Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ό,τι πεις. Εισαι κι εσυ μεγαλη ποιοτητα βλεπω.
Η μεγαλυτερη. Και πιο βαθεια.
Ό,τι πεις. Εισαι κι εσυ μεγαλη ποιοτητα βλεπω.
το χω ανετα σου λεω
Γαμα τα ειναι η τυπισσα. Αντιερωτικη οσο δεν παει. Βρωμιαρα σκετη.
Η μεγαλυτερη. Και πιο βαθεια.
νταξ ειναι υπερτατη μαλακια αυτο που ειπες ...
δεν στεκει πουθενα ...
:-
αφού στο λέω εγώ, νόμισε
πες τα
δημιουργία ψευδών(φτηνών) εντυπωσιασμών στην κάθε mounitsa που τους ακούει ότι τους διακρίνει μια ποιότητα απορώ πώς τσιμπάνε με την μία οι γκόμενες
κατά τα άλλα αν ψάξει κανείς τους υπολογιστές τους τίγκα στην lisa ann θα είναι
καλά μην παίρνεις και όρκο...
ξέρω πολύ καλύτερα από σένα πώς σκέφτεται το φύλο μου
δημιουργία ψευδών(φτηνών) εντυπωσιασμών στην κάθε mounitsa που τους ακούει ότι τους διακρίνει μια ποιότητα απορώ πώς τσιμπάνε με την μία οι γκόμενες
ναι....εμενα περιμενε να ριξει και να εντυπωσιασει ο επιδοξος γαμιας.....
οχι τις εκατονταδες νεαρες "Ζετες" που κυκλοφορουν στην πιατσα...
το σχόλιο ήταν γενικό, ήσουν απλώς η αφορμή
πάντως αγνοείτε ότι είναι στην φύση των αρσενικών να θέλουν να εντυπωσιάζουν τα θηλυκά ασχέτως αν υπάρχει ερωτικός σκοπός (πρωτόγονα φυσικά ένστικτα)
το γάμησα και ψόφησε
το σχόλιο ήταν γενικό, ήσουν απλώς η αφορμή
πάντως αγνοείτε ότι είναι στην φύση των αρσενικών να θέλουν να εντυπωσιάζουν τα θηλυκά ασχέτως αν υπάρχει ερωτικός σκοπός (πρωτόγονα φυσικά ένστικτα)
το γάμησα και ψόφησε
-.-
καλε μου .... λες :
απο που προκυπτει οτι αν ενας αντρας πει οτι του αρεσει η ντιτα οι γκομενες τσιμπανε γτ τν περναν για "ποιοτητα" ...
θα με εντυπωσιασει καποιος μεσω της ντιτας?
μαλλον εσεις δεν ξερετε αρκετα για το πως σκεφτονται τα θηλυκα....
μου κανειόταν ακούνε όλους να ξεροχύνουν για το κάθε λαϊκό μπουζουκόβιο πουτανάκι που χαίρεται τα 15 λεπτά της δημοσιότητάς του και ξαφνικά πετάγεται ένας τύπος και λέει ότι "εμένα μου αρέσει η Ντίτα" (η οποία καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω πρότυπα), αν μη τι άλλο ο τύπος διαχωρίζει τον εαυτό του από την πλέμπα και φαντάζει ως κάτι το ξεχωριστό
σου κάνει ως εξήγηση?
[move] [/move]θα με εντυπωσιασει καποιος μεσω της ντιτας?
μαλλον εσεις δεν ξερετε αρκετα για το πως σκεφτονται τα θηλυκα....
μου κανει
αλλα λες μαλακιες
ηδη σου απαντησε η μουνιτσα ...
δεκτόν όμως το ένα δεν αναιρεί το άλλο...
η οποία επίσης έλαβε την δέουσα ανταπάντηση ως κάτωθι παραθέτω
δεκτόν όμως το ένα δεν αναιρεί το άλλο...
εεελα ελα ηρεμησε τωρα ...
όταν ακούνε όλους να ξεροχύνουν για το κάθε λαϊκό μπουζουκόβιο πουτανάκι που χαίρεται τα 15 λεπτά της δημοσιότητάς του και ξαφνικά πετάγεται ένας τύπος και λέει ότι "εμένα μου αρέσει η Ντίτα" (η οποία καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω πρότυπα), αν μη τι άλλο ο τύπος διαχωρίζει τον εαυτό του από την πλέμπα και φαντάζει ως κάτι το ξεχωριστό
σου κάνει ως εξήγηση?
πάντα ήρεμος είμαι
απλώς απορώ γιατί να θεωρείται καβλογκόμενα μια πλαστική θεία με παστωμένη μάπα και 2 λίτρα ζελέ στο μαλλί
2ος γύρος
μηπως επρεπε να ειμαι λιγο πιο επιθετικη ?