Νέα

Δωρεάν νομική βοήθεια μέσω τηλεφώνου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
παιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
Δυσκολο ακουγεται. Εκτος αν προκειται για υποθεση που μπορει να δουλεψει ο δικηγορος με ποσοστο, οποτε εκει θα εχεις πληρη καλυψη δωρεαν

Τι αφορα η υποθεση στο περιπου; Μηπως υπαρχει καποιο σαιτ η γρκρουπ στο facebook, ειδικο για την υποθεση σου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.917
Πόντοι
2.606
τυπε μας δουλευεις κοτζαμ χασοδικη εχουμε στο σαη βεβαια πολλες συμβουλες μπορει να σου δωσει και η επιστημονικη ομαδα του σαιτ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
τυπε πλερωνεις ή δεν πλερωνεις;
αμα πλερωνεις, υπαρχει. Αμα θες στο τσαμπα να το συζητησεις μεσω τηλεφωνου, να παρεις συμβουλη, και να τους κλασεις μετα, οχι, δεν υπαρχει τετοιος μαλακας :tooth:

Υπαρχουν ομως φορουμ/γκρουπακια κτλ στα οποια μπορεις να αναφερεις το προβλημα αναλυτικα και να παρεις μια πρωτη ιδεα. Ενα απο αυτα τα φορουμ ειναι το παρον, χιλιαδες ελληνες εχουν βρει λυση στο προβλημα τους. Καλα ειδικα αν παιζει ιντριγκα μεσα, κερατα διαζυγια φαπες κτλ, εχουμε εξειδικευμενο προσωπικο. Ανοιξε μας την καρδια σου :coffee:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.

Τι ισχυει ξερει καποιος ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.

%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-ypokosmos.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

με των ποσο πουλαγες τυπε;
αν ησουν φαρμακειο και χαλαγες την πιατσα, καλα σου κανανε :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

τύπε λογικα για να γραφεις αυτη τη στιγμη πρεπει να εχεις μπει απο φαηβ τζι στη τούφα, ε; :coffee:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
τύπε λογικα για να γραφεις αυτη τη στιγμη πρεπει να εχεις μπει απο φαηβ τζι στη τούφα, ε; :coffee:
ρε φιλε σε παρακαλω κοψε -πληρωσα και βγηκα-οικονομικο ειναι οχι ΦΟΝΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με των ποσο πουλαγες τυπε;
αν ησουν φαρμακειο και χαλαγες την πιατσα, καλα σου κανανε :coffee:
καμια σχεση με ναρκωτικα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τυπε, μπορεί να αθωωθεις στο ποινικό και να γίνει άρση της κατάσχεσης τότε
αυτο που ειπε και ο δευτερος δικηγορος οτι βασικα δεν εχει καν κατασχεση -πιθανον θα τα γλυτωσω αλλα θα ριξουν κανα 20 χιλιαρικα προστιμο

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.316
Πόντοι
1.056
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

ποσά σου κατάσχεσαν ρε μεγάλε? Με μαύρα ή άσπρη σε έπιασαν ?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Πάνω από 120.000 παράνομη πράξει θεωρείται κακούργημα αλλά δεν έχω καταλάβει θα γίνει κάποιο ποινικό δικαστήριο υπάρχει δικογραφία για παραπομπή σού? Νομίζω ότι η κατάσχεση είναι προσωρινή σαν δέσμευση μέχρι να γίνει το δικαστήριο, αν αθωωθεις λογικά στα επιστρέφουν, αλλά αφού έχει μπλεχτεί και εισαγγελέας που έδωσε εντολή τα πράγματα είναι σοβαρά, σίγουρα θέλεις δικηγόρο και γρήγορα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.679
Πόντοι
9.931
Τυπε με τι ασχολησε; σκονες; μπουκες; Λαθρο; σαρκα; Δωσε πληροφορίες κάποιοι μπορει να ενδιαφέρονται να μπουνε στην δουλειά.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
εγω κανω νταλαβερια με εξωτικα ζωα...
οποιος θελει καμια λεοπαρδαλη, καμια ζεβρα, πμ :coffee:

οσοι ζητησετε κροκοδειλο θα τρωτε μπλοκ, δεν ξανακανω τετοια μαλακια, 2 υπαλληλους θαψαμε αποζημιωσαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom