Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα....δεν περιμενα τοση ανταποκριση στο θεμα νυχιων.... :2funny:
κατι τετοιο σε cg/ct δεν κυκλοφορει βρε βανεσσα?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
dita_no_makeup1preview.jpg

:S :dunno:

πατε σε κανα ΤΕΙ να δειτε ποσες δεκαδες καθημερινες κοπελες της μοιαζουν η ειναι και καλυτερες.

σας αρεσει μια φωτογραφια. στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να ασχολουταν κανεις με αυτη τη μετριοτητα.

μου τα χε πρηξει μια πρωην για το τι ωραια που ειναι η ντιτα... ελεος, μια εικονα στο μυαλο ειναι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειπαμε οτι ειναι μουναρα ομως :grin:
τα κοριτσακια στα ΤΕΙ ειναι τοσο θηλυκα οσο αυτη? εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι ειναι γυναικα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στον μπούτσο μας :cool2:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα....δεν περιμενα τοση ανταποκριση στο θεμα νυχιων.... :2funny:
κατι τετοιο σε cg/ct δεν κυκλοφορει βρε βανεσσα?
ΛΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ??? Ας μας πουν οι κομμαντος του Μπου... αν και δεν νομιζω απο οσα εχω εδω...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν ειπαμε οτι ειναι μουναρα ομως :grin:
τα κοριτσακια στα ΤΕΙ ειναι τοσο θηλυκα οσο αυτη? εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι ειναι γυναικα....

Αγαπη αν και τωρα που ειδα τι ζωδιο ειναι τη συμπαθησα μιας και ειμαστε το ιδιο,αλλα...

Εχω να πω οτι ειναι 40αρα το 72 γεννηθεις.. οκ αστο το τει, ελα στο γυμναστηριο μου να σου δειξω κατι μεγαλοκοπελες αν ειναι γυναικαρες με τα ολα τους η οχι (μιλαμε παντα για τη γυναικεια αυρα και οχι για σωματικα προσοντα κτλπ)

Αν και νομιζω οτι στην πραγματικοτητα το οτι θελησε να ειναι κοπελα του merylin manson λεει μαλλον το αντιθετο για τη θηλυκοτητα και τη γυναικεια φυση ετσι οπως την ερμηνευουμε εμεις του μυαλου της

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ειναι η επιτομη του kink το κοριτσι

Συνημμένα

• dita.jpg
    dita.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 18
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
πατε σε κανα ΤΕΙ να δειτε ποσες δεκαδες καθημερινες κοπελες της μοιαζουν η ειναι και καλυτερες.

σας αρεσει μια φωτογραφια. στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να ασχολουταν κανεις με αυτη τη μετριοτητα.

μου τα χε πρηξει μια πρωην για το τι ωραια που ειναι η ντιτα... ελεος, μια εικονα στο μυαλο ειναι
tumblr_leho6vu4la1qa3e17o1_500.jpg

γιατι μας τις κρυβουν  :huh:?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αγαπη αν και τωρα που ειδα τι ζωδιο ειναι τη συμπαθησα μιας και ειμαστε το ιδιο,αλλα...

Εχω να πω οτι ειναι 40αρα το 72 γεννηθεις.. οκ αστο το τει, ελα στο γυμναστηριο μου να σου δειξω κατι μεγαλοκοπελες αν ειναι γυναικαρες με τα ολα τους η οχι (μιλαμε παντα για τη γυναικεια αυρα και οχι για σωματικα προσοντα κτλπ)

Αν και νομιζω οτι στην πραγματικοτητα το οτι θελησε να ειναι κοπελα του merylin manson λεει μαλλον το αντιθετο για τη θηλυκοτητα και τη γυναικεια φυση ετσι οπως την ερμηνευουμε εμεις του μυαλου της

o manson εχει γαμησει απιστευτες γυναικες. κ ειναι θεουλης. φαινεται διεστραμμενος :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom