Νέα

Δολοφονία 16χρονου στο Πέραμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ioannisdebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ολοσωστη.

Το μονο λαθος ειναι οτι δε περασε πειθαρχικο αυτος που τους ειπε να σταματησουν τη καταδιωξη.
αυτος θα πρεπε να απολυθει και να δικαστει για παραλλειψη καθηκοντως

τους φορους, τα ενφια, τους πιο ακριβους φορους στα καυσιμα κλπ τους πληρωνουμε ΚΑΙ για να μας προστατευουν αυτα τα αρ.....δια απο τους εγκληματιες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
σε πορεια αναρχικων συμμετειχαν βριζοντας τις μαναδες αστυνομικων 2 βουλευτες του ΜΕΡΑ 25 :shit:

προφανως μετα το τελος της διαδηλωσης οι τυποι θα πανε σπιτια τους υπο την προστασια των αστυνομικων της ατομικης τους φυλαξης

ΚΙΜ πατα το κουμπι δεν υπαρχει σωτηρια :headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.996
Πόντοι
9.297
σε πορεια αναρχικων συμμετειχαν βριζοντας τις μαναδες αστυνομικων 2 βουλευτες του ΜΕΡΑ 25 :shit:

προφανως μετα το τελος της διαδηλωσης οι τυποι θα πανε σπιτια τους υπο την προστασια των αστυνομικων της ατομικης τους φυλαξης

ΚΙΜ πατα το κουμπι δεν υπαρχει σωτηρια :headbang:
Mπουζου μπουζου και μια καρφίτσα μαύρη.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Καθαρα αποφαση κατευνασμου η απελευθερωση και των δυο πλευρων..
Αλλα μην ξεχναμε οτι οι κωλογυφτοι ειχαν κλεψει αυτοκινητο και
ηταν και σεσημασμενοι για ιδιες πραξεις..
Οποτε στην περιπτωση τους δεν δικαιολογειται η απελευθερωση τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εγω δεν εχω κανενα κινητρο ομως η εριστικη σου τοποθετηση με κανει να πιστευω πως εσυ εχεις κινητρα και μαλιστα σοβαρα
γιατί είναι εριστική η τοποθέτησή μου; επεσήμανα κάποια γεγονότα, τα οποία ΑΜΕΛΗΣΕΣ να αναφέρεις. Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ γιατί παρέλειψες να τα αναφέρεις, αντί να κάνεις καθρεφτάκι στις παρατηρήσεις μου; Δημόσια έγραψες ότι έγραψες, δημόσια απάντησε

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Έχουμε γεμίσει επαναστάτες ποπολαρουςκαι στο μπουρδελα βλεπω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Έχουμε γεμίσει επαναστάτες ποπολαρουςκαι στο μπουρδελα βλεπω
είδες πόση καλή δουλειά έχει κάνει τελικά ο χριστιανισμός; έχει γεμίσει τον κόσμο της Δύσης με ενοχές. Προσπαθούν να προστατέψουν Μειονότητες, ζώα, Γυναίκες από τους κακούς

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
πως αξιολογητε την αποφαση του εισαγγελεα να αφησει ελευθερους τους 7 αστυνομικους που σκοτωσαν τον 16χρονο στο περαμα ?
Σωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
195
Πόντοι
1
Σωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..
Για τις ψηφους τον γυφτον γινονται ολα οι αλλοδαποι δεν ψηφίζουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.996
Πόντοι
9.297
Καθαρα αποφαση κατευνασμου η απελευθερωση και των δυο πλευρων..
Αλλα μην ξεχναμε οτι οι κωλογυφτοι ειχαν κλεψει αυτοκινητο και
ηταν και σεσημασμενοι για ιδιες πραξεις..
Οποτε στην περιπτωση τους δεν δικαιολογειται η απελευθερωση τους.
Με τον κ :shit: ομμουνιστή υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.θα δούμε το γήπεδο της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου να έχει το όνομα του εκλιπόντος....:shit:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.996
Πόντοι
9.297
:cheesy: Ρομά Νεοδημοκρατες;Κλαίω ρεεεε??

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
είδες πόση καλή δουλειά έχει κάνει τελικά ο χριστιανισμός; έχει γεμίσει τον κόσμο της Δύσης με ενοχές. Προσπαθούν να προστατέψουν Μειονότητες, ζώα, Γυναίκες από τους κακούς οι γύφτοι είναι φαντ

:cheesy: Ρομά Νεοδημοκρατες;Κλαίω ρεεεε??
Όλοι οι γύφτοι νέα Δημοκρατία ψηφίζουν φανατικοί ορθόδοξοι κια έτσι έχεις ακούσει γύφτο αριστερό η. Κομμουνιστη? Οι γύφτοι δενε χουνε ταξική συνείδηση, πάνε όπου τους δώσουνε τα πιο πολλά επιδόματα, η ΝΔ τους έχει δώσει τα πιο πολλα

• Like
Αντιδράσεις: fil69

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Οι γυφτοι νεοδημοκρατες;;;
Εχεις χαζεψει τυπε;
Και αντε, πες πως ειναι ετσι, πως εξηγεις οτι για αλλοδαπους θα κουκουλωνοταν το θεμα ενω για τους γυφτους τους νεοδημοκρατες, λες εσυ τωρα, δεν κουκουλωθηκε απο την κυβερνηση που, οπως λες εσυ ο αριστερουλης, εχει μπουκωσει χρημα τα τσοντοκαναλα με τη λιστα Πετσα και τα ελεγχει;
Ε;

OP
OP
ioannisdebu

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Πειθαρχικό έπρεπε να περάσει αυτός που από το κέντρο επιχειρήσεων τους έλεγε να σταματήσουν την καταδίωξη.
Οι αστυνομικοί έκαναν σωστά τη δουλειά τους και από τη στιγμή που δέχθηκαν επίθεση, πολύ σωστά απάντησαν με πυροβολισμούς.
Οι «αντιδράσεις» των αλληλέγγυων είναι όπως πάντα αστείες και εκτός τόπου και χρόνου….δικαιωματιστές της πλάκας, ευαισθητούληδες, τεμπέληδες και αμπελοφι

γιατί είναι εριστική η τοποθέτησή μου; επεσήμανα κάποια γεγονότα, τα οποία ΑΜΕΛΗΣΕΣ να αναφέρεις. Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ γιατί παρέλειψες να τα αναφέρεις, αντί να κάνεις καθρεφτάκι στις παρατηρήσεις μου; Δημόσια έγραψες ότι έγραψες, δημόσια απάντησε
εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει

• Like
Αντιδράσεις: fil69

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Αν ήσουν εσύ στη θέση τους, ας τον είχες συλλάβει χωρίς να τον είχες πυροβολήσει και χωρίς να σε είχε σκοτώσει με το κλεμμένο αμάξι.

Βεβαια, το πιθανότερο είναι ότι αν ήσουν Εσυ στη θέση τους, θα είχες κλασει μέντες, θα είχε λερωθεί το βρακάκι σου και θα είχες πέσει κάτω και θα έκλαιγες.
Όποτε άσε την κριτική εκ του ασφαλούς βολεμένε και ξερόλα Έλληνα και πες και ευχαριστώ που έκαναν σωστά τη δουλειά τους αυτοί οι άνθρωποι και παρόλα αυτά κάτι τύποι σαν και εσένα τους βρίζουν επειδή έπραξαν το καθήκον τους…

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Εχεις μπει επαξια στη κατηγορια κλοουν του μπου. Καθε τι που λες πλεον θα περναει απο το αναλογο φιλτρο.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
δρυος πεσουσης , πας ανηρ ξηλευεται .... οι ανακριτες και τα δικαστηρια κανουν μηνες να βγαλουν την αληθεια κι εμεις εδω βγαλαμε ηδη αξιολογηση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom