Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ρε παιδιά για θυμήστε μου.
Αυτή δεν είναι που χόρευε αισθησικά πριν κανα-δυο χρόνια σε ένα τραγούδι που κατέβασε στην Γιουροβίζιον η Γερμανία;;;
μάλιστα είχε πατώσει το εν λόγω τραγούδι.
Καλά θυμάμαι;;

μέχρι και ο Μητσικώστας το είχε σχολιάσει όπως έπρεπε
3:48-4:49

Καλά τα είπε ο αρχηγός. Αντί να κάνει  :tits2: το θεόμουνο μας έδειξαν τον von Prokten  :uglystupid: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι δυνατον να κραζετε τη Ντιτα? υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που δεν θεωρει αυτη τη γυναικα το υπερτατο θηλυκο??Η γυναικα ειναι ο,τι καλυτερο μπορω να σκεφτω ως γυναικειο προτυπο αυτη τη στιγμη....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ειναι δυνατον να κραζετε τη Ντιτα? υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που δεν θεωρει αυτη τη γυναικα το υπερτατο θηλυκο??Η γυναικα ειναι ο,τι καλυτερο μπορω να σκεφτω ως γυναικειο προτυπο αυτη τη στιγμη....

Στην μανδαμ Αλι περικαλω πες τα ... ετσι να μαζευτουμε πολλοιιι  :boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

εεελα ντεεε
αχχ :smitten:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
07530604808489157384.jpg

01722629605780714097.jpg

87534682161142041307.jpg

82820849264940589421.jpg

88600941951587401679.jpg

61493880793755098953.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην μανδαμ Αλι περικαλω πες τα ... ετσι να μαζευτουμε πολλοιιι  :boobies:

εαν ειδα καλα της αρεσει η κουνελομανα? αυτη δεν ηταν στη φωτο με την κιλοτα? δε μπορω να συγκρινω μια δευτερατζα λαικομπουζουκογκομενα με ενα θηλυκο λυπαμαι.... :)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
εαν ειδα καλα της αρεσει η κουνελομανα? αυτη δεν ηταν στη φωτο με την κιλοτα? δε μπορω να συγκρινω μια δευτερατζα λαικομπουζουκογκομενα με ενα θηλυκο λυπαμαι.... :)

Νομιζω εχει αναφερει οτι την θεωρει The Body ... και αναρτει συνεχεια καλες φωτο της κουτσουλιας (σε αντιθεση με οσες αναρτει στην κιμ  >:() ... αρα συμπερανα οτι της αρεσει ...
...διευκρινιζω για να μην την κραζουμε και αδικα για την Ζετα ... :boobies: :boobies: :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω εχει αναφερει οτι την θεωρει The Body ... και αναρτει συνεχεια καλες φωτο της κουτσουλιας (σε αντιθεση με οσες αναρτει στην κιμ  >:() ... αρα συμπερανα οτι της αρεσει ...
...διευκρινιζω για να μην την κραζουμε και αδικα για την Ζετα ... :boobies: :boobies: :boobies:

κιμ οταν λες εννοεις την καρντασιαν? εχω καιρο να μπω και εχω χασει επεισοδια :2funny:
η καρντασιαν μου αρεσει παρα πολυ :P :P

μποντι ξεμποντι η ντιτα ειναι γυναικα και θηλυκο....αυτες οι ιδιοτητες απο μονες τους δεν προϋποθετουν ουτε μποντι ουτε "μοντελιστικη" ομορφια....οποτε κλαιν μαιν....εγω ανετα πηγαινα μαζι της :grin: και επι πληρωμη :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Τι το εξαιρετικο εχει αυτη?
Πεσμενα βυζια, μετριο προς ασχημο προσωπο.
Επιπλεον, ποια ειναι? Πρωτη φορα την βλεπω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν εμφανιζεται στο μπειμπι Ο' η αληθεια....πεσμενα βυζια λεει.......να σου πω? εχεις την εντυπωση οτι το μεγαλο στηθος αντιβαινει τους νομους της βαρυτητας? ακομα και με ανορθωση? θα ειναι ενα με το πηγουνι ας πουμε? βυζαρες εχει η γυναικα.....το προσωπο της δεν ειναι τελειο ουτε αψεγαδιαστο αλλα η γυναικα βγαζει τετοιο αισθησιασμο και καβλα που προσωπικα δε με απασχολει καθολου η μουρη της....μου αρεσει οπως ακριβως ειναι...αυτη ειναι προτυπο γυναικας οχι τα σουργελομπαζα που μας δειχνουν ολη μερα....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
κιμ οταν λες εννοεις την καρντασιαν? εχω καιρο να μπω και εχω χασει επεισοδια :2funny:
η καρντασιαν μου αρεσει παρα πολυ :P :P

μποντι ξεμποντι η ντιτα ειναι γυναικα και θηλυκο....αυτες οι ιδιοτητες απο μονες τους δεν προϋποθετουν ουτε μποντι ουτε "μοντελιστικη" ομορφια....οποτε κλαιν μαιν....εγω ανετα πηγαινα μαζι της :grin: και επι πληρωμη :grin:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

την κιμ  :sunglasses: την καυλα  :sunglasses:  που ειναι θεα  :sunglasses:
:rockon: :sunglasses: μια ειναι η Κιμ η Καρντασιαν  :sunglasses: η καυλα  :sunglasses: η θεα ...

WilliamWalas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt].+__[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] ΝΤΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size] :rockon: :tits2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
συμφωνω και επαυξανω :sunglasses: :rockon:
που ειναι η λουκ να μας πει οτι ειναι χοντροκωλα? :2funny:
:2funny:

ναιιι οντωςςς ...
πες μου πως γουστερνεις και christina hendricks  :rockon: :cum: :tits: :kissass:

H NTITA EINAI ΘΕΑ (ετσι για ξεκαρφωμα στο σπαμ :rolleyes: )

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν εμφανιζεται στο μπειμπι Ο' η αληθεια....πεσμενα βυζια λεει.......να σου πω? εχεις την εντυπωση οτι το μεγαλο στηθος αντιβαινει τους νομους της βαρυτητας? ακομα και με ανορθωση? θα ειναι ενα με το πηγουνι ας πουμε? βυζαρες εχει η γυναικα.....το προσωπο της δεν ειναι τελειο ουτε αψεγαδιαστο αλλα η γυναικα βγαζει τετοιο αισθησιασμο και καβλα που προσωπικα δε με απασχολει καθολου η μουρη της....μου αρεσει οπως ακριβως ειναι...αυτη ειναι προτυπο γυναικας οχι τα σουργελομπαζα που μας δειχνουν ολη μερα....
:thumbsup:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

τιποτα ...  :sunglasses:
απλα δινει την ψευδαισθηση σε εμας τις ασχημουλες ... οτι καποια μερα μερικοι ανωμαλοι θα κοβουν φλεβες για παρτη μας ...  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Εντελως κρυα και αντικαυλωτικη.
Δεν μου ειπες ομως, ποια ειναι αυτη. Τι δουλεια κανει, πώς το λενε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Δεν μου ειπες ομως, ποια ειναι αυτη.

ειναι γνωστη για ενα show που κανει με ενα ποτηρι  :cheesy:
και για την ομορφια της ...  :cheesy:
και για τον δεσμο με τον μεριλιν μανσον  :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μου ειπες ομως, ποια ειναι αυτη. Τι δουλεια κανει, πώς το λενε.

ειναι απο τα γνωστοτερα pin up και Burlesque μοντελα της εποχης....παραμενει μαλλον μιας και ηταν απο τις πρωτοπορες που επανεφεραν το Burlesque στο προσκηνιο...πλεον υπαρχουν αρκετες που ασχολουνται με αυτου του ειδους το θεαμα...ειχε κανει και μερικες τσοντες παλιοτερα αλλα δεν της αρεσε ο χωρος και το παρατησε το σπορ....retro chick :)
καλα σοβαρα σου φαινεται κρυα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom