stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Είναι καλο το αγορι μου κανει ολες της δουλειες
Είναι καλο το αγορι μου κανει ολες της δουλειες
ταδε εφη παιχτουρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....Ακρα του ταφου σιωπη....αιωρειται καποιος με νικ.."Παιχτουρας"....γραφει εδω....γραφει...γραφει...!!!...Πισω ομως απο το νικ...τι ανθρωπος βρισκεται????....μημπως ενας καραγκιοζακος που του αρεσει να γραφει παραμυθια????...μημπως καποιος που του αρεσει να αυτοπροβαλλεται???....μημπως ενας.."καμμενος"..στην πραγματικη ζωη????....μημπως ενας ανθρωπος που εχει κομλεξ???.....τελος...μημπως ενας μελετημενος και προγραμματισμενος ανθρωπος σε οτι κανει....με δυνατοτητες τρομαχτικες στο να αποσυντονιζει και να κινειται μοναχικα στη ζωη???????????...οι ψηφοι σας ειναι ακριβως μοιρασμενοι, αν εχετε παρατηρησει???? που σημαινει οτι δεν εισαστε σιγουροι για τιποτα!!!!....Πιστευω να μην εχετε την απαιτηση να σας λυσω εγω το μυστηριο του εαυτου μου...γιατι ακομα το ερευνω!!!!!!! ....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι υπερβολικα εγωιστης...και πολεμω να το μειωσω αυτο που εμποδιζει την ολοκληρωση μου!!!!!
Στο επομενο ποστ...αρχιζω!!!!
κουνατο μουρο μου
Απο παιδι ημουν αγνος και ευκολοπιστος....ο ηλιθιος μπροστα μου...φαινοταν πανεξυπνος....η τυχη με χτυπησε σε σημαντικα θεματα της ζωης....μου τα εδινε ομως στα τυχερα παιχνιδια....τι να το κανω ομως...αφου ειπαμε...απο παιδακι ημουν οχι ηλιθιος αλλα πανηλιθιος και οτι κερδιζα δεν ηξερα να το διαχειριστω....γιατι η ρηση λεει...σεβασμος στην τυχη..για να την εχεις απλοχερη...αμα δεν την σεβεσαι θα σε τιμωρησει!!!....ημουν νεος ομως και δεν το ηξερα...συν και βλακας...δεν πιστευα δηλαδη στον εαυτο μου και πιστευα σε οποιον μου ελεγε την μαλακια του!!!!!.....τα περισσοτερα χρηματα τα πηρα απο τον ιπποδρομο(1998... 50.000 ευρω-σημερινα χρηματα, σε δυο κουρσες)..που ηταν η αιτια μετεπειτα να φτασω στο χειλος του γκρεμου!!!!!!!!!!!.....ξεχασα να σας πω πριν μαθω τον ιπποδρομο...επαιζα ΠΡΟΠΟ και λαικο λαχειο τους ληγοντες και επαιρνα τα αρχειδια μου!!!!.....επειδη θα μακρυγορησω...κανω ενα μικρο διαλειμμα και συνεχιζω..ακομα ειμαι ετην αυτοβιογραφια μου!!!