NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Δεν μου αρέσει και ΤΕΛΟΣ.
από το show του John Richmond
Δεν μου αρέσει και ΤΕΛΟΣ.
Οι περισσότεροι που γνωρίζω θα προτιμούσαν να γαμήσουν την Ζέτα Θεοδωροπούλου ή την Θεοφανία Καλογιάννη(που και οι 2 είναι δευτεροτριτες σε θέμα στυλ αν προτιμάτε) παρά αυτήν.
Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Αυτό σημαίνει πολλά..
]
μιλάμε και γαμώ τις γόβες....
Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Αυτό σημαίνει πολλά..το εξής ένα.....οτι έχει καλό στυλίστα και φορά αξιοζήλευτους κορσέδες-μπούστα.Αυτό σας τραβα .Παραδεχτείτε το.Σαν γυναίκα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μου θυμίζει καλοδιατηρημένη 60άρα με πολλά λεφτά ενώ δεν είναι ούτε καν 40.
Μπραβο σου.
Αυτο σημαινει οτι οι γυναικες κατα κανονα δεν εχουν την παραμικρη ιδεα τι αρεσει σε εμας τους αντρες.
Φαντασου να θελουν να μοιασουν σε αυτην την ανυπαρκτη gilf για να μας αρεσουν.
Και μετα λενε γιατι τρεχουμε στις πουτανες.
Μπραβο σου.
Αυτο σημαινει οτι οι γυναικες κατα κανονα δεν εχουν την παραμικρη ιδεα τι αρεσει σε εμας τους αντρες.
Φαντασου να θελουν να μοιασουν σε αυτην την ανυπαρκτη gilf για να μας αρεσουν.
Έλεγα κι εγώ "Ο μόνος είμαι που βλέπω μια μιλφ (όχι γκιλφ, μην το ξετυλίσουμε!), 1.50 με τα χέρια στη ανάταση, που προσπαθεί απεγνωσμένα να "πουλήσει" κάτι που δεν είναι;"
"Φον" my ass! Και class, fake. Και "γκομενιάσματα" με τον καραγκιόζη τον Μέριλυν Μάνσον για δημοσιότητα.
Όποιος θέλει να τσιμπήσει στο "παραμύθι", τσιμπάει.
Αλλά εδώ έγινε πρώτη σταρ η άφωνη Τσικόνε! Γιατί όχι και η Ντίτα;