You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δωροθέα Μερκούρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οταν χωρισουν θα αποκαλυφθει οτι την απατησε με τη μενεγακη τυπε...πω,ρε τυπε,τι ειπες τωρα!!!!!!
και οταν χωρισουν να την κραξει απο το περιοδικο με γυμνες φωτογραφιες.τυπε ο τυπος θα παρει το βραβειο πουλι-τζερ
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
troueno στιςγυναικεςελλεηνιδες αρεσει μεχρι και ο ψαλτης...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
πω,ρε τυπε,τι ειπες τωρα!!!!!!
και οταν χωρισουν να την κραξει απο το περιοδικο με γυμνες φωτογραφιες.τυπε ο τυπος θα παρει το βραβειο πουλι-τζερ
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
troueno στις γυναικες αρεσει μεχρι και ο ψαλτης...
Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .
Ειχε πχ την θεογκομενα Ταρια Μπούρα ο Ψαλτης την εκανε γνωστη και αυτη πηγε και παντρευτηκε καποιον με χρήμα ή διασυνδεσεις (τον Βικτωρα Μητροπουλο βασικα παντρευτηκε).
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .
Ειχε πχ την θεογκομενα Ταρια Μπούρα ο Ψαλτης την εκανε γνωστη και αυτη πηγε και παντρευτηκε καποιον με χρήμα ή διασυνδεσεις (τον Βικτωρα Μητροπουλο βασικα παντρευτηκε).
εφοσον τις γαμαγε δεν νομιζω να τον πολυενοιαζε που δεν ηταν σαν τον Κλουνευ τυπε....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εδω μεχρι και ο τσακωνας γαμαγε ενα ξανθο μουνακι τρελο,που επαιξε σχεδον σε ολες τις ταινιες του.Εντελως αταλαντη ομως.Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο ψαλτης πρεπει να χε τρελα κονε γιατι ειχε πηδηξει σχεδον ολες τις τοτε ασημες και μετεπειτα γνωστες (πραγματικα μεγαλη λιστα) .οποτε ναι ατυχες το παραδειγμα.Ο ψαλτης εχει βγάλει ωραιες γκόμενες επειδη προφανως εχει κονέ να τις προωθήσει στο σανίδι και στο λαιφ σταιλ .
ο βαξεβανης παντως δεν ειναι και χαλια.
και μη ξεχνας οτι η μερκουρη ειναι πλεον 50 χρονων σχεδον και δεν ειναι οπως ηταν...
Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 738
- Πόντοι
- 96
Εδω μεχρι και ο τσακωνας γαμαγε ενα ξανθο μουνακι τρελο,που επαιξε σχεδον σε ολες τις ταινιες του.Εντελως αταλαντη ομως.
Ναι σωστα, την Βερα Γκουμα.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και μη ξεχνας οτι η μερκουρη ειναι πλεον 50 χρονων σχεδον και δεν ειναι οπως ηταν...
οχι δεν ειναι οπως ηταν(δεν ειναι 50 αλλα 39) , αλλα μην ξεχνας τι λειψανα ποσταρουνε εδω μεσα διαφοροι και ταζουνε κιολας στα ποδια τους κοτερα και βιλες
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ο βαξεβανης παντως δεν ειναι και χαλια.
40 χρονων (ισως και λιγότερο) ειναι η Μερκουρή και κατα την γνωμη μου πιο ωραια απο τα 20 της . Ο Βαξεβανης ειναι λίγο μπουλης , κατα την γνωμη μου για να ακουστει το ονομα της εκανε τον δεσμό η Μερκούρη , ασε που οταν ερθει ο Αλέξης στην εξουσια ο Βαξεβάνης θα αναλάβει το υπουργειο Τύπου.
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αγαμια φουλ τυπε.παντως αυτη η μερκουρη πολυ ψωνιο.θα μου πεις εδω ειναι ψωνισμενη η σισσυ φειδα που την ειχα δει απο κοντα και ειπα μεσα μου ''μα καλα,εχουν και τα μπαζα τουπε ''οχι δεν ειναι οπως ηταν(δεν ειναι 50 αλλα 39) , αλλα μην ξεχνας τι λειψανα ποσταρουνε εδω μεσα διαφοροι και ταζουνε κιολας στα ποδια τους κοτερα και βιλες
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εγω θελω γκλετσο υπουργο τυπε...να δειρει πρωτα τον κασιδιαρη ομως για να δουν ποιος ειναι ο δασκαλος.40 χρονων (ισως και λιγότερο) ειναι η Μερκουρή και κατα την γνωμη μου πιο ωραια απο τα 20 της . Ο Βαξεβανης ειναι λίγο μπουλης , κατα την γνωμη μου για να ακουστει το ονομα της εκανε τον δεσμό η Μερκούρη , ασε που οταν ερθει ο Αλέξης στην εξουσια ο Βαξεβάνης θα αναλάβει το υπουργειο Τύπου.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
αγαμια φουλ τυπε.παντως αυτη η μερκουρη πολυ ψωνιο.θα μου πεις εδω ειναι ψωνισμενη η σισσυ φειδα που την ειχα δει απο κοντα και ειπα μεσα μου ''μα καλα,εχουν και τα μπαζα τουπε ''
αμα τυπε δεν οι γκομενες στην Ελλαδα ψωνια, που και την τελευταια φακλανα την παρακαλαει ενας λοχος κλαρινογαμπρων να την "κυκλοφορησουνε", τοτε που θα ειναι
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τυπε καλυτερα που εχουμε γεμισει κλαρινογαμπρους,αδερφες και μαλακες.εμεις οι λιγοι εχουμε πιο πολλες ;)αμα τυπε δεν οι γκομενες στην Ελλαδα ψωνια, που και την τελευταια φακλανα την παρακαλαει ενας λοχος κλαρινογαμπρων να την "κυκλοφορησουνε", τοτε που θα ειναι
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε καλυτερα που εχουμε γεμισει κλαρινογαμπρους,αδερφες και μαλακες.εμεις οι λιγοι εχουμε πιο πολλες ;)
οσο μουναρα ειναι αυτη η γυναικα,αλλο τοσο παει και μπλεκει με ασχημοφατσες.
απο το βλακα το ματεο(αντε αυτος ειναι χεσμενος και στα λεφτα) στην μαιμου τον βαξεβανη.
παντως το βαξεβανη του βγαζω το καπελο,απο την τσαπανιδου στην μερκουρη,δεν εχει αφησει 40ρα για 40αρα.
ωραιος παικτης.
μαλλον δεν γουσταρει πιτσιρικες ο τυπος,θελει γουστα βαρια ο τυπος και αγρια γαμησια.
απο το βλακα το ματεο(αντε αυτος ειναι χεσμενος και στα λεφτα) στην μαιμου τον βαξεβανη.
παντως το βαξεβανη του βγαζω το καπελο,απο την τσαπανιδου στην μερκουρη,δεν εχει αφησει 40ρα για 40αρα.
ωραιος παικτης.
μαλλον δεν γουσταρει πιτσιρικες ο τυπος,θελει γουστα βαρια ο τυπος και αγρια γαμησια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K