Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι ρε τύπε... και μετά θεωρούν τους κλόουν γελοίους...
clown.jpg

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Παιδιά όντως το λευκο χρώμα στις γυναικες κάποτε θεωρούνταν προνόμιο των καλλονων. Και οι γυναίκες κυρίως οι αριστοκρατικές, που πρόσεχαν την εμφάνιση τους, το διαφύλασσαν με κάθε τρόπο.
Πιστεύω εξαρτάται ακαι απο τη γυναίκα σήμερα.
Εμενα προσωπικά μαρεσει το ασπρο δέρμα (και εγώ ασπρουλιάρης είμαι  :grin: )

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Παιδιά όντως το λευκο χρώμα στις γυναικες κάποτε θεωρούνταν προνόμιο των καλλονων. Και οι γυναίκες κυρίως οι αριστοκρατικές, που πρόσεχαν την εμφάνιση τους, το διαφύλασσαν με κάθε τρόπο.
Εμενα προσωπικά μαρεσει το ασπρο δέρμα (και εγώ ασπρουλιάρης είμαι  :grin: )
ναι γιατι τοτε τους αριστοκρατες που ηταν ελαχιστοι ,δεν τους εβλεπε ο ηλιος οπως τους χωρικους...

και οι χοντρες κι οι χοντροι θεωρουνταν ωραιοι,επειδη το αδυνατο σωμα παρεπεμπε σε φτωχια και πεινα

το γαλαζοαιματοι αλλωστε βγηκε επειδη οι φλεβες των αριστοκρατων φαινονταν μπλε επειδη ηταν πολυ λευκοι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ακριβώς, όπως κι αυτή

το ωραίο αντίθετα, δεν είναι για πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις.

προφανως αυτη ειναι για ανωμαλους ... η ντιτα εχει φινετσα πραγμα που σαφως ειναι λιγο δυσκολο να καυλωσει καποιον που γουσταρει γκομενες σαν την βαβατση ας πουμε ..

Επισκέπτης
Εμενα προσωπικά μαρεσει το ασπρο δέρμα (και εγώ ασπρουλιάρης είμαι  :grin: )
Και σε μερικές κοινωνίες, όπως της Ταϋλάνδης φερ' ειπείν, ακόμη θεωρείται ως δείγμα ομορφιάς.
Κι εγώ το λατρεύω όπως λατρεύω και το κοντό μαλλί, αλλά ταιριάζει σε λίγες και τούτη η Ντίτα Βον πως τη λένε, ακόμα και μπλε σαν τα άβαταρ να τη βάψεις πάλι σαν σκατά στη μούρη της θα 'ναι :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
προφανως αυτη ειναι για ανωμαλους ... η ντιτα εχει φινετσα πραγμα που σαφως ειναι λιγο δυσκολο να καυλωσει καποιον που γουσταρει γκομενες σαν την βαβατση ας πουμε ..
σφιξου αλλο λιγο

Επισκέπτης
Και πως αρέσει η φινέτσα σε κάποιαν που θα καθόταν στον Μάνσον που μοιάζει με κλόουν δηλαδής; :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
προσπαθουν να αυτοπροσδιοριστουν μεσω του γουστου "τους"

lustforlife