Νέα

Δολοφονία 16χρονου στο Πέραμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ioannisdebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Τελικά ειναι ο Ρωμά ενα πολύ καλό παιδι

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
επρεπε ολη η φαρα των κωλογυφτων να ζουσαν αμερικη,πρωτα θα τους πυροβολουσαν και μετα θα τους ρωταγαν πως,τι,γιατι. :sunglasses:
1. εχει και εκει τους αναλογους, που οταν τσιμπανε ενα αμαξι εχουν μαζι τους αυτοματα, μη συγκρινουμε πιπεριες με μπουλονια ;)
2. αν εχεις παει εστω και βολτα απο τις ζορικες γειτονιες, εκει, θα εκτιμησεις τους δικους μας ...ρομα ή μη!
3. οσο και αν καβλωνουν μερικοι με το αμερικα, σε καμια περιπτωση η αστυνομικη βια δεν εχει καμψει τα ποσοστα εγκληματος που εχουν, η Ελλαδα ειναι κολλεγιο ακομα και στις πιο κακοφημες γειτονιες της, μπροστα τους.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
πως αξιολογητε την αποφαση του εισαγγελεα να αφησει ελευθερους τους 7 αστυνομικους που σκοτωσαν τον 16χρονο στο περαμα ?
Πως αξιολογεις την αποφαση του πατερα σου να τα ριξει μεσα στη μανα σου και να βγεις εσυ απο το να τα ριξει στο πατωμα και να μην αναγκαζομαστε να διαβασουμε ενα για το πουτσο θεμα μερα που ειναι. Ζωο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακούστηκε κ γράφτηκε για 16,18 κ 20 χρόνων..
Ποια είναι η πραγματική ηλικία;
Για 16 δεν ακουστηκε πουθενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανηλίκων. 6 -14 και 15-18.
Αν στο φάνε το παιδί κάποια κάτω των 14, ναι δεν πάνε μέσα και αξιολογείται το αν θα έχει μέτρα με ειδικό παρατηρητή.
Οι γύφτοι και οι εκ της Μέσης Ανατολής , Ινδίας, Πακιστάν, όταν πιάνονται δηλώνουν διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης ακριβώς για να έχουν ευνοϊκότερους όρους.
Υπονοεις οτι οι ανηλικοι 15-18 μπορουν να προφυλακισθουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι γυφτοι ψηφιζαν πασοκ τα 80-90's, νδ του καραμανλη τα 00's και παει κλαιγοντας.
Οι γυφτοι ψηφιζουν οποιον τους δινει χρημα, ελευθερια, προνομια.

Δηλαδη κανουν οτι κανετε και οι υπολοιποι.
Οι γυφτοι ψηφιζουν οποιον τους δωσει τα περισσοτερα την ημερα των εκλογων

Εχω δει τοπικο παραγοντα στην επαρχια με ματσο 50ευρα και εδινε ενα σε καθε γυφτο αφου του εφερνε τα ψηφοδελτια των αλλων κομματων, ωστε να του αποδειξει ετσι οτι ψηφισε αυτο που του ειπε.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Για 16 δεν ακουστηκε πουθενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπονοεις οτι οι ανηλικοι 15-18 μπορουν να προφυλακισθουν?
Σε ειδικά ιδρύματα ανά την κατηγορία, ναι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ξαναρωταω και ειμαι απολυτως ακριβης.
Μπορει ενας ανηλικος να προφυλακισθει?
στις Φιλιππινες που ειναι κανονικο κρατος στα 12 δικαζεσαι κανονικα και μπαινεις καγκελο που κοιμασαι και γυρνας πλευρο με βαρδιες :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στις Φιλιππινες που ειναι κανονικο κρατος στα 12 δικαζεσαι κανονικα και μπαινεις καγκελο που κοιμασαι και γυρνας πλευρο με βαρδιες :confused: :confused: :confused:
Πιθανον και στο Ανατολικο Τιμορ τύπε, δεν ζηλευω παντως αυτα τα νομικα συστηματα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δεν υπαρχει το εκτελω εντολες αβουλα.
οταν η εντολη ειναι εμφανως παραλογη η παρανομη ΔΕΝ την εκτελεις.
ανιθετως αυτος που τη δινει ειναι ο ελεγχομενος:confused::confused::confused:

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Στις περιπτώσεις σωρείας κακουργημάτων ναι μπορεί. Και φυλακή μπορεί να πάει κανονικά ασφαλώς. Συνήθως δεν προφυλακίζουν βέβαια, πρέπει να μιλάμε για πολύ μεγάλο κατηγορητήριο. Συνήθως πηγαίνουν σε ιδρύματα παρακολούθησης μέχρι τη δίκη. Άλλο η προφυλάκιση και άλλο η φυλάκιση ασφαλώς.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Αν κρίνονταν προφυλακιστέοι οι κλεύτες αλλά όχι οι κατηγωρούμενοι ως δολοφόνοι τι θα έλεγε αυτό για την αντίδραση α) των ρομά και 2) των αστυνομικών.

Για εμένα έπρεπε αμφότεροι να προφυλακιστούν για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν διότι οι ρομά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι δεν είναι στο απυρόβλητο και οι δεν διότι όπως και να το κάνουμε άδειασαν 30 σφαίρες σε ένα σχεδόν ακινητοποιημένο όχημα και σκότωσαν έναν άνθρωπο. Δεν έχω όρεξη να μπω σε διαπλητικσό για γύφτους..μπάτσους και ποιος έκανε τι...

για την απόφαση της δικαιοσύνης μιλάω...προφανώς έπεσε σήμα να μην οξύνουν τα πνεύματα.
αν ηταν να πεσει το νοημα τυπε δε θα εγραφε ο τυπος και τα ΜΜΕ οτι να ναι με σκοπο να προκαλεσουν αναστατωση και σαματα και να γραφουν κατευθυνομενες ειδησεις με υφος...
αλλα εδω κλασσικα ακομη και τη μερα της εθνικης επετειου μερικοι προσπαθουν να αποδομησουν το οχι, τον μεταξα, τον παπαγο, την αντισταση, τον πολεμο και δε ξερω εγω τι.... σε λιγα χρονια μπορει να ψαχνουν αν ηταν παιδοφιλος ο κολωκοτρωνης και αν ο νικηταρας ηταν ο ΕΣ-ΕΣ του 1821 επειδη εκοβε κεφαλια τουρκων ξερω γω.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στις περιπτώσεις σωρείας κακουργημάτων ναι μπορεί. Και φυλακή μπορεί να πάει κανονικά ασφαλώς. Συνήθως δεν προφυλακίζουν βέβαια, πρέπει να μιλάμε για πολύ μεγάλο κατηγορητήριο. Συνήθως πηγαίνουν σε ιδρύματα παρακολούθησης μέχρι τη δίκη. Άλλο η προφυλάκιση και άλλο η φυλάκιση ασφαλώς.
Μια ερωτηση ακομη.
Εισαι νομικος?

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Αν ήμουν νομικός, θα έγραφα τις κατηγορίες ανά έτη ακριβώς, θα έκανα πλήρη ανάλυση των αδικημάτων ανα κατηγορία και επίσης θα έγραφα και για την απόφαση που θέλει ο νηματοθέτης να κρίνουμε.
Οι δικηγόροι του bou είναι άλλοι δηλωμένοι εδω μέσα κι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι γύφτοι πήραν ταυτότητες επί νέας δημοκρατιας.. Η Αγία Βαρβάρα μια ζωή νέο δημοκράτη δήμαρχο έβγαζε.. Για αυτό τόση ευαισθησία από τα νουδουλικα.. Ο Συριζα μόνο χασούρα έχει αν βγει να στηρίξει το τσιγκαναριο.. Πρέπει να στηρίξει το φτωχό πολίτη όχι τους ορθόδοξους γύφτους.. Γιατί και το κλεμενο Χίουνται σε. Κανέναν βιοπαλαιστη φτωχό θα ανήκει..

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οι γύφτοι πήραν ταυτότητες επί νέας δημοκρατιας.. Η Αγία Βαρβάρα μια ζωή νέο δημοκράτη δήμαρχο έβγαζε.. Για αυτό τόση ευαισθησία από τα νουδουλικα.. Ο Συριζα μόνο χασούρα έχει αν βγει να στηρίξει το τσιγκαναριο.. Πρέπει να στηρίξει το φτωχό πολίτη όχι τους ορθόδοξους γύφτους.. Γιατί και το κλεμενο Χίουνται σε. Κανέναν βιοπαλαιστη φτωχό θα ανήκει..
σε Αιγυπτιο,δυο γαιδαροι εμαλωναν σε ξενο αχυρωνα :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν ήμουν νομικός, θα έγραφα τις κατηγορίες ανά έτη ακριβώς, θα έκανα πλήρη ανάλυση των αδικημάτων ανα κατηγορία και επίσης θα έγραφα και για την απόφαση που θέλει ο νηματοθέτης να κρίνουμε.
Οι δικηγόροι του bou είναι άλλοι δηλωμένοι εδω μέσα κι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.
Δεν εισαι νομικος, μαλιστα. Ειλικρινης.
Μπορεις τότε να μου εξηγησεις απο πού πηγαζει η γνωση σου περι "κατηγοριων ανηλικων", περι προφυλακισεων σε περιπτωση "σωρειας κακουργηματων" και περι "ειδικων ιδρυματων φυλαξης" μεχρι να γινει το δικαστηριο? Ρωτω απολυτως σοβαρα.

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Εγω ρωτησα τον Κο Ιωαννιδη αν ειναι γυφτο αλλα δεν μου απαντησε. Μαλλον αγνοει την ελληνικη γλωσσα

nomikarios22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Άρθρο 287. - Η προσωρινή κράτηση ανηλίκων.

Προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί και σε ανήλικο κατηγορούμενο που έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, υπό τους όρους του προηγούμενου άρθρου και εφόσον κατηγορείται για πράξη από τις αναφερόμενες στο άρθρο 127 ΠΚ. Στην περίπτωση αυτή η προσωρινή κράτηση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες. Η παραβίαση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον ανήλικο δεν επιτρέπεται να οδηγήσει από μόνη της σε προσωρινή κράτηση. Το ένταλμα προσωρινής κράτησης πρέπει να περιέχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία από την οποία να προκύπτει γιατί τα αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα δεν κρίνονται στη συγκεκριμένη περίπτωση επαρκή, λαμβανομένων κατά περίπτωση υπόψη των ιδιαίτερων συνθηκών τέλεσης της πράξης και της προσωπικότητας του ανηλίκου.

Άρθρο 127 ΠΚ

Περιορισμός σε ειδικό
κατάστημα κράτησης νέων

1. Περιορισμός σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων επιβάλλεται μόνο σε ανηλίκους που έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους, εφόσον η πράξη τους, αν την τελούσε ενήλικος θα ήταν κακούργημα και εμπεριέχει στοιχεία βίας ή στρέφεται κατά της ζωής ή της σωματικής ακεραιότητας. Η απόφαση πρέπει να περιέχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, από την οποία να προκύπτει γιατί τα αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα η έκτιση της ποινής στην κατοικία σε συνδυασμό με τέτοια μέτρα
δεν κρίνονται στη συγκεκριμένη περίπτωση επαρκή ενόψει των ιδιαίτερων συνθηκών τέλεσης της πράξης και της προσωπικότητας του ανηλίκου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom