alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
γιατι ειναι και αυτη αλβανιδα ...
... καμια σχεση ... ;)
ευτυχως
Δεν ηξερα οτι ειναι αλβανιδα.
γιατι ειναι και αυτη αλβανιδα ...
... καμια σχεση ... ;)
ευτυχως
εχεις να μαθεις πολλα μαζι μουΔεν ηξερα οτι ειναι αλβανιδα.
Παρακαλω τον μεσιε stamatis57 να διαγραψει τα παρακμιακα τσολια .....
Ευχαριστω
η Σιντορέλα είναι
μονο στην τελευταια
ΒΛΑΚΑ ξυπνα ... το google δεν ειναι αξιοπιστο !!!
Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy
Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy
Και ο τροπος που βαφει και μακραινει τα νυχια της δεν της πανε. <--- αυτο ακουστηκε σαν να το λεει ο κωστετσος. Ξερναω και επανερχομαι.
ναι βασικα ρε συ. βαζει ψευτικα κ της τα λιμαρουν καπως μυτερα, οχι τετραγωνα, ειναι λιγο περιεργα.
κ σε μια φωτο που τα εχει κοκκινα, ειναι τιγκα ψευτικο, γτ δεν ξεκιναει απο την αρχη του νυχιου αλλα 3-4 χιλιοστα πιο μπροστα κ ειναι περιεργο.
ουυυ ρε στρακι
Ειναι τρελλα yummy και slurpy... νομιζω οτι ειναι μια φαντασιωση για καθε αντρα και γυναικα με ανοιχτο μυαλο ( και ποδια)Τωρα μπορει να με πειτε μυστηρια....αλλα με ξενερωνουν τα δακτυλα των χεριων της....καθολου δε μου αρεσουν...αλλα ολη η υπολοιπη ειναι yummy