Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΗΔΑ....γαμημενε παοκ,
εκατσε και εχασε..
αυριο παιζουμε μπενφικα
ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΗΔΑ....γαμημενε παοκ,
εκατσε και εχασε..
αυριο παιζουμε μπενφικα
εβιβα, αλλα χλωμοΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΗΔΑ....
Αναψα τσιγαρο και συνεχιζω....ο ιπποδρομος μου εδινε χρηματα...αλλα τα σκορπουσα δεξια και αριστερα....χαρακτηριστικο του μη επαγγελματια παιχτη.......ειχα παιξει δε την εποχη εκεινη και ενα αλλο παιχνιδι που μεχρι σημερα....ειναι το παιχνιδι που δεν χανω..απλα δεν το παιζω σημερα...στο παιχνιδι αυτο οσο με ηξεραν με παρακαλουσαν να το παιξω με δικα τους χρηματα..κατι δε που δεν το εκανα ποτε μου οταν το επαιζα γιατι ημουν και ειμαι παιχτης για την παρτη μου....τεσπα για να συντομευω...ειχα μπλεξει πολλες ωρες και επαιζα διαφορα ....και εχανα τον εαυτο μου και την κοινωνικοτητα μου....δεν ειχα ψυχραιμια...ειχα βιασυνη...και βασιζομουνα μονο στην ΘΕΑ ΤΥΧΗ...που δυστυχως απο μονη της δεν κανει τιποτα αν δεν ξερεις να την αξιοποιησεις...που σημαινει οτι για να κανεις νικες..πρεπει πρωτα απ' ολα να κανεις στον εαυτο σου απαραιτητα μερικες βασικες διορθωτικες κινησεις που αρχισα απο το 2000 να κανω....συνεχιζω στο επομενο ποστ...σιγα-σιγα..οπως βιαζεται σκονταφτει!!!!
Αν εχεις δει αποτελεσματα....να παω....οχι να εχεις ακουσει...αλλα να εχεις δει!!!!!!!!!!!!!
Αναψα τσιγαρο και συνεχιζω....ο ιπποδρομος μου εδινε χρηματα...αλλα τα σκορπουσα δεξια και αριστερα....χαρακτηριστικο του μη επαγγελματια παιχτη.......ειχα παιξει δε την εποχη εκεινη και ενα αλλο παιχνιδι που μεχρι σημερα....ειναι το παιχνιδι που δεν χανω..απλα δεν το παιζω σημερα...στο παιχνιδι αυτο οσο με ηξεραν με παρακαλουσαν να το παιξω με δικα τους χρηματα..κατι δε που δεν το εκανα ποτε μου οταν το επαιζα γιατι ημουν και ειμαι παιχτης για την παρτη μου....τεσπα για να συντομευω...ειχα μπλεξει πολλες ωρες και επαιζα διαφορα ....και εχανα τον εαυτο μου και την κοινωνικοτητα μου....δεν ειχα ψυχραιμια...ειχα βιασυνη...και βασιζομουνα μονο στην ΘΕΑ ΤΥΧΗ...που δυστυχως απο μονη της δεν κανει τιποτα αν δεν ξερεις να την αξιοποιησεις...που σημαινει οτι για να κανεις νικες..πρεπει πρωτα απ' ολα να κανεις στον εαυτο σου απαραιτητα μερικες βασικες διορθωτικες κινησεις που αρχισα απο το 2000 να κανω....συνεχιζω στο επομενο ποστ...σιγα-σιγα..οπως βιαζεται σκονταφτει!!!!
ο ζιροου βλεπει αποτελεσμα μονο οταν τον ταϊζω με http://[URL unfurl="true"]www.drugaware.co.za/pics/l002.jpg[/img[/URL]]Αν εχεις δει αποτελεσματα....να παω....οχι να εχεις ακουσει...αλλα να εχεις δει!!!!!!!!!!!!!
ο ζιροου βλεπει αποτελεσμα μονο οταν τον ταϊζω με http://[URL unfurl="true"]www.drugaware.co.za/pics/l002.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.drugaware.co.za/lsd.html[/URL]
[/quote]
σωστος.
ΥΓ τιμή και δόξα στον μεγάλο [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Leary] δάσκαλο-επιστημονα[/url]
αλλος του ειπε το μυστικο..σωστος.
ΥΓ τιμή και δόξα στον μεγάλο δάσκαλο-επιστημονα
Αναψα τσιγαρο και συνεχιζω...
οπως βιαζεται σκονταφτει!!!!
εχω παει εγω, βρισκεις καλη παρεαΑν εχεις δει αποτελεσματα....να παω....οχι να εχεις ακουσει...αλλα να εχεις δει!!!!!!!!!!!!!
αυριο το ΑΡΗΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ τι να το παιξω;ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ταυτοχρονα εκανα εκπαιδευση στον εαυτο μου να ειμαι ολιγαρκης και οχι απληστος(μερικοι παιζουν για να κερδισουν με λιγα χρηματα..την Ακροπολη και τον Παρθενωνα(μεταφορικα εννοω)....και αυτο λαθος....Ειχε φτασει λοιπον η ωρα να ξαναμπω στον στιβο μαχης της θεας τυχης!!!!!!!....να ομως που ελειπε ακομα κατι...επρεπε να επιλεξω το παιχνιδι που θα παιζω και οχι να παιζω σαν το μαλακα πολλα και διαφορα παιχνιδια..(γιατι οταν παιζεις πολλα παιχνιδια θα εισαι χαμενος παντα)...και επιλεγω το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π και με καβα που θα ανανεωνεται στις νικες και σεμνα και ταπεινα ξεκινησα το 2000 το στοιχημα χωρις ομως να πηγαινω στην αρχη για μετρια..ειτε μεγαλα ποσα...απλα για "μεροκαματο"..οπως χαρακτηριστικα λεμε.....και μεχρι σημερα διχως να παθιαζομαι...τους πηγαινω..πιπα- κωλο..και εμπλοκη!!!!Σας ευχαριστω που με διαβασατε και μου ζητησατε να σας γραψω!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ταυτοχρονα εκανα εκπαιδευση στον εαυτο μου να ειμαι ολιγαρκης και οχι απληστος(μερικοι παιζουν για να κερδισουν με λιγα χρηματα..την Ακροπολη και τον Παρθενωνα(μεταφορικα εννοω)....και αυτο λαθος....Ειχε φτασει λοιπον η ωρα να ξαναμπω στον στιβο μαχης της θεας τυχης!!!!!!!....να ομως που ελειπε ακομα κατι...επρεπε να επιλεξω το παιχνιδι που θα παιζω και οχι να παιζω σαν το μαλακα πολλα και διαφορα παιχνιδια..(γιατι οταν παιζεις πολλα παιχνιδια θα εισαι χαμενος παντα)...και επιλεγω το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π και με καβα που θα ανανεωνεται στις νικες και σεμνα και ταπεινα ξεκινησα το 2000 το στοιχημα χωρις ομως να πηγαινω στην αρχη για μετρια..ειτε μεγαλα ποσα...απλα για "μεροκαματο"..οπως χαρακτηριστικα λεμε.....και μεχρι σημερα διχως να παθιαζομαι...τους πηγαινω..πιπα- κωλο..και εμπλοκη!!!!Σας ευχαριστω που με διαβασατε και μου ζητησατε να σας γραψω!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!!
2αυριο το ΑΡΗΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ τι να το παιξω;
ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ταυτοχρονα εκανα εκπαιδευση στον εαυτο μου να ειμαι ολιγαρκης και οχι απληστος(μερικοι παιζουν για να κερδισουν με λιγα χρηματα..την Ακροπολη και τον Παρθενωνα(μεταφορικα εννοω)....και αυτο λαθος....Ειχε φτασει λοιπον η ωρα να ξαναμπω στον στιβο μαχης της θεας τυχης!!!!!!!....να ομως που ελειπε ακομα κατι...επρεπε να επιλεξω το παιχνιδι που θα παιζω και οχι να παιζω σαν το μαλακα πολλα και διαφορα παιχνιδια..(γιατι οταν παιζεις πολλα παιχνιδια θα εισαι χαμενος παντα)...και επιλεγω το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π και με καβα που θα ανανεωνεται στις νικες και σεμνα και ταπεινα ξεκινησα το 2000 το στοιχημα χωρις ομως να πηγαινω στην αρχη για μετρια..ειτε μεγαλα ποσα...απλα για "μεροκαματο"..οπως χαρακτηριστικα λεμε.....και μεχρι σημερα διχως να παθιαζομαι...τους πηγαινω..πιπα- κωλο..και εμπλοκη!!!!Σας ευχαριστω που με διαβασατε και μου ζητησατε να σας γραψω!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!!