Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
cleaning-212.gif
Είναι καλο το αγορι μου κανει ολες της δουλειες  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
....Ακρα του ταφου σιωπη....αιωρειται καποιος με νικ.."Παιχτουρας"....γραφει εδω....γραφει...γραφει...!!!...Πισω ομως απο το νικ...τι ανθρωπος βρισκεται????....μημπως ενας καραγκιοζακος που του αρεσει να γραφει παραμυθια????...μημπως καποιος που του αρεσει να αυτοπροβαλλεται???....μημπως ενας.."καμμενος"..στην πραγματικη ζωη????....μημπως ενας ανθρωπος που εχει κομλεξ???.....τελος...μημπως ενας μελετημενος και προγραμματισμενος ανθρωπος σε οτι κανει....με δυνατοτητες τρομαχτικες στο να αποσυντονιζει και να κινειται μοναχικα στη ζωη???????????...οι ψηφοι σας ειναι ακριβως μοιρασμενοι, αν εχετε παρατηρησει???? που σημαινει οτι δεν εισαστε σιγουροι για τιποτα!!!!....Πιστευω να μην εχετε την απαιτηση να σας λυσω εγω το μυστηριο του εαυτου μου...γιατι ακομα το ερευνω!!!!!!! :2funny: :2funny:....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι υπερβολικα εγωιστης...και πολεμω να το μειωσω αυτο που εμποδιζει την ολοκληρωση μου!!!!! :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το διλλημα λοιπον...

ο παιχτουρας το μυριζει ή ειναι μυρωδιας ?

:think: :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πάμε στα βαθεια παιχτουρα  :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
....Ακρα του ταφου σιωπη....αιωρειται καποιος με νικ.."Παιχτουρας"....γραφει εδω....γραφει...γραφει...!!!...Πισω ομως απο το νικ...τι ανθρωπος βρισκεται????....μημπως ενας καραγκιοζακος που του αρεσει να γραφει παραμυθια????...μημπως καποιος που του αρεσει να αυτοπροβαλλεται???....μημπως ενας.."καμμενος"..στην πραγματικη ζωη????....μημπως ενας ανθρωπος που εχει κομλεξ???.....τελος...μημπως ενας μελετημενος και προγραμματισμενος ανθρωπος σε οτι κανει....με δυνατοτητες τρομαχτικες στο να αποσυντονιζει και να κινειται μοναχικα στη ζωη???????????...οι ψηφοι σας ειναι ακριβως μοιρασμενοι, αν εχετε παρατηρησει???? που σημαινει οτι δεν εισαστε σιγουροι για τιποτα!!!!....Πιστευω να μην εχετε την απαιτηση να σας λυσω εγω το μυστηριο του εαυτου μου...γιατι ακομα το ερευνω!!!!!!! :2funny: :2funny:....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι υπερβολικα εγωιστης...και πολεμω να το μειωσω αυτο που εμποδιζει την ολοκληρωση μου!!!!! :rockon: :rockon:
ταδε εφη παιχτουρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αντε με το σκατο στον κωλο περιμενω
θα χεστω πανω μου...
πως βγαζουμε τελικα κουκουνια;

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μέγα παίχτουρα μίλα στο λαό σου.. :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απο παιδι ημουν αγνος και ευκολοπιστος....ο ηλιθιος μπροστα μου...φαινοταν πανεξυπνος....η τυχη με χτυπησε σε σημαντικα θεματα της ζωης....μου τα εδινε ομως στα τυχερα παιχνιδια....τι να το κανω ομως...αφου ειπαμε...απο παιδακι ημουν οχι ηλιθιος αλλα πανηλιθιος και οτι κερδιζα δεν ηξερα να το διαχειριστω....γιατι η ρηση λεει...σεβασμος στην τυχη..για να την εχεις απλοχερη...αμα δεν την σεβεσαι θα σε τιμωρησει!!!....ημουν νεος ομως και δεν το ηξερα...συν και βλακας...δεν πιστευα δηλαδη στον εαυτο μου και πιστευα σε οποιον μου ελεγε την μαλακια του!!!!!.....τα περισσοτερα χρηματα τα πηρα απο τον ιπποδρομο(1998... 50.000 ευρω-σημερινα χρηματα, σε δυο κουρσες)..που ηταν η αιτια μετεπειτα να φτασω στο χειλος του γκρεμου!!!!!!!!!!!.....ξεχασα να σας πω πριν μαθω τον ιπποδρομο...επαιζα ΠΡΟΠΟ και λαικο λαχειο τους ληγοντες και επαιρνα τα αρχειδια μου!!!!.....επειδη θα μακρυγορησω...κανω ενα μικρο διαλειμμα και συνεχιζω..ακομα ειμαι ετην αυτοβιογραφια μου!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Απο παιδι ημουν αγνος και ευκολοπιστος....ο ηλιθιος μπροστα μου...φαινοταν πανεξυπνος....η τυχη με χτυπησε σε σημαντικα θεματα της ζωης....μου τα εδινε ομως στα τυχερα παιχνιδια....τι να το κανω ομως...αφου ειπαμε...απο παιδακι ημουν οχι ηλιθιος αλλα πανηλιθιος και οτι κερδιζα δεν ηξερα να το διαχειριστω....γιατι η ρηση λεει...σεβασμος στην τυχη..για να την εχεις απλοχερη...αμα δεν την σεβεσαι θα σε τιμωρησει!!!....ημουν νεος ομως και δεν το ηξερα...συν και βλακας...δεν πιστευα δηλαδη στον εαυτο μου και πιστευα σε οποιον μου ελεγε την μαλακια του!!!!!.....τα περισσοτερα χρηματα τα πηρα απο τον ιπποδρομο(1998... 50.000 ευρω-σημερινα χρηματα, σε δυο κουρσες)..που ηταν η αιτια μετεπειτα να φτασω στο χειλος του γκρεμου!!!!!!!!!!!.....ξεχασα να σας πω πριν μαθω τον ιπποδρομο...επαιζα ΠΡΟΠΟ και λαικο λαχειο τους ληγοντες και επαιρνα τα αρχειδια μου!!!!.....επειδη θα μακρυγορησω...κανω ενα μικρο διαλειμμα και συνεχιζω..ακομα ειμαι ετην αυτοβιογραφια μου!!!

αφού δεν μπήκες σε καζίνο πάλι καλά  :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34