γιατί όταν είσαι μισθωτός(της σειράς) 1-2 φορές στην ζωή σου ΜΠΟΡΕΙ να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να χωθείς σε κάτι καλύτερο και να ανέβεις γενικά όχι μόνο μισθολογικά αλλά και σε εργασιακή εμπειρία.
αν δεν κάνεις λογικά θα σε πετάξουν έξω...αν κάνεις δεν έκανες τίποτα παραπάνω από το να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει.
επίσης εγώ δεν θα προσλάμβανα ποτέ στη δουλειά κάποιον που θα μου έλεγε ''όχι δε θα πήγαινα γιατί κρατάω την υπόληψη μου κουβαλώντας πεπόνια στο μανάβικο''.
γιατί όταν είσαι μισθωτός(της σειράς) 1-2 φορές στην ζωή σου ΜΠΟΡΕΙ να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να χωθείς σε κάτι καλύτερο και να ανέβεις γενικά όχι μόνο μισθολογικά αλλά και σε εργασιακή εμπειρία.
αν δεν κάνεις λογικά θα σε πετάξουν έξω...αν κάνεις δεν έκανες τίποτα παραπάνω από το να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει.
επίσης εγώ δεν θα προσλάμβανα ποτέ στη δουλειά κάποιον που θα μου έλεγε ''όχι δε θα πήγαινα γιατί κρατάω την υπόληψη μου κουβαλώντας πεπόνια στο μανάβικο''.
ωραια και αν δεν κανεις για αυτη τη δουλεια αλλα σε κρατανε επειδη εισαι ο αντρας της κορης πως νοιωθεις;
αυτος που κουβαλει πεπονια ή κανει το οτιδηποτε αλλα ειναι ικανοποιημενος με αυτο απο μονος του δεν θα ερχοταν να σου ζητησει να μπει στη δουλεια λογω της κορης
τι καθεσαι και ασχολεισαι; εδω ο αλλος συμφωνει οτι πρεπει να ελενχονται τα κομματα αλλα δεν τον νοιαζει κιολας αν θα φτασει 2 δις το χρεος αρκει να μην ερθουν οι αλλοι
Εχω πει χίλιες φορες οτι το νομικο καθεστως των κομματων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ ασαφές. Ουδεμία σαφής προβλεψη υπαρχει για τα χρεη τους και την ευθυνη τους. Επειδη ομως βλεπω υπαινισσεσαι τα χρεη της ΝΔ, να πω οτι ειναι εντελως ασχετο ζητημα. Η ΝΔ χρωσταει στις τραπεζες και εχει τα δανεια της ενημερα, δεν προκειται για οφειλομενα σε ΔΕΗ ή εργαζομενους ή το Δημοσιο.
Εχει το κομμα ακινητη περιουσια για να κατασχεθει?
Εχει υπεύθυνο για τα χρεη, οπως μια ανωνυμη εταιρεια?
Αστο, ειναι εντελως θολό το τοπιο εκει, τα εχω ξαναπει αυτα. Φαντασου οτι το κομμα ειναι νομικο προσωπο αλλά αν ψαξουμε τον νόμιμο εκπροσωπο του, δεν θα τον βρουμε ποτέ.
Για το οτι ενα κομμα δεν θα επρεπε να εχει τη δυνατοτητα να δανειζεται, δεν συμφωνω. Ναι, θα επρεπε να δανειζεται αλλά θα επρεπε να εχουν προηγουμενως διασαφηνισθει οι οροι της ευθυνης για την αποπληρωμη.
Aυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο που εξηγει την διαφορα θεωρητικου και πρακτικου ο πατερας στον γιο ρωτωντας την γυναικα και την κορη αν ξενοπηδιοντουσαν για χιλια γιουρο,αυτες λενε οχι.Μετα τις ρωταει αν το εκαναν με 1 μυριο και το σκεφτονται.
Aυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο που εξηγει την διαφορα θεωρητικου και πρακτικου ο πατερας στον γιο ρωτωντας την γυναικα και την κορη αν ξενοπηδιοντουσαν για χιλια γιουρο,αυτες λενε οχι.Μετα τις ρωταει αν το εκαναν με 1 μυριο και το σκεφτονται.
Σε μενα αναφερεσαι οτι κανω τον κινεζο?
Να σου θυμισω οτι δεν διαβαζω τι γραφει αυτο το σκουπιδι, τον εχω σε αγνοηση.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο να λες για μενα οτι κάνω τον κινεζο, οταν απαντω παντοτε στα παντα.
Προφανως εισαι αστειος κι εσυ, αν θεωρεις οτι με "ταπωσε" (τι γελοια εκφραση Θεε μου, για πενταχρονα) για τα...χρεη της ΝΔ, λες και δεν εχω απαντησει ενα εκατομμυριο φορες.
Ναι, στον βολκανο απαντησα μολις, δεν μπορω να ειμαι εδω ολη μερα να απανταω σε 5 λεπτα στην καθε παπαριά που θα γραψετε
ωραια και αν δεν κανεις για αυτη τη δουλεια αλλα σε κρατανε επειδη εισαι ο αντρας της κορης πως νοιωθεις;
αυτος που κουβαλει πεπονια ή κανει το οτιδηποτε αλλα ειναι ικανοποιημενος με αυτο απο μονος του δεν θα ερχοταν να σου ζητησει να μπει στη δουλεια λογω της κορης
Γιατί λες εσύ ότι έχω άδικο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις δίκιο.
Επίσης, κάτι ακόμα, ο τύπος 30αρης του 2015 που έπαιρνε 800 και έφτασε το 2024 να παίρνει τα ίδια, άντε να έφτασε τα 1000 που εσύ λες ότι δε βγαίνει πλέον, μήπως, λέω μήπως, κάτι δεν έχει κάνει σωστά στη ζωή του;
δεν το πιστευω αυτο οτι οταν μιλαει το χαρτι ολοι τα ξεχνανε ισως οι περισσοτεροι ναι αλλα ακομα πιο λιγοι απο αυτους μπορουν πραγματικα να ξεχωρισουν και οταν δεν καταφερεις να ξεχωρισεις τοτε ξεκινανε τα προβληματα οποτε ειναι δυσκολη αποφαση. εγω παντως δεν θα το εκανα οχι γτ δεν πιστευω οτι μπορω να ξεχωρισω αλλα γτ δεν μαρεσει να στηριζομαι σε αλλονων πλατες
Γιατί λες εσύ ότι έχω άδικο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις δίκιο.
Επίσης, κάτι ακόμα, ο τύπος 30αρης του 2015 που έπαιρνε 800 και έφτασε το 2024 να παίρνει τα ίδια, άντε να έφτασε τα 1000 που εσύ λες ότι δε βγαίνει πλέον, μήπως, λέω μήπως, κάτι δεν έχει κάνει σωστά στη ζωή του;
καθόλου δεν τον πειράζει .. το προσπερνάει απλα και το δεχεται γιατι πολυ απλα δεν τον συμφερει , το αλλο σε λιγο θα τυπωσει μπλουζακια και θα αφιερωσει την ζωη του στο να κλεισει ας πουμε η ΛΑΡΚΟ , που στ αρχιδια μου τι θα κανει η ΛΑΡΚΟ.
360 χρωσταει η ΛΑΡΚΟ κοντευει 500 το κομμα που ειναι ετοιμος να πουλησει και την ψυχη του να γινρι θυρωρος στην Πειραιως απλά και μονο για να τους παιρνει τσιμπουκια στην εισοδο το πρωι οταν θα μπαινουν στο κτιριο τα μελη της ΝΔ
Επιλεκτικη ευαισθησία λεγετε η παθηση που εχει , περα οτι ειναι μυθομανης κτλ
Τωρα για το ενημερο δανειο και παπαριες καμαρωτες που γραφει ο οικονομικα αναλφαβητος , μονο και μονο που το ιδιο επιχειρημα το χρησιμοποιει ο Νταιμας λεει πολλα γι αυτον..
Επισης να συμπληρωσω οτι πηγε να κανει και εναν διαχωρισμο , οτι η Λαρκο χρωσταει στην Δεη και η ΝΔ στις τραπεζες , θελοντας κάτι να πει .. ευτυχως που κανεις δεν τον ρωτησε γιατι θα διαβάζε παλι καμιά μαλακία επικών διαστασεων ...
Με τα υπόλοιπα που λέει προφανώς δείχνει τον αποτροπιασμό του για τους σταλινοφασιστες. Ναι, προφανώς, μπροστά στο καλό της χώρας απέναντι στους μαθητευόμενους κατσαπλιάδες καλά κάνει και το λέει.
Ότι είναι ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτό με το καθεστώς τον κομμάτων δε νομίζω όπως οποιοσδήποτε νοήμων το αμφισβητεί.
Και το πάω παραπέρα, έρχεται μια τροπολογία και διαγράφονται αυτά τα χρέη με τον όρο ότι πλέον είτε κόβεται μαχαίρι ο οποιοσδήποτε δανεισμός/φέσι ή τέλος πάντων ο εκάστοτε πρωθυπουργός/υπουργικό συμβούλιο είναι υπεύθυνοι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ για την κάθε θητεία τους. Το δέχεσαι ή θα καεί η Αθήνα;
δεν το πιστευω αυτο οτι οταν μιλαει το χαρτι ολοι τα ξεχνανε ισως οι περισσοτεροι ναι αλλα ακομα πιο λιγοι απο αυτους μπορουν πραγματικα να ξεχωρισουν και οταν δεν καταφερεις να ξεχωρισεις τοτε ξεκινανε τα προβληματα οποτε ειναι δυσκολη αποφαση. εγω παντως δεν θα το εκανα οχι γτ δεν πιστευω οτι μπορω να ξεχωρισω αλλα γτ δεν μαρεσει να στηριζομαι σε αλλονων πλατες
Ναι και εγώ έτσι πιστεύω αλλά δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση. Οπότε κρίνω από θέση ασφαλείας.
Από την άλλη αυτό το ''όταν μιλάει το χαρτί'' το έχω δει στο 99% των περιπτώσεων.....χωρίς διακρίσεις...οικογένειες...συναδέλφους...αδέρφια...ξαδέρφια...φίλους....στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι είναι ηθικοί μέχρι να αισθανθούν ότι θα τους φάει ο άλλος τα συμφέροντα.