπουρδέλα? :think:

4ον τι θα κάνει ρε η Μπεσα με το γαύρο κάνε πρόβλεψη..

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

στον τζόγο κερδίζεις μόνο όταν έχεις ζωγραφίσει την τράπουλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom