Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556
ηδη ειναι στο ιντερνετ και ψαχνει διακοπες σε 5αστερο για το καλοκαιρι να ξεπερασει αυτο που της ετυχε με τα μετρητα που εχει σπιτι :coffee:
Και άντε ο Αποστόλης να αποδείξει ότι του σουφρωσε τα μαύρα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.736
Πόντοι
2.356
Είχες πει αυτό τύπε και ο δικηγόρος πάνω μας είπε πως η συγκεκριμένη κατάσταση αν αποδειχτεί έχει μικρότερη πεινή.
Δεν τα θυμάσαι καλά. Είχες πει ότι υπαρχει το ελαφρυντικο του ψυχικού βρασμού. Σου απάντησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό. Επέμενες. Ζήτησες τη γνώμη δικηγόρου. Σου είπε κι αυτός ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό.
Να στα ξαναθυμισω.
Το νομικό σύστημα νομίζω ότι έχει κάτι που το λέει ψυχικό βρασμό

Το λέει για να ρίξει ευθύνη στο θύμα; Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη

Δεν θα αθωωθείς αλλά είναι ελαφρυντικό.
Τίποτα δεν είναι. Δεν ξέρω κανένα δικαστή που να αναγνώρισε ελαφρυντικό σε δολοφόνο, επειδή το θύμα του είχε τον τρόπο λεκτικά να τον βγάζει εκτός εαυτού.

Παρακαλώ έναν δικηγόρο να πει αν υφίσταται σαν έννοια το ελαφρυντικό του ψυχικού βρασμού.

Ο ψυχικός βρασμός δεν είναι ελφαρυντικό. Είναι ειδική μορφή δόλου που αφορά μόνο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.827
Πόντοι
216
Το πρόβλημα είναι ότι η καταγγελία δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να την κάνει ο καθένας για τον οποιονδήποτε.

Αν σε προφυλακίζουν με μια καταγγελία χωρίς πολλά πολλά δεν καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας?

Δεν θα μπορούσε να συνοδεύεται με το ότι θα εξεταστεί η υπόθεση άμεσα και αν αποδειχθεί ότι λέει μαλακίες θα προφυλακιστεί αυτή?
Γι' αυτό σου λέω, κάτσε να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν.
Γιατί αυτό που αφήνεται να εννοηθεί, δεν μπορεί να σταθεί νομικά.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556
Πατημα Χαλανδριου , ειναι με την μεζουρα και μετράει το οικοπεδο του Λυτρα που θα βγει αυριο πλειστηριασμό :coffee:
368 χιλιάρικα τιμή έναρξης, θα δώσω προσφορά ένα ψευτοβαψιμο θα κάνω για να λέω από ανακαίνιση και έτοιμο για ενοικίαση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Και άντε ο Αποστόλης να αποδείξει ότι του σουφρωσε τα μαύρα
θα τα κανει αυτη τα μαύρα τσαντες παπουτσια ρολόγια και κοσμηματα .. :coffee:
Και τα παιδάκια οι ασκουμενοι στο γραφείο θα παιρνουν βερεσε καφέ απο κανα καφενείο και θα ζητιανευουν αντι για τυρόπιτες αν εχει ο κοσμος 1 ευρω να τους δωσει για να βγαλουν φωτοτυπίες :coffee:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Ελπιζω με τους νέους νόμους να αδειάσει λιγο η Αθηνα .. υπολογιζω ενα 30% θα πάει φυλάκα .. θα πηγαινουμε Κολωνάκι μπαμ μπαμ
Αμα δει ο υπουργαρας οτι δεν χωράνε οι φυλακές, ας αφήσει όλους τους εγκληματίες - φονιάδες εξω

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Δεν τα θυμάσαι καλά. Είχες πει ότι υπαρχει το ελαφρυντικο του ψυχικού βρασμού. Σου απάντησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό. Επέμενες. Ζήτησες τη γνώμη δικηγόρου. Σου είπε κι αυτός ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό.
Να στα ξαναθυμισω.
Έλα ρε τύπε μην παίζουμε με τεχνικά νομικά ζητήματα. Ο δικηγόρος είπε ότι αν ο βρασμός αποδειχτεί (αν και δύσκολο) έχει μειωμένη ποινή. Στο κοινό μυαλό αυτό σημαίνει κάτι πιο light. Νομικά έκανα λάθος. Η ουσία όμως παραμένει ότι δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό που έχει χαμηλότερη ποινή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Παιζει να δουλευει,ισως για πρωτη φορα στην ζωη του:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Εχω μία ελπιδα οτι εκει που φωναζε για ΔΕΔΗΕ για το ρολοι πέρασε ο ΔΕΔΗΕ και το ξηλωσε εντελως και εχει μεινει χωρις ρεύμα :coffee:
Αμην Παναγιά μου :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

368 χιλιάρικα τιμή έναρξης, θα δώσω προσφορά ένα ψευτοβαψιμο θα κάνω για να λέω από ανακαίνιση και έτοιμο για ενοικίαση
ξεκινάει καλη τιμή πάντως .. δεν εχω δει την κατασταση του , αλλα η τιμη ειναι καλη :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
μαλάκα μου κάνω συνειρμούς... :coffee:
Εχει γουστα τωρα που γινεται χαμος με τα καθαρισματα οικοπέδων
να εχει αρπαξι κανα χορτοκοπτικο και καμιά τ΄σαπα και να εχει ξανοιχτει στα Μεσόγεια
και να καθαριζει οικοπεδα νυχτα μέρα , σαν κατι ταινίες αμερικανικες
που εβγαζαν τους φυλακοβιους και τους πηγαιναν για εργασιες αλυσοδεμενους ο ενας με τον αλλον
και ζητουσαν αδεια για να πανε να πιουνε νερο απο μία κουταλα σε μια κατσαρόλα :coffee::coffee::coffee::coffee:

Ικανο τον εχω να τον εχει ριξει τόσο χαμηλα η αγαπη του για τον Κο Κυριακο :coffee:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
Ποινικολόγος έχει.γινει πια και της μαϊμούς ο ξάδελφος......μετά τον Κατσαντώνη τα σκήπτρα τα έχουν πάρει γυναίκες....και δεν μιλάνε συνέχεια στα κανάλια.....το να μην βγουν και έστω μια φορά είναι αδύνατο

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.130
Πόντοι
216
μαλάκα μου κάνω συνειρμούς... :coffee:
Εχει γουστα τωρα που γινεται χαμος με τα καθαρισματα οικοπέδων
να εχει αρπαξι κανα χορτοκοπτικο και καμιά τ΄σαπα και να εχει ξανοιχτει στα Μεσόγεια
και να καθαριζει οικοπεδα νυχτα μέρα , σαν κατι ταινίες αμερικανικες
που εβγαζαν τους φυλακοβιους και τους πηγαιναν για εργασιες αλυσοδεμενους ο ενας με τον αλλον
και ζητουσαν αδεια για να πανε να πιουνε νερο απο μία κουταλα σε μια κατσαρόλα :coffee::coffee::coffee::coffee:

Ικανο τον εχω να τον εχει ριξει τόσο χαμηλα η αγαπη του για τον Κο Κυριακο :coffee:
ητανε στη φωτια στη βαρη να προστατεψει την επιχειρηση του αφεντικου με τα ιστιοπλοικα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.736
Πόντοι
2.356
Έλα ρε τύπε μην παίζουμε με τεχνικά νομικά ζητήματα. Ο δικηγόρος είπε ότι αν ο βρασμός αποδειχτεί (αν και δύσκολο) έχει μειωμένη ποινή. Στο κοινό μυαλό αυτό σημαίνει κάτι πιο light. Νομικά έκανα λάθος. Η ουσία όμως παραμένει ότι δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό που έχει χαμηλότερη ποινή.
Αυτό στο έγραψα από την πρώτη στιγμή. Αν δεν το καταλαβες ταμπουρωμένος πίσω από τη λογική του ελαφρυντικού, δεν είναι δικό μου σφάλμα.
Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη.
Σκοτωσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, σκοτωσε εκ προμελέτης. Προφανώς δυο διαφορετικές καταστάσεις.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Για ολους εμας που ασχολουμαστε με τα νομικα, το να βγαινει ενας υπουργος και να λεει οτι "για συγκεκριμενα αδικηματα θα ειναι κανονας η προφυλακιση" συνιστα αδιανοητη θλιβερη κατασταση.
Ειλικρινα λυπαμαι. Δεν εχω ξαναβιωσει τετοια δυστοπική κατασταση στο χωρο της Δικαιοσυνης. Απίστευτα πραγματα. Πειθαρχικος ελεγχος δικαστων για ουσιαστικη κριση, νομοθετηση για κανόνα προφυλακισης, έκτιση εν μερει ποινης για πλημμεληματα. Αισχος.
Και λυπαμαι περισσοτερο γιατι ο κοσμος τα επικροτει αυτα τα καραγκιοζιλικια.
Επαναλαμβανω ερωτημα μου πιο πριν: στις ειδησεις της ΕΤ1 ειπαν οτι αυτο αποτελει συμμορφωση με Ευρωπαϊκη οδηγια και η Ελλαδα ειναι απο τις πρωτες χωρες που το υιοθετει.
ισχυει ρε σεις κατι τετοιο ή ειναι ξεπλυματικο του Φλωριδη???

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
ητανε στη φωτια στη βαρη να προστατεψει την επιχειρηση του αφεντικου με τα ιστιοπλοικα
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Ναι σίγουρα , τον ειχαν βαλει να ξεμπλεκει το λαστιχο :tooth::tooth::tooth::tooth:

Μαλάκα αυτον αμα τον αφησεις στην Βουλιαγμενη θα βγει ανακοινωση Αμπερ Αλερτ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.993
Πόντοι
206
Εγώ αναρωτιέμαι κραζουν και βρίζουν το λύτρα για την πράξη του αυτή κάθε αυτή η υπάρχει κάποιο είδος μίσους λόγο της Ζψαράς που κάνει . Και από την άλλη θα μου πεις πως βγαίνει στο σφυρί ακίνητο στο πάτημα και στο κέντρο .

και αναρωτιέμαι από ποτέ οι δυο μπουνιές εγιναν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom