Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σαφώς :sunglasses: την επόμενη φορά ίσως :cool2:

εγώ δεν είπα ότι αυτή η γκόμενα δεν ερεθίζει κανέναν, είπα τους πιο πολλούς (εννοείται ότι αναφέρομαι στους Έλληνες, για τα πρότυπα των ξένων δεν γνωρίζω και αδιαφορώ)

ισως αυτους που βλεπεις στα μαγαζια που πας :)
σε αυτα που παω εγω δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο :) :)
εκει θελω να καταληξω....δεν ειναι η πλειοψηφια (μαλλον) αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο....οταν η πλειοψηφια προτιμα τις "Ζετες"

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
σαφώς :sunglasses: την επόμενη φορά ίσως :cool2:

εγώ δεν είπα ότι αυτή η γκόμενα δεν ερεθίζει κανέναν, είπα τους πιο πολλούς (εννοείται ότι αναφέρομαι στους Έλληνες, για τα πρότυπα των ξένων δεν γνωρίζω και αδιαφορώ)

σαλτα γαμησου τοτε ...
η ντιτα ειναι καυλα και εσυ καταπιεσμενη πουστρα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

αυτο ηταν καλο ... το ενιωσα  :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ισως αυτους που βλεπεις στα μαγαζια που πας :)
σε αυτα που παω εγω δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο :) :)
εκει θελω να καταληξω....δεν ειναι η πλειοψηφια (μαλλον) αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο....οταν η πλειοψηφια προτιμα τις "Ζετες"

μμμ... :sunglasses:
θα ήμουν πολύ περίεργος αν σε όλους αυτούς που λες τους έβαζες από την μία κάποια γυναίκα τύπου Ζέτα και από την άλλη την Ντίτα, πόσοι θα κάβλωναν με την παστωμένη θεία και πόσοι με το πρόστυχο τσουλί...γιατί άλλο να το λες...
αδιέξοδη συζήτηση πάντως, περί ορέξεως σπανακόπιτα.

σαλτα γαμησου τοτε ...
η ντιτα ειναι καυλα και εσυ καταπιεσμενη πουστρα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

αυτο ηταν καλο ... το ενιωσα  :cheesy:

εγώ να δεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι μπράβο :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εγώ να δεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

.... αυτη ειμαι  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον σας καληνυχτιζω με ενα τραγουδι που ποσταρε στον τοιχο μου η φιλη μου στο φεισμπουκ ria tsiga ... (μια και λεγαμε για Ζετες ...  :sunglasses: )

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νιωθω τα αυτια μου να σαπιζουν οταν "τραγουδαει" η εν λογω μανδαμιτσα ...  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

2dsobgx.jpg

(απλώς για να ξεδιαλύνω την έννοια της κάβλας :cool2: )

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε ναι...η καβλα θελει ξε-διαλυμα

Συνημμένα

• roxanne_milana_0007.jpg
    roxanne_milana_0007.jpg
    118 KB · Εμφανίσεις: 21

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μμμ... :sunglasses:
θα ήμουν πολύ περίεργος αν σε όλους αυτούς που λες τους έβαζες από την μία κάποια γυναίκα τύπου Ζέτα και από την άλλη την Ντίτα, πόσοι θα κάβλωναν με την παστωμένη θεία και πόσοι με το πρόστυχο τσουλί...γιατί άλλο να το λες...
αδιέξοδη συζήτηση πάντως, περί ορέξεως σπανακόπιτα.

σου ειπα εγω οτι δε θα πηδαγαν το τσουλι? φυσικα και θα το πηδαγαν....εδω πηδανε αλλες κι αλλες....η συγκριση εκ των πραγματων ειναι ατοπη....η μια εκπεμπει καβλα και θηλυκοτητα ο,τι πρεπει να εχει μια γυναικα και η αλλη δευτεραντζα και μπικουτι ο,τι πρεπει να αποφευγει μια γυναικα....

2dsobgx.jpg

(απλώς για να ξεδιαλύνω την έννοια της κάβλας :cool2: )

της κοινοτοπιας εννοεις μαλλον και του τι πλασαρουν τα περιοδικα και η τηλεοραση ως καβλα.....γιατι πριν 40 χρονια αλλες θεωρουνταν καβλα....πριν 20 επισης αλλες....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παλια πιστευα οτι ο αντρας γουσταρει να νιωθει και λιγο κυνηγος.... :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
της κοινοτοπιας εννοεις μαλλον και του τι πλασαρουν τα περιοδικα και η τηλεοραση ως καβλα.....γιατι πριν 40 χρονια αλλες θεωρουνταν καβλα....πριν 20 επισης αλλες....

εδώ έρχεσαι στα λόγια μου: η Ντίτα θα εξέπεμπε κάβλα εάν η κοινωνία μας γυρνούσε ξαφνικά 100 χρόνια πίσω....
επειδή όμως ζούμε στο 2010 και τα πρότυπα σεξουαλικότητας έχουν αλλάξει άρδην από τότε, για τούτο θεωρώ την Ντίτα παρωχημένη ως προς την κάβλα την οποία (δεν) εκπέμπει πια...προτιμώ άσλιν μπρουκ :rockon:

ωραία καλλιτέχνις η Ντίτα λοιπόν, αλλά ως εκεί. :sunglasses:

Παλια πιστευα οτι ο αντρας γουσταρει να νιωθει και λιγο κυνηγος.... :)

πάντως Ντίτες δεν κυνηγάμε πια...είναι εκτός εποχής :sunglasses: :2funny:

αυτά :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εδώ έρχεσαι στα λόγια μου: η Ντίτα θα εξέπεμπε κάβλα εάν η κοινωνία μας γυρνούσε ξαφνικά 100 χρόνια πίσω....
επειδή όμως ζούμε στο 2010 και τα πρότυπα σεξουαλικότητας έχουν αλλάξει άρδην από τότε, για τούτο θεωρώ την Ντίτα παρωχημένη ως προς την κάβλα την οποία (δεν) εκπέμπει πια...προτιμώ άσλιν μπρουκ :rockon:

ωραία καλλιτέχνις η Ντίτα λοιπόν, αλλά ως εκεί. :sunglasses:

πάντως Ντίτες δεν κυνηγάμε πια...είναι εκτός εποχής :sunglasses: :2funny:

αυτά :sunglasses:

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν εχω συμπερασμα....απλα δεν περιμενα να εισαι πανω απο 30 :)
αν αυτο το θεωρεις συμπερασμα παω πασο :P
Τι συμπερασματα λετε???? Ενα ειναι το κομα και το συμπερασμα
Αμα η γυναικα δεν σου καθεται.....ειναι λεσβια :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δεν ξερω για ποια Ζετα μιλας, ουτε καταλαβαινω γιατι εχει τεθει θεμα συγκρισης αυτης της κρυας που βλεπω εδω με καποια "Ζετα".
Επειδή εγώ  στηρίζω  Ζετα Θεοδωροπουλου( και γενικά όλα τα εγχώρια Β κατηγορίας πουτανάκια) και τόλμησα να κράξω την Dita von deese...
Kατάλαβες τώρα?Και καλά για να μου θίξουν το γούστο μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τα ειπε ολα παραπανω η αλιντισσα.
Μα το θεο, που βλεπετε οι γυναικες τον αερα και την καυλα σε αυτο το λαπα, δεν καταλαβαινω.

Δεν ξέρω τι είναι η ντίτα βον βυζ, πάντως το στυλ σου "το γούστο μου είναι το μόνο ορθό στον κόσμο κι οι υπόλοιποι είστε άρρωστοι" εμένα προσωπικά με εκνευρίζει τα μάλα, οπότε πάρε ένα κωλοδάχτυλο να συνέλθεις :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ξέρω τι είναι η ντίτα βον βυζ, πάντως το στυλ σου "το γούστο μου είναι το μόνο ορθό στον κόσμο κι οι υπόλοιποι είστε άρρωστοι" εμένα προσωπικά με εκνευρίζει τα μάλα, οπότε πάρε ένα κωλοδάχτυλο να συνέλθεις :birdman:
Τί θα γίνει μωρή μεσημεριανού,θα ξεθάψεις πολλά θέματα lifestyle ακόμα;;; :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom