Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι γνωστη για ενα show που κανει με ενα ποτηρι  :cheesy:
και για την ομορφια της ...  :cheesy:
και για τον δεσμο με τον μεριλιν μανσον  :huh:

ξερεις ποσα παιρνει παρεμπιπτοντως για ενα τετοιο σοου στο ποτηρι του μαρτινι??αμετρητα.....

Επισκέπτης
Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Αυτό σημαίνει πολλά..το εξής ένα.....οτι έχει καλό στυλίστα και φορά αξιοζήλευτους κορσέδες-μπούστα.Αυτό σας τραβα .Παραδεχτείτε το.Σαν γυναίκα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μου θυμίζει καλοδιατηρημένη 60άρα με πολλά λεφτά ενώ δεν  είναι ούτε καν 40.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άλι αρέσει και σε μένα.Δεν λέω όμορφη λέω τη γουστάρω.Μπορείς να πεις ότι είμαι gay stylist αν σε βολεύει  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.214
Πόντοι
25.467
Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Αυτό σημαίνει πολλά..το εξής ένα.....οτι έχει καλό στυλίστα και φορά αξιοζήλευτους κορσέδες-μπούστα.Αυτό σας τραβα .Παραδεχτείτε το.Σαν γυναίκα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μου θυμίζει καλοδιατηρημένη 60άρα με πολλά λεφτά ενώ δεν  είναι ούτε καν 40.

Συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε εκλεκτή μου.  :grin:

Επισκέπτης
Άλι αρέσει και σε μένα.Δεν λέω όμορφη λέω τη γουστάρω.Μπορείς να πεις ότι είμαι gay stylist αν σε βολεύει  :grin:
Δεν είπα οτι αρέσει ΜΟΝΟ σε γυναίκες,είπα οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Μην παραποιείς τα γραφόμενά μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τι κορσέδες και αηδίες, απλά είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ. Ντίτα βον βυζ!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γοητευτικότατη γυναικάρα
Επιθυμητό και δυσθεώρητο έπαθλο για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, όχι απλά ακόμη μια ευκολοαπόκτητη bimbo...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Αυτό σημαίνει πολλά..το εξής ένα.....οτι έχει καλό στυλίστα και φορά αξιοζήλευτους κορσέδες-μπούστα.Αυτό σας τραβα .Παραδεχτείτε το.Σαν γυναίκα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μου θυμίζει καλοδιατηρημένη 60άρα με πολλά λεφτά ενώ δεν  είναι ούτε καν 40.

ποιο σταιλινγκ καλε?
απλα αποπνεει θηλυκοτητα κ εκλεπτυσμενη καυλα. ακομα κ το μουνι της να εχει ορθανοιχτο, δεν βγαινει χυδαια κ σκυλι.

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι που γνωρίζω θα προτιμούσαν να γαμήσουν την Ζέτα Θεοδωροπούλου ή την Θεοφανία Καλογιάννη(που και οι 2 είναι δευτεροτριτες σε θέμα στυλ αν προτιμάτε) παρά αυτήν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν είπα οτι αρέσει ΜΟΝΟ σε γυναίκες,είπα οτι τα περισσότερα θετικά σχόλια είναι απο γυναίκες.Μην παραποιείς τα γραφόμενά μου.
Παρεξηγιάρα.Δεν γουστάρουν όλοι Τζούλια και Ζέτα-"φτήνια" in your face,υπάρχουν κι άλλοι τύποι γυναικών εξίσου ή και παραπάνω καυλωτικών.
Συμφωνώ με τον παίχτη tomito.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι που γνωρίζω θα προτιμούσαν να γαμήσουν την Ζέτα Θεοδωροπούλου ή την Θεοφανία Καλογιάννη(που και οι 2 είναι δευτεροτριτες σε θέμα στυλ αν προτιμάτε) παρά αυτήν.
Σωστό αν κρίνεις εξ ιδίων(φίλων-γνωστών)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Άλι αρέσει και σε μένα.Δεν λέω όμορφη λέω τη γουστάρω.Μπορείς να πεις ότι είμαι gay stylist αν σε βολεύει  :grin:
Συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε εκλεκτή μου.  :grin:
Τι κορσέδες και αηδίες, απλά είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ. Ντίτα βον βυζ!
Γοητευτικότατη γυναικάρα
Επιθυμητό και δυσθεώρητο έπαθλο για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, όχι απλά ακόμη μια ευκολοαπόκτητη bimbo...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οκε ... απλα πες οτι δεν ειναι του γουστου σου ....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΟΟΟΟ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

... αλλαξε παρεες μαι φρεντ  :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ποιο σταιλινγκ καλε?
απλα αποπνεει θηλυκοτητα κ εκλεπτυσμενη καυλα. ακομα κ το μουνι της να εχει ορθανοιχτο, δεν βγαινει χυδαια κ σκυλι.
:rockon: :rockon: :rockon:

εχει παραγινει το κακο με σενα τελευταια  :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.214
Πόντοι
25.467

Μην κρίνετε εξ΄ιδίον τα αλλότρια.  :grin:

Το ότι οι μπαζογκόμενοι-μπαζογαμιάδες είναι ο κανόνας δεν αποκλείει (όπως και κάθε κανόνας) τις λαμπρές εξαιρέσεις.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom