Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μεσα στην Αλβανια δεν κερδιζει ο Ολυμπιακος....να μην χασει....σε καθε περιπτωση ο επαναληπτικος γινεται στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!......

ρε παιχτουρα ποσο για τον πουτσο εισαι????????????? γραψε μας καμια εμπειρια απο τις πουτανες της ζωης σου και αστο το στοιχημα.... δεν ειναι για σενα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ισως το κανει για παραλλαγη ναυαρχε μου... :huh:
Φίλε,δεν είπα εγώ ότι ντε και καλά θα του βγουν τα παιχνίδια....όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω δεν ειναι ΚΑΛΧΑΣ!Αυτό που στηλιτεύω είναι οι υπερφίαλες δηλώσεις και οι φανφαρονισμοί του στυλ "τους ξεσκισα", "μόνο εγώ είμαι ο παίκτης", "ακούστε με " και διάφορα άλλα, που πάνω στον ενθουσιασμό του λέει.Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν -και σας μιλάει κάποιος που ασχολείται 25 χρόνια με κάθε μορφή τζόγου,από χαρτιά μέχρι ιππόδρομο και από κόκαλα μέχρι ρουλέτα-δεν υπάρχει σύστημα να κερδίζεις στα σίγουρα...Ειδικά στην μπάλα...Αυτά είχα να πώ κι εύχομαι καλή τύχη σε όλους..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε,δεν είπα εγώ ότι ντε και καλά θα του βγουν τα παιχνίδια....όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω δεν ειναι ΚΑΛΧΑΣ!Αυτό που στηλιτεύω είναι οι υπερφίαλες δηλώσεις και οι φανφαρονισμοί του στυλ "τους ξεσκισα", "μόνο εγώ είμαι ο παίκτης", "ακούστε με " και διάφορα άλλα, που πάνω στον ενθουσιασμό του λέει.Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν -και σας μιλάει κάποιος που ασχολείται 25 χρόνια με κάθε μορφή τζόγου,από χαρτιά μέχρι ιππόδρομο και από κόκαλα μέχρι ρουλέτα-δεν υπάρχει σύστημα να κερδίζεις στα σίγουρα...Ειδικά στην μπάλα...Αυτά είχα να πώ κι εύχομαι καλή τύχη σε όλους..
taramas.jpg

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
συμφωνω, πρεπει να ειμαστε σεμνοι...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προερχομαι απο συνεχομενες νικες και καποτε θα σταματησει αυτο...οποτε  μην σας παρω στο λαιμο μου, στην ασχημη μου μερα!!!.......θα παιξω σε λιγο....141=1....164=1....168=1167=1.......169=1!!!!!!!!!!!!.....Τα λεμε αυριο!!!!!!...
Μα ειναι δυνατον ολοι οι μαλακες...να εχουν μαζευτει εδω μεσα!!!!!!!.....στην ασχημη μου μερα χτες και επιασα τρια στα πεντε!!!!!....Ας βρεθει ενας που στην καλη του μερα να δινει τρια στα πεντε!!!!....αν επαιξα κι αλλα δελτια και πεταχτηκα εξω...αυτο δικο μου θεμα....τεσπα για την αχαριστια σας δεν ξαναγραφω!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=εργολαβος στοιχηματικων κηδειων!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μα ειναι δυνατον ολοι οι μαλακες...να εχουν μαζευτει εδω μεσα!!!!!!!.....στην ασχημη μου μερα χτες και επιασα τρια στα πεντε!!!!!....Ας βρεθει ενας που στην καλη του μερα να δινει τρια στα πεντε!!!!....αν επαιξα κι αλλα δελτια και πεταχτηκα εξω...αυτο δικο μου θεμα....τεσπα για την αχαριστια σας δεν ξαναγραφω!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=εργολαβος στοιχηματικων κηδειων!!!!!!!!
καλα τους τα πες...παιξαν μια φορα και θελαν  και 5 στα πεντε.....δωστους τα τρια σου στο χερι παιχτουρα...... :grin: :grin:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε πεουρα μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια.... και ετσι ζαλισμενα οπως ειναι στα αρχιδια μας και αν ξαναγραψεις στα αρχιδια μας και αν δεν ξαναγραψεις

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6

Φιλε    gl  και  ο  Ταραμας  για  μενα  είναι  απατη .
Τον  ειχα  πετυχει  πριν  από  πολλα  χρονια  στο  καζινο  Λουτρακιου  και  καθοταν  σε  μια  καρεκλα  μακρια  από  τα  τραπεζια  και  ελεγε  στην  γυναικα  που  να  παιξει .  Επαιζε  ταυτοχρονα  σε  δυο  τραπεζια  :new_shocked:.
Ο  τροπος  που  επαιζε    εδειχνε  ανθρωπο  αρρωστημενο  από  τζογο . Καμια    υπομονη  ,  κανεναν  υπολογισμο , επαιζε  τελειως  στην  τυχη  και  στο  προσωπο  του  ειχε  μια  μονιμη  αγωνια .
Τον  απομυθοποιησα  αμεσως .

Στον  τζογο  για  να  κερδιζεις  δεν  πρεπει  να  το  ξερει  κανενας . Ακομα  και  αν  εισαι  προφητης  ,  πρεπει  να  το  ξερεις  μονο  εσυ  .
Οσο  πιο  μεγαλη  επιδειξη    κανεις    για  την  τυχη  σου , τοσο  πιο  μεγαλη  πουτσα  θα  φας

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για του λόγου το αληθές!Παίκτουρααααα,το 20άρικο βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Εικόνα1702b.jpg
    Εικόνα1702b.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 48

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Που ειναι αυτό το παιδί??

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τον  ειχα  πετυχει  πριν  από  πολλα  χρονια  στο  καζινο  Λουτρακιου  και  καθοταν  σε  μια  καρεκλα  μακρια  από  τα  τραπεζια  και  ελεγε  στην  γυναικα  που  να  παιξει .  Επαιζε  ταυτοχρονα  σε  δυο  τραπεζια  :new_shocked:.
Ο  τροπος  που  επαιζε    εδειχνε  ανθρωπο  αρρωστημενο  από  τζογο . Καμια    υπομονη  ,  κανεναν  υπολογισμο , επαιζε  τελειως  στην  τυχη  και  στο  προσωπο  του  ειχε  μια  μονιμη  αγωνια .

Στον  τζογο  για  να  κερδιζεις  δεν  πρεπει  να  το  ξερει  κανενας . Ακομα  και  αν  εισαι  προφητης  ,  πρεπει  να  το  ξερεις  μονο  εσυ  .
Οσο  πιο  μεγαλη  επιδειξη    κανεις    για  την  τυχη  σου , τοσο  πιο  μεγαλη  πουτσα  θα  φας
δηλαδη ρε φιλε
πως εξηγεις το ονομα που εχει φτιαξει και τα γκαφρα που εβγαλε
αν ειναι μια ΑΠΑΤΗ οπως τον κατονομαζεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δηλαδη ρε φιλε
πως εξηγεις το ονομα που εχει φτιαξει και τα γκαφρα που εβγαλε
αν ειναι μια ΑΠΑΤΗ οπως τον κατονομαζεις
Καλά μην τρελαίνεσαι...Πιο πολλά έχει ωφεληθεί από την παρουσία του στα καζίνο, το βιβλίο του και τις διαφημίσεις στο ιντερνετ.....

Επισκέπτης

Έτσι ακριβώς..
Πολλές φορές τον είχα πετύχει να βάζει μπροστά τον πρώην γ.γ. άρσης βαρών για όσους γνωρίζουν.
Πολλές φορές έπαιζε πίσω μου και κάποια στιγμή στη Σύρο παραλίγο να έρθουμε στα χέρια επειδή μου έσπασε τ'αρχίδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom