Νέα

ΔΝΤ - πόλεμοι - αλλά το ποδόσφαιρο πάνω από όλα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1) Η Αργεντινή τώρα παίζει φιλικό με το Ιράκ στη σαουδαραβική πρωτεύουσα.
2) Η Συρία με το Μπαχρέιν στο κρατίδιο του επίσης φιλικό.

Μπας κι η FIFA είναι υπεράνω του ΟΗΕ; :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ποιος σου ειπε ότι εν μεσω πολεμων και κατοχης σταματάει η μπαλα?
ο ενδοξος συμπολίτης και νεοφωτιστος Αρης είναι περιφανος δια το τελευταιο του πρωταθλημα το 1946. μετα την αποχωρηση των γερμανων και εναμιση χρονο πριν τον βομβαρδισμο της θεσσαλονικης από δυναμεις του δημοκρατικου στρατου το 1948. πρεπει να παιχτηκε φοβερη μπαλα εκεινη την δεκαετια που μαζεύανε τους πεινασμένους νεκρους με τα καμιονα για να μην βρωμιζει ο δρομος και σκορπιστουν αρρώστιες.

εγω αναρρωτιεμαι για κατι ζαχαροπλαστεία και επιχειρισεις που γραφουν υπερηφανα ετος ιδρυσεως 1944, 1945

σαν να λεμε να οταν πεθαινατε της πεινας εμεις συνεργαζομασταν με τους ναζι κατακτητες και ανοιγαμε επιχειρησεις , κραταγαμε την  ποδοσφαιρικη ομαδα κλπ.

εγω παλι θα ημουν υπερηφανος αν η ομαδα μου ο ΠΑΟΚ εκεινα τα χρονια διαλυοταν προσωρινα ή δεν συμμετειχε.

Επισκέπτης
Αυτό δεν το ήξερα.
Τώρα άσχετα με την προσωπική ενασχόληση ε ρε γαμώτο απορείς βλέποντας να σκυλοπνίγονται στις βάρκες κι άλλοι να ξεκαυλώνουν στα γήπεδα, ταξιδάκια κλπ κλπ...
Θα μου πεις κι εμείς πήγαμε στο ΔΝΤ και δώσε και πίσω πόρτα να μας πηδάει κι η Ευρώπη με το δεύτερο δάνειο, αλλά τώρα πρόσφατα πήγε κι η Αργεντινή για νέα δανεικά.
Δεν είναι μόνο Ιράκ, Συρία που έχουν τέτοια ντράβαλα βλέπω έχει και η Λιβύη κανονική εθνική ομάδα.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
εγω αναρρωτιεμαι για κατι ζαχαροπλαστεία και επιχειρισεις που γραφουν υπερηφανα ετος ιδρυσεως 1944, 1945

σαν να λεμε να οταν πεθαινατε της πεινας εμεις συνεργαζομασταν με τους ναζι κατακτητες και ανοιγαμε επιχειρησεις , κραταγαμε την  ποδοσφαιρικη ομαδα κλπ.

Πες τα χρυσοστομε και εγω αυτο λεω πως γινετε μεσουσις της κατοχης να ανοιγεις επιχειρηση ενοειτε οτι ηταν συνεργατες των ναζι

Επισκέπτης
Tώρα μην το πάμε εκεί γιατί θα ξεφύγει η κουβέντα ασχολούμενοι με θολές εποχές.
Eδώ έχει μια λεπτομερή λίστα με τους εν εξελίξει πολέμους.
Σήμερα κι αύριο διεξάγονται 20 συνολικά αγώνες του Copa Africa. Σάμπως στο Σουδάν (που χωρίστηκε σε 2 τμήματα) δεν έχει αναταραχές;
Και στην Κεντρική Αφρική και τα γύρω (Τσάντ, Καμερούν) έχει κάποιες εστίες.
Mέχρι κι η Παλαιστίνη!!!!! βλέπω www.oddsportal.com/soccer/world/bangabandhu-gold-cup/results/]τώρα[/b[/URL]] ότι παίζει για κάποιο ασιατικό κύπελλο με το Τατζικιστάν  :rolleyes:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.277
Πόντοι
6.515
Δεν το βλεπω το θρεντ να μακρο ημερευει  :S

Επισκέπτης
Μύνημα ήθελα να περάσω για όσους το διαβάσουν, δεν με ενδιαφέρει αυτό που έγραψες.

Συνημμένα

• Αυτό με ενδιαφέρει και πώς να τα τρώνε τα έξυπνα & καλά κορίτσια...........png
    Αυτό με ενδιαφέρει και πώς να τα τρώνε τα έξυπνα & καλά κορίτσια...........png
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom