Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σιγα μωρη τρελη,μη σκουζεις
κατσε καλα μπιφτέκι.
σιγα μωρη τρελη,μη σκουζεις
τυπε η σειρα ειναι χυσιμο/περιμενεις μεχρι να κατουρησεις/πλυσιμοΖήτω η τρέλα τύπε
Σιχαίνεσαι να τα πιάσεις μην τα ξαναλερώσεις ε;
πες μας μωρε μαλακα αμα σ αρεσουν τα μουνιαΤσου.
Είπες ότι είναι ζουρλός,σε ρώτησα από που προκύπτει ότι είναι ζουρλός κ μου απάντησες από την εμφανίση,δεν στέκει.
Μπορεί να είναι,μπορεί κ να μην είναι,σε ρωτάω ξανα: από πού προκυπτεί ότι είναι κ το πιστεύεις;;;
Άντε πάλι.Τσου.
Είπες ότι είναι ζουρλός,σε ρώτησα από που προκύπτει ότι είναι ζουρλός κ μου απάντησες από την εμφανίση,δεν στέκει.
Μπορεί να είναι,μπορεί κ να μην είναι,σε ρωτάω ξανα: από πού προκυπτεί ότι είναι κ το πιστεύεις;;;
Φαντάζομαι πολλοί το 'χουν πει, γιατί όχι κι εσύ.χαχαχα εγω το χα πει αυτο????
Και τι θες να μας δείξεις δεν καταλαβαίνω;
Σ' αυτούς που πάνε στα στούντιο και πλένονται πριν γαμήσουν να το πειςτυπε η σειρα ειναι χυσιμο/περιμενεις μεχρι να κατουρησεις/πλυσιμο
αλλιως υπαρχει προβλημα
χαχαχαΣ' αυτούς που πάνε στα στούντιο και πλένονται πριν γαμήσουν να το πεις
Τα συγκεκριμένα μόνο που είναι τόσο πολύ χρησιμοποιημένα μπαααα....πες μας μωρε μαλακα αμα σ αρεσουν τα μουνια
μαλακοκαυλη
Ναι,δεν μπορείς να κρίνεις ως παρανοϊκό κάποιον από την εμφανισή του.Άντε πάλι.
Ξαναρωτάω. Αν δεν ήταν καλλιτέχνης θα ήταν φυσιολογικό να έχει αυτή την εμφάνιση;
Πλένομαι πριν κ μετά,είμαι παρανοϊκός;Σ' αυτούς που πάνε στα στούντιο και πλένονται πριν γαμήσουν να το πεις
Άντε πάλι.
Ξαναρωτάω. Αν δεν ήταν καλλιτέχνης θα ήταν φυσιολογικό να έχει αυτή την εμφάνιση;
Φαντάζομαι πολλοί το 'χουν πει, γιατί όχι κι εσύ.
Αυτός δηλαδή αν γενικά κυκλοφορεί έτσι, θεωρείς ότι στέκει καλά στα μυαλά του; :-Ναι,δεν μπορείς να κρίνεις ως παρανοϊκό κάποιον από την εμφάνιση του.
Αυτός δηλαδή αν γενικά κυκλοφορεί έτσι, θεωρείς ότι στέκει καλά στα μυαλά του; :-
Αν πλένεσαι όπως ο lust, ίσωςΠλένομαι πριν κ μετά,είμαι παρανοϊκός;
Τύπε κάτι τέτοιες εμφανίσεις κάνει και η Μπάρμπορα, δεν υπάρχει άνθρωπος όμως που να μην παραδέχεται ότι είναι τρελήκαλα χεσε το φρικιο που λεγεται μανσον
και τσεκαρε εδω μια ωραια αμφιεση για ξεσκισμα
Μα όλοι ξέρουμε ότι ο Γκούζη ήτανε τρελός γαμιάςτυπε εδω φοβαμαι οτι εχει δικιο ο παπαζολης
και θα τα χαλασουμε
γιατι και ο δασκαλος ετσι κυκλοφορουσε
Μα όλοι ξέρουμε ότι ο Γκούζη ήτανε τρελός γαμιάς
Υποστήριξε κανείς ρε τύπε ότι οι γκόμενες είναι γνωστικές δηλαδή;Ιδού ποια πηδάει τώρα ο Μάνσον κύριοι:
Evan Rachel Wood
Άντε κόψτε τις φλέβες σας τώρα.....
Ήτανε κι αυτός καλλιτέχνης τύπε, γι' αυτό ;)Μα δεν βλεπεις πως της μιλαει ρε φιλε?
Ο ανθρωπος ηταν γεννημενος για το αθλημα.
0% αγχος και κομπλεξ και τα παντα ολα
τι να λεμε τωρα ;)
Το ρίξαμε στην παλαβή ή μου φαίνεται;;;Υποστήριξε κανείς ρε τύπε ότι οι γκόμενες είναι γνωστικές δηλαδή;
Ήτανε κι αυτός καλλιτέχνης τύπε, γι' αυτό ;)
Το ρίξαμε στην παλαβή ή μου φαίνεται;;;
Οι γκόμενες πρέπει να'ναι λάθος,ο Μάνσον κάτι να έχει δεν παίζει.....