alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
γιατι ειναι και αυτη αλβανιδα ...
... καμια σχεση ... ;)
ευτυχως
![]()
Δεν ηξερα οτι ειναι αλβανιδα.
γιατι ειναι και αυτη αλβανιδα ...
... καμια σχεση ... ;)
ευτυχως
![]()
εχεις να μαθεις πολλα μαζι μουΔεν ηξερα οτι ειναι αλβανιδα.
Παρακαλω τον μεσιε stamatis57 να διαγραψει τα παρακμιακα τσολια .....
Ευχαριστω![]()
η Σιντορέλα είναι![]()
μονο στην τελευταια
ΒΛΑΚΑ ξυπνα ... το google δεν ειναι αξιοπιστο !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy![]()
![]()
Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy![]()
![]()
![]()
Και ο τροπος που βαφει και μακραινει τα νυχια της δεν της πανε. <--- αυτο ακουστηκε σαν να το λεει ο κωστετσος. Ξερναω και επανερχομαι.
ναι βασικα ρε συ. βαζει ψευτικα κ της τα λιμαρουν καπως μυτερα, οχι τετραγωνα, ειναι λιγο περιεργα.
κ σε μια φωτο που τα εχει κοκκινα, ειναι τιγκα ψευτικο, γτ δεν ξεκιναει απο την αρχη του νυχιου αλλα 3-4 χιλιοστα πιο μπροστα κ ειναι περιεργο.
ουυυ ρε στρακι![]()
Ειναι τρελλα yummy και slurpy... νομιζω οτι ειναι μια φαντασιωση για καθε αντρα και γυναικα με ανοιχτο μυαλο ( και ποδια)Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy![]()
![]()