Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ροκαβλον γτ τοσα νευρα για τν μανσον μαναρ μου ?
δε σαρεσει ?
Τι; Εμένα να γαμώ μουνάρες;Φανταζομαι
Να στο κάνω πιο απλό,ο Μάνσον ξεκινώντας να κάνει αυτό που έκανε αν δεν έπιανε θα σταματούσε κ θα ήταν ένας από το πλήθος όπως οι περισσότεροι.Όντως, για να είσαι ζουρλός πρέπει να είσαι φτωχός, αν έχεις φράγκα σε λένε εκκεντρικό απλά.
Mόνο εγώ ξέρω πώς να σε υποτάσσω, γι'αυτό.
Καλη ειναι γι αυτο που κανει αλλα οχι κ να την θεοποιησουμε.....
Μπα δεν έχω νεύρα, ίσα ίσα που τον προτιμώ από τον Μικρούτσικο ας πούμε...ροκαβλον γτ τοσα νευρα για τν μανσον μαναρ μου ?
Φανταζομαι
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Χίτλερ.Να στο κάνω πιο απλό,ο Μάνσον ξεκινώντας να κάνει αυτό που έκανε αν δεν έπιανε θα σταματούσε κ θα ήταν ένας από το πλήθος όπως οι περισσότεροι.
Οπότε δεν θα κάναμε κουβέντα τώρα περί ''ζούρλας'' του.
καν το λιγο εικονα ρε
Μ'έχεις παρεξηγήσει μαλάκω. >
Άλλες μάρες κουκουνάρες,την τρέλα του Χίτλερ την ξέρουμε,ο Μάνσον τί ακριβώς έχει που θα το ονόμαζες ως παρανοϊκό;Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Χίτλερ.
Αν δεν πετύχαινε, ούτε που θα τον ξέραμε.
Άντε πείσε με όμως εσύ τώρα ότι έστεκε καλά στα μυαλά του.
Αυτό τώρα είναι καρφάκι προς velvy ή μου φάνηκε;Καλα και ο μανσον δεν ειναι ο τυπος που θα ξεροχυσει η καθε γκομενα ...
Θεωρείς ότι αυτή η εμφάνιση είναι κάτι που θα έκανε ένας φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή;Άλλες μάρες κουκουνάρες,την τρέλα του Χίτλερ την ξέρουμε,ο Μάνσον τί ακριβώς έχει που θα το ονόμαζες ως παρανοϊκό;
Άλλες μάρες κουκουνάρες,την τρέλα του Χίτλερ την ξέρουμε,ο Μάνσον τί ακριβώς έχει που θα το ονόμαζες ως παρανοϊκό;
Αυτό τώρα είναι καρφάκι προς velvy ή μου φάνηκε;
Μετά θα κατηγορεί το αφεντικό που είναι οπισθοδρομικό και κολλημένο τύπε.τιποτα απολυτως τυπε.
Σου προτεινω την 1η σου μερα στην δουλεια
να σκάσεις ετσι! Καλου κακου βαλε εναν κατω απο το παραθυρο
για να χρονομετρησει σε ποση ωρα θα εχεις φυγει
χου χου χουΣιγα καλε.....
Μετά θα κατηγορεί το αφεντικό που είναι οπισθοδρομικό και κολλημένο τύπε.
Αυτό ήταν το μπάνιο σου ρε; Πάλι τα χέρια σου έπλυνες μόνο;χου χου χου