lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Ναι ρε τύπε... και μετά θεωρούν τους κλόουν γελοίους...
Ναι ρε τύπε... και μετά θεωρούν τους κλόουν γελοίους...
Πάει σε πολύ λιγότερες απ' ότι το σκούρο όμως.Το καταλευκο δερμα ειναι υπεροχο
Σαν κακόχρονο να 'χει είναιΕιναι γυναικαρα η Ντιτα <3
Πάει σε πολύ λιγότερες απ' ότι το σκούρο όμως.
Σαν κακόχρονο να 'χει είναι
σφιξου αλλο λιγογια αυτο ακριβως ειναι υπεροχο .
Η ντιτα ειναι για πολυ συγκεκριμενα γουστα .
Ακριβώς, όπως κι αυτήΗ ντιτα ειναι για πολυ συγκεκριμενα γουστα .
ναι γιατι τοτε τους αριστοκρατες που ηταν ελαχιστοι ,δεν τους εβλεπε ο ηλιος οπως τους χωρικους...Παιδιά όντως το λευκο χρώμα στις γυναικες κάποτε θεωρούνταν προνόμιο των καλλονων. Και οι γυναίκες κυρίως οι αριστοκρατικές, που πρόσεχαν την εμφάνιση τους, το διαφύλασσαν με κάθε τρόπο.
Πιστεύω εξαρτάται ακαι απο τη γυναίκα σήμερα.
Εμενα προσωπικά μαρεσει το ασπρο δέρμα (και εγώ ασπρουλιάρης είμαι )
Ακριβώς, όπως κι αυτή
το ωραίο αντίθετα, δεν είναι για πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις.
Και σε μερικές κοινωνίες, όπως της Ταϋλάνδης φερ' ειπείν, ακόμη θεωρείται ως δείγμα ομορφιάς.Παιδιά όντως το λευκο χρώμα στις γυναικες κάποτε θεωρούνταν προνόμιο των καλλονων. Και οι γυναίκες κυρίως οι αριστοκρατικές, που πρόσεχαν την εμφάνιση τους, το διαφύλασσαν με κάθε τρόπο.
Πιστεύω εξαρτάται ακαι απο τη γυναίκα σήμερα.
Εμενα προσωπικά μαρεσει το ασπρο δέρμα (και εγώ ασπρουλιάρης είμαι )
σφιξου αλλο λιγοπροφανως αυτη ειναι για ανωμαλους ... η ντιτα εχει φινετσα πραγμα που σαφως ειναι λιγο δυσκολο να καυλωσει καποιον που γουσταρει γκομενες σαν την βαβατση ας πουμε ..
Και πως αρέσει η φινέτσα σε κάποιαν που θα καθόταν στον Μάνσον που μοιάζει με κλόουν δηλαδής;προφανως αυτη ειναι για ανωμαλους ... η ντιτα εχει φινετσα πραγμα που σαφως ειναι λιγο δυσκολο να καυλωσει καποιον που γουσταρει γκομενες σαν την βαβατση ας πουμε ..
ετσι λεει το ευαγγελιοΚαι πως αρέσει η φινέτσα σε κάποιαν που θα καθόταν στον Μάνσον που μοιάζει με κλόουν δηλαδής;
Το Κοσμοπόλιταν ε ;ετσι λεει το ευαγγελιο
γενικαΤο Κοσμοπόλιταν ε ;
Το Κοσμοπόλιταν ε ;
http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2009/09/marilyn_manson.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ειναι αυτος ρε μπάρμπα?
Ο άγγελος του θανάτου ? :S