Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αφού στο λέω εγώ, νόμισε :sunglasses:

πες τα :sunglasses:

δημιουργία ψευδών(φτηνών) εντυπωσιασμών στην κάθε mounitsa που τους ακούει ότι τους διακρίνει μια ποιότητα :jerking: απορώ πώς τσιμπάνε με την μία οι γκόμενες :huh:

κατά τα άλλα αν ψάξει κανείς τους υπολογιστές τους τίγκα στην lisa ann θα είναι :rockon:

ναι....εμενα περιμενε να ριξει και να εντυπωσιασει ο επιδοξος γαμιας.....
:2funny:

οχι τις εκατονταδες νεαρες "Ζετες" που κυκλοφορουν στην πιατσα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
καλά μην παίρνεις και όρκο...

ξέρω πολύ καλύτερα από σένα πώς σκέφτεται το φύλο μου :cool2:

-.-  :idiot:
καλε μου .... λες :
δημιουργία ψευδών(φτηνών) εντυπωσιασμών στην κάθε mounitsa που τους ακούει ότι τους διακρίνει μια ποιότητα :jerking: απορώ πώς τσιμπάνε με την μία οι γκόμενες :huh:

απο που προκυπτει οτι αν ενας αντρας πει οτι του αρεσει η ντιτα οι γκομενες τσιμπανε γτ τν περναν για "ποιοτητα" ...  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι....εμενα περιμενε να ριξει και να εντυπωσιασει ο επιδοξος γαμιας.....
:2funny:

οχι τις εκατονταδες νεαρες "Ζετες" που κυκλοφορουν στην πιατσα...

το σχόλιο ήταν γενικό, ήσουν απλώς η αφορμή

πάντως αγνοείτε ότι είναι στην φύση των αρσενικών να θέλουν να εντυπωσιάζουν τα θηλυκά ασχέτως αν υπάρχει ερωτικός σκοπός (πρωτόγονα φυσικά ένστικτα) :sunglasses:

το γάμησα και ψόφησε :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

πάντως αγνοείτε ότι είναι στην φύση των αρσενικών να θέλουν να εντυπωσιάζουν τα θηλυκά ασχέτως αν υπάρχει ερωτικός σκοπός (πρωτόγονα φυσικά ένστικτα) :sunglasses:

Κι ομως τα ειπες ολα.... :thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

θα με εντυπωσιασει καποιος μεσω της ντιτας? :2funny:
μαλλον εσεις δεν ξερετε αρκετα για το πως σκεφτονται τα θηλυκα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
-.-  :idiot:
καλε μου .... λες :
απο που προκυπτει οτι αν ενας αντρας πει οτι του αρεσει η ντιτα οι γκομενες τσιμπανε γτ τν περναν για "ποιοτητα" ...  :huh:

όταν ακούνε όλους να ξεροχύνουν για το κάθε λαϊκό μπουζουκόβιο πουτανάκι που χαίρεται τα 15 λεπτά της δημοσιότητάς του και ξαφνικά πετάγεται ένας τύπος και λέει ότι "εμένα μου αρέσει η Ντίτα" (η οποία καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω πρότυπα), αν μη τι άλλο ο τύπος διαχωρίζει τον εαυτό του από την πλέμπα και φαντάζει ως κάτι το ξεχωριστό :jerking:

σου κάνει ως εξήγηση? :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
όταν ακούνε όλους να ξεροχύνουν για το κάθε λαϊκό μπουζουκόβιο πουτανάκι που χαίρεται τα 15 λεπτά της δημοσιότητάς του και ξαφνικά πετάγεται ένας τύπος και λέει ότι "εμένα μου αρέσει η Ντίτα" (η οποία καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω πρότυπα), αν μη τι άλλο ο τύπος διαχωρίζει τον εαυτό του από την πλέμπα και φαντάζει ως κάτι το ξεχωριστό :jerking:

μου κανει  :birdman:
αλλα λες μαλακιες  :birdman:

ηδη σου απαντησε η μουνιτσα  :birdman: ...
θα με εντυπωσιασει καποιος μεσω της ντιτας? :2funny:
μαλλον εσεις δεν ξερετε αρκετα για το πως σκεφτονται τα θηλυκα....
[move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

[move] :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:[/move]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεκτόν :sunglasses: όμως το ένα δεν αναιρεί το άλλο...

προφανως....δεν διαφωνω....απο την αλλη δεν υπαρχει γυναικα που δεν θα "επιανε" τον τροπο που προσπαθει ενας αντρας να εντυπωσιασει...και ο συγκεκριμενος ειναι πολυ γελοιος :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μα....ποσο γελοιος μπορει να ειναι ενας τετοιος τυπος? επισης γιατι εχετε οι αντρες την ψευδαισθηδη οτι τετοιοι γελοιοι τυποι(αυτοι με τις ηλιθιες ατακες, το "τρεντυ" ντυσιμο και τα "ψαγμενα" γουστα) δεν κανουν μπαμ με το τιλτ ηλιθιοτητας που βαρανε?
ακριβως το ιδιο με τις αντιστοιχες γκομενες οι οποιες φανταζομαι ειναι ευκολα αναγνωρισιμες απο εναν αντρα....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
πάντα ήρεμος είμαι :sunglasses:

απλώς απορώ γιατί να θεωρείται καβλογκόμενα μια πλαστική θεία με παστωμένη μάπα και 2 λίτρα ζελέ στο μαλλί :huh:

2ος γύρος

:2funny: :2funny: :2funny:

ρε κοσμααααααααααααααααα ... ο καθε ανθρωπος εκπεμπει "κατι" αυτο ειναι που ελκυει ή απωθει τους αλλους ... η ντιτα για μενα , την μουνιτσα , την βελβυ τον αναλ , τον χαουζ κτλ ... εκπεμπει "κατι" που μας ελκυει ... για σενα το αντιθετο ...

μηπως επρεπε να ειμαι λιγο πιο επιθετικη ?  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μηπως επρεπε να ειμαι λιγο πιο επιθετικη ?  :huh:

σαφώς :sunglasses: την επόμενη φορά ίσως :cool2:

εγώ δεν είπα ότι αυτή η γκόμενα δεν ερεθίζει κανέναν, είπα τους πιο πολλούς (εννοείται ότι αναφέρομαι στους Έλληνες, για τα πρότυπα των ξένων δεν γνωρίζω και αδιαφορώ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom