Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.925
- Πόντοι
- 216
Συμβουλές για προσωπικές υποθέσεις pro bono, απαγορεύονται από το κώδικα δικηγόρων. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω τη γνώμη μου.Μια γνώμη
μπερδεμα στη πολυκατοικια - Page 3 - bourdela.com forum
Μαγκες για ακομα μια φορα θελω τα φωτα σας,και αν ξερει καποιος νομικα θα βοηθησει περισσοτερο.δωστε βαση.στη πολυκατοικια της κοπελας μου ο ιδιοκτητης του απο πανω οροφου θελησε να βαλει φυσικο αεριο.διαχειριστης ειναι ο πατερας της.πριν 2 μηνες φωναζει ο ιδιοκτητης τη κοπελια μου και της...www.bourdela.com
όταν βρεις λίγο χρόνο;
Θεωρώ ότι πρέπει να απευθυνθείς σε ένα συνάδελφο, που θα σε κατατοπίσει και θα σου δώσει τις εναλλακτικές (που υπάρχουν εν προκειμένω).
Καλύτερο και για σένα, από το να σου πει την αποψάρα του ο Αναφυλαξίας του μπου κομ.
α) Δεν επιβλήθηκε καμια "ποινή πρωτόδικα". Του επιβλήθηκαν όροι δικονομικού καταναγκασμού. Βρισκόμαστε στη προδικασία, όχι σε δίκη.Αναφυλαξία δεν θα μιλησω ειδικότερα περαιτέρω για τον Α.Π ούτε για την σχέση μου με αυτόν
Προφανώς η ποινή που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον «εν λόγω δικηγόρο» ασχέτως της απαλλαγής του σε δεύτερο βαθμό με την απόσυρση της μηνύσεως από την πρώην, λειτούργησε επιδραστικά στο να παρέμβει ο Α.Π θεωρώντας ύποπτη την απόφαση περί επιβολής και μόνον περιοριστικών όρων όταν είναι πασιφανέστατο πως επαναλαμβάνεται ένα αδίκημα στην ίδια του σχεδόν μορφή και φύση. Επομένως αν ζητήθηκε το πειθαρχικό ζητήθηκε ακριβώς γι αυτόν τον λόγο.
Τέλος θεωρώ απολυταρχικό να αμφισβητεί κάποιος την ανώτατη αρχή, αυτή που όπως λέμε στην απλή λαϊκή «διορθώνει» σφάλματα…Γι αυτό άλλωστε επισήμανα παραπάνω πως μόνον ενα 10-15% των αναιρέσεων βρίσκει πραγματικό πεδίο στο εν λογω περιβάλλον.. Άλλως δεν υπήρχε καν λόγος ύπαρξης των πρωτοβάθμιων και των Εφετείων και όλοι θα γίνονταν Παρ’ Αρειω Παγω αγαπητέ Αναφυλαξία…Όλα εν σοφία ποιήθηκαν και εν τέλει αν το καλοσκεφτείς αυτή την σοφία υπηρετεις κι εσυ
Χαιρετώ
β) Απολυταρχικό να κρίνουμε την ανώτατη αρχή όταν αυτή καταφανώς παρανομεί;;; Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Θα ορκιζόμουν ότι σε ένα κράτος δικαίου, αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε για να το διαφυλάξουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγος για να το κρίνω.