Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Τελικά τι έγινε με την υπόθεση;δουλειά τους κάνουν, οχι απο ιδεολογία.
Αθωώθηκαν οι αστυνομικοί;
Τελικά τι έγινε με την υπόθεση;δουλειά τους κάνουν, οχι απο ιδεολογία.
1. εχει και εκει τους αναλογους, που οταν τσιμπανε ενα αμαξι εχουν μαζι τους αυτοματα, μη συγκρινουμε πιπεριες με μπουλονια ;)επρεπε ολη η φαρα των κωλογυφτων να ζουσαν αμερικη,πρωτα θα τους πυροβολουσαν και μετα θα τους ρωταγαν πως,τι,γιατι.
Πως αξιολογεις την αποφαση του πατερα σου να τα ριξει μεσα στη μανα σου και να βγεις εσυ απο το να τα ριξει στο πατωμα και να μην αναγκαζομαστε να διαβασουμε ενα για το πουτσο θεμα μερα που ειναι. Ζωοπως αξιολογητε την αποφαση του εισαγγελεα να αφησει ελευθερους τους 7 αστυνομικους που σκοτωσαν τον 16χρονο στο περαμα ?
Για 16 δεν ακουστηκε πουθενα.Ακούστηκε κ γράφτηκε για 16,18 κ 20 χρόνων..
Ποια είναι η πραγματική ηλικία;
Υπονοεις οτι οι ανηλικοι 15-18 μπορουν να προφυλακισθουν?Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανηλίκων. 6 -14 και 15-18.
Αν στο φάνε το παιδί κάποια κάτω των 14, ναι δεν πάνε μέσα και αξιολογείται το αν θα έχει μέτρα με ειδικό παρατηρητή.
Οι γύφτοι και οι εκ της Μέσης Ανατολής , Ινδίας, Πακιστάν, όταν πιάνονται δηλώνουν διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης ακριβώς για να έχουν ευνοϊκότερους όρους.
Οι γυφτοι ψηφιζουν οποιον τους δωσει τα περισσοτερα την ημερα των εκλογωνΟι γυφτοι ψηφιζαν πασοκ τα 80-90's, νδ του καραμανλη τα 00's και παει κλαιγοντας.
Οι γυφτοι ψηφιζουν οποιον τους δινει χρημα, ελευθερια, προνομια.
Δηλαδη κανουν οτι κανετε και οι υπολοιποι.
Σε ειδικά ιδρύματα ανά την κατηγορία, ναιΓια 16 δεν ακουστηκε πουθενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπονοεις οτι οι ανηλικοι 15-18 μπορουν να προφυλακισθουν?
Ξαναρωταω και ειμαι απολυτως ακριβης.Σε ειδικά ιδρύματα ανά την κατηγορία, ναι
στις Φιλιππινες που ειναι κανονικο κρατος στα 12 δικαζεσαι κανονικα και μπαινεις καγκελο που κοιμασαι και γυρνας πλευρο με βαρδιεςΞαναρωταω και ειμαι απολυτως ακριβης.
Μπορει ενας ανηλικος να προφυλακισθει?
Πιθανον και στο Ανατολικο Τιμορ τύπε, δεν ζηλευω παντως αυτα τα νομικα συστηματαστις Φιλιππινες που ειναι κανονικο κρατος στα 12 δικαζεσαι κανονικα και μπαινεις καγκελο που κοιμασαι και γυρνας πλευρο με βαρδιες
αν ηταν να πεσει το νοημα τυπε δε θα εγραφε ο τυπος και τα ΜΜΕ οτι να ναι με σκοπο να προκαλεσουν αναστατωση και σαματα και να γραφουν κατευθυνομενες ειδησεις με υφος...Αν κρίνονταν προφυλακιστέοι οι κλεύτες αλλά όχι οι κατηγωρούμενοι ως δολοφόνοι τι θα έλεγε αυτό για την αντίδραση α) των ρομά και 2) των αστυνομικών.
Για εμένα έπρεπε αμφότεροι να προφυλακιστούν για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν διότι οι ρομά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι δεν είναι στο απυρόβλητο και οι δεν διότι όπως και να το κάνουμε άδειασαν 30 σφαίρες σε ένα σχεδόν ακινητοποιημένο όχημα και σκότωσαν έναν άνθρωπο. Δεν έχω όρεξη να μπω σε διαπλητικσό για γύφτους..μπάτσους και ποιος έκανε τι...
για την απόφαση της δικαιοσύνης μιλάω...προφανώς έπεσε σήμα να μην οξύνουν τα πνεύματα.
Μια ερωτηση ακομη.Στις περιπτώσεις σωρείας κακουργημάτων ναι μπορεί. Και φυλακή μπορεί να πάει κανονικά ασφαλώς. Συνήθως δεν προφυλακίζουν βέβαια, πρέπει να μιλάμε για πολύ μεγάλο κατηγορητήριο. Συνήθως πηγαίνουν σε ιδρύματα παρακολούθησης μέχρι τη δίκη. Άλλο η προφυλάκιση και άλλο η φυλάκιση ασφαλώς.
σε Αιγυπτιο,δυο γαιδαροι εμαλωναν σε ξενο αχυρωναΟι γύφτοι πήραν ταυτότητες επί νέας δημοκρατιας.. Η Αγία Βαρβάρα μια ζωή νέο δημοκράτη δήμαρχο έβγαζε.. Για αυτό τόση ευαισθησία από τα νουδουλικα.. Ο Συριζα μόνο χασούρα έχει αν βγει να στηρίξει το τσιγκαναριο.. Πρέπει να στηρίξει το φτωχό πολίτη όχι τους ορθόδοξους γύφτους.. Γιατί και το κλεμενο Χίουνται σε. Κανέναν βιοπαλαιστη φτωχό θα ανήκει..
Δεν εισαι νομικος, μαλιστα. Ειλικρινης.Αν ήμουν νομικός, θα έγραφα τις κατηγορίες ανά έτη ακριβώς, θα έκανα πλήρη ανάλυση των αδικημάτων ανα κατηγορία και επίσης θα έγραφα και για την απόφαση που θέλει ο νηματοθέτης να κρίνουμε.
Οι δικηγόροι του bou είναι άλλοι δηλωμένοι εδω μέσα κι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.