Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
παιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
Δυσκολο ακουγεται. Εκτος αν προκειται για υποθεση που μπορει να δουλεψει ο δικηγορος με ποσοστο, οποτε εκει θα εχεις πληρη καλυψη δωρεανπαιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
Μίλα με Skype/Zoom/Teams, ρε τύπε.παιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
τυπε μας δουλευεις κοτζαμ χασοδικη εχουμε στο σαη βεβαια πολλες συμβουλες μπορει να σου δωσει και η επιστημονικη ομαδα του σαιτπαιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
τυπε πλερωνεις ή δεν πλερωνεις;παιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
Μίλα με Skype/Zoom/Teams, ρε τύπε.
Ποιο τηλ να πούμε;
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.
Τι ισχυει ξερει καποιος ;
με των ποσο πουλαγες τυπε;ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.
τύπε λογικα για να γραφεις αυτη τη στιγμη πρεπει να εχεις μπει απο φαηβ τζι στη τούφα, ε;ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
ρε φιλε σε παρακαλω κοψε -πληρωσα και βγηκα-οικονομικο ειναι οχι ΦΟΝΟΣτύπε λογικα για να γραφεις αυτη τη στιγμη πρεπει να εχεις μπει απο φαηβ τζι στη τούφα, ε;
καμια σχεση με ναρκωτικαμε των ποσο πουλαγες τυπε;
αν ησουν φαρμακειο και χαλαγες την πιατσα, καλα σου κανανε
αυτο που ειπε και ο δευτερος δικηγορος οτι βασικα δεν εχει καν κατασχεση -πιθανον θα τα γλυτωσω αλλα θα ριξουν κανα 20 χιλιαρικα προστιμοΤυπε, μπορεί να αθωωθεις στο ποινικό και να γίνει άρση της κατάσχεσης τότε
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ