Νέα

Δωροθέα Μερκούρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πω,ρε τυπε,τι ειπες τωρα!!!!!!
και οταν χωρισουν να την κραξει απο το περιοδικο με γυμνες φωτογραφιες.τυπε ο τυπος θα παρει το βραβειο πουλι-τζερ   :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
οταν χωρισουν θα αποκαλυφθει οτι την απατησε με τη μενεγακη τυπε...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
troueno στις γυναικες αρεσει μεχρι και ο ψαλτης...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
troueno στις γυναικες αρεσει μεχρι και ο ψαλτης...

Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .

Ειχε πχ την θεογκομενα Ταρια Μπούρα ο Ψαλτης την εκανε γνωστη  και αυτη  πηγε και παντρευτηκε καποιον με χρήμα ή διασυνδεσεις  (τον Βικτωρα Μητροπουλο βασικα παντρευτηκε).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
 Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .

Ειχε πχ την θεογκομενα Ταρια Μπούρα ο Ψαλτης την εκανε γνωστη  και αυτη  πηγε και παντρευτηκε καποιον με χρήμα ή διασυνδεσεις  (τον Βικτωρα Μητροπουλο βασικα παντρευτηκε).

εφοσον τις γαμαγε δεν νομιζω να τον πολυενοιαζε που δεν ηταν σαν τον Κλουνευ τυπε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Εδω μεχρι και ο τσακωνας γαμαγε ενα ξανθο μουνακι τρελο,που επαιξε σχεδον σε ολες τις ταινιες του.Εντελως αταλαντη ομως.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

ο ψαλτης πρεπει να χε τρελα κονε γιατι ειχε πηδηξει σχεδον ολες τις τοτε ασημες και μετεπειτα γνωστες (πραγματικα μεγαλη λιστα) .οποτε ναι ατυχες το παραδειγμα.

ο βαξεβανης παντως δεν ειναι και χαλια.

και μη ξεχνας οτι η μερκουρη ειναι πλεον 50 χρονων σχεδον και δεν ειναι οπως ηταν...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και μη ξεχνας οτι η μερκουρη ειναι πλεον 50 χρονων σχεδον και δεν ειναι οπως ηταν...

οχι δεν ειναι οπως ηταν(δεν ειναι 50 αλλα 39) , αλλα μην ξεχνας τι λειψανα ποσταρουνε εδω μεσα διαφοροι και ταζουνε κιολας στα ποδια τους κοτερα και βιλες  :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ο βαξεβανης παντως δεν ειναι και χαλια.

40 χρονων (ισως και λιγότερο) ειναι η Μερκουρή και κατα την γνωμη μου πιο ωραια απο τα 20 της . Ο Βαξεβανης ειναι λίγο μπουλης , κατα την γνωμη μου για να ακουστει το ονομα της εκανε τον δεσμό η Μερκούρη , ασε που οταν ερθει ο Αλέξης στην εξουσια ο Βαξεβάνης θα αναλάβει το υπουργειο Τύπου.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οχι δεν ειναι οπως ηταν(δεν ειναι 50 αλλα 39) , αλλα μην ξεχνας τι λειψανα ποσταρουνε εδω μεσα διαφοροι και ταζουνε κιολας στα ποδια τους κοτερα και βιλες  :2funny: :2funny: :2funny:
αγαμια φουλ τυπε.παντως αυτη η μερκουρη πολυ ψωνιο.θα μου πεις εδω ειναι ψωνισμενη η σισσυ φειδα που την ειχα δει απο κοντα και ειπα μεσα μου ''μα καλα,εχουν και τα μπαζα τουπε  :think: ''

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
40 χρονων (ισως και λιγότερο) ειναι η Μερκουρή και κατα την γνωμη μου πιο ωραια απο τα 20 της . Ο Βαξεβανης ειναι λίγο μπουλης , κατα την γνωμη μου για να ακουστει το ονομα της εκανε τον δεσμό η Μερκούρη , ασε που οταν ερθει ο Αλέξης στην εξουσια ο Βαξεβάνης θα αναλάβει το υπουργειο Τύπου.
εγω θελω γκλετσο υπουργο τυπε...να δειρει πρωτα τον κασιδιαρη ομως για να δουν ποιος ειναι ο δασκαλος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αγαμια φουλ τυπε.παντως αυτη η μερκουρη πολυ ψωνιο.θα μου πεις εδω ειναι ψωνισμενη η σισσυ φειδα που την ειχα δει απο κοντα και ειπα μεσα μου ''μα καλα,εχουν και τα μπαζα τουπε  :think: ''

αμα τυπε δεν οι γκομενες στην Ελλαδα ψωνια, που και την τελευταια φακλανα την παρακαλαει ενας λοχος κλαρινογαμπρων να την "κυκλοφορησουνε", τοτε που θα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα τυπε δεν οι γκομενες στην Ελλαδα ψωνια, που και την τελευταια φακλανα την παρακαλαει ενας λοχος κλαρινογαμπρων να την "κυκλοφορησουνε", τοτε που θα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε καλυτερα που εχουμε γεμισει κλαρινογαμπρους,αδερφες και μαλακες.εμεις οι λιγοι εχουμε πιο πολλες  ;)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
οσο μουναρα ειναι αυτη η γυναικα,αλλο τοσο παει και μπλεκει με ασχημοφατσες.
απο το βλακα το ματεο(αντε αυτος ειναι χεσμενος και στα λεφτα) στην μαιμου τον βαξεβανη.
παντως το βαξεβανη του βγαζω το καπελο,απο την τσαπανιδου στην μερκουρη,δεν εχει αφησει 40ρα για 40αρα.
ωραιος παικτης.
μαλλον δεν γουσταρει πιτσιρικες ο τυπος,θελει γουστα βαρια ο τυπος και αγρια γαμησια.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

926556626_tduid10034_20_123_447lo.jpg

Αυτή η γυναίκα μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,

κλασσική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ 40άρας... το ΤΕΛΕΙΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom