erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
ΚΕ ιΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟ ?το συνθημα Μπατσοι-Γουρουνια-Δολοφονοι ειναι παλιο και δεν βγηκε τυχαια !
ΚΕ ιΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟ ?το συνθημα Μπατσοι-Γουρουνια-Δολοφονοι ειναι παλιο και δεν βγηκε τυχαια !
αυτος θα πρεπε να απολυθει και να δικαστει για παραλλειψη καθηκοντωςΟλοσωστη.
Το μονο λαθος ειναι οτι δε περασε πειθαρχικο αυτος που τους ειπε να σταματησουν τη καταδιωξη.
Mπουζου μπουζου και μια καρφίτσα μαύρη.....σε πορεια αναρχικων συμμετειχαν βριζοντας τις μαναδες αστυνομικων 2 βουλευτες του ΜΕΡΑ 25
προφανως μετα το τελος της διαδηλωσης οι τυποι θα πανε σπιτια τους υπο την προστασια των αστυνομικων της ατομικης τους φυλαξης
ΚΙΜ πατα το κουμπι δεν υπαρχει σωτηρια
γιατί είναι εριστική η τοποθέτησή μου; επεσήμανα κάποια γεγονότα, τα οποία ΑΜΕΛΗΣΕΣ να αναφέρεις. Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ γιατί παρέλειψες να τα αναφέρεις, αντί να κάνεις καθρεφτάκι στις παρατηρήσεις μου; Δημόσια έγραψες ότι έγραψες, δημόσια απάντησεεγω δεν εχω κανενα κινητρο ομως η εριστικη σου τοποθετηση με κανει να πιστευω πως εσυ εχεις κινητρα και μαλιστα σοβαρα
είδες πόση καλή δουλειά έχει κάνει τελικά ο χριστιανισμός; έχει γεμίσει τον κόσμο της Δύσης με ενοχές. Προσπαθούν να προστατέψουν Μειονότητες, ζώα, Γυναίκες από τους κακούςΈχουμε γεμίσει επαναστάτες ποπολαρουςκαι στο μπουρδελα βλεπω
Σωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..πως αξιολογητε την αποφαση του εισαγγελεα να αφησει ελευθερους τους 7 αστυνομικους που σκοτωσαν τον 16χρονο στο περαμα ?
Για τις ψηφους τον γυφτον γινονται ολα οι αλλοδαποι δεν ψηφίζουνΣωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..
Με τον κ ομμουνιστή υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.θα δούμε το γήπεδο της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου να έχει το όνομα του εκλιπόντος....Καθαρα αποφαση κατευνασμου η απελευθερωση και των δυο πλευρων..
Αλλα μην ξεχναμε οτι οι κωλογυφτοι ειχαν κλεψει αυτοκινητο και
ηταν και σεσημασμενοι για ιδιες πραξεις..
Οποτε στην περιπτωση τους δεν δικαιολογειται η απελευθερωση τους.
Ρομά Νεοδημοκρατες;Κλαίω ρεεεε??Σωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..
είδες πόση καλή δουλειά έχει κάνει τελικά ο χριστιανισμός; έχει γεμίσει τον κόσμο της Δύσης με ενοχές. Προσπαθούν να προστατέψουν Μειονότητες, ζώα, Γυναίκες από τους κακούς οι γύφτοι είναι φαντ
Όλοι οι γύφτοι νέα Δημοκρατία ψηφίζουν φανατικοί ορθόδοξοι κια έτσι έχεις ακούσει γύφτο αριστερό η. Κομμουνιστη? Οι γύφτοι δενε χουνε ταξική συνείδηση, πάνε όπου τους δώσουνε τα πιο πολλά επιδόματα, η ΝΔ τους έχει δώσει τα πιο πολλαΡομά Νεοδημοκρατες;Κλαίω ρεεεε??
Οι γυφτοι νεοδημοκρατες;;;Σωστή.. Αριστερός είμαι αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι γύφτοι πάντα είχανε ασυλία στην Ελλάδα, γιατί παραδοσιακά είναι φανατικοί ορθόδοξοι και πολιτικά κινούνται προς νέα Δημοκρατία μεριά, άρα η νουδουλα πάντα τους προστάτευε με επιδόματα και ασυλία από το νόμο.. Έχετε ακούσει ποτέ αριστερό τσιγγανο??.. Αν πχ ο νεκρός κλέφτης ήταν αλβανος Ρουμάνος η Πολωνός όχι μύτη δεν θα είχε ανοίξει Τυπε, η είδηση ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν θα πέρναγε..
Πειθαρχικό έπρεπε να περάσει αυτός που από το κέντρο επιχειρήσεων τους έλεγε να σταματήσουν την καταδίωξη.
Οι αστυνομικοί έκαναν σωστά τη δουλειά τους και από τη στιγμή που δέχθηκαν επίθεση, πολύ σωστά απάντησαν με πυροβολισμούς.
Οι «αντιδράσεις» των αλληλέγγυων είναι όπως πάντα αστείες και εκτός τόπου και χρόνου….δικαιωματιστές της πλάκας, ευαισθητούληδες, τεμπέληδες και αμπελοφι
εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγειγιατί είναι εριστική η τοποθέτησή μου; επεσήμανα κάποια γεγονότα, τα οποία ΑΜΕΛΗΣΕΣ να αναφέρεις. Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ γιατί παρέλειψες να τα αναφέρεις, αντί να κάνεις καθρεφτάκι στις παρατηρήσεις μου; Δημόσια έγραψες ότι έγραψες, δημόσια απάντησε
εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει
Αν ήσουν εσύ στη θέση τους, ας τον είχες συλλάβει χωρίς να τον είχες πυροβολήσει και χωρίς να σε είχε σκοτώσει με το κλεμμένο αμάξι.εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει
εγω θεωρω πως τα συγκεκριμενα μπατσονια αυθαιρετησαν και σκοτωσαν εναν ανθρωπο ενω μπορουσαν να το ειχαν αποφυγει