Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.254
- Πόντοι
- 12.756
Πατημα Χαλανδριου , ειναι με την μεζουρα και μετράει το οικοπεδο του Λυτρα που θα βγει αυριο πλειστηριασμόπου εχει χαθει αυτος;
Πατημα Χαλανδριου , ειναι με την μεζουρα και μετράει το οικοπεδο του Λυτρα που θα βγει αυριο πλειστηριασμόπου εχει χαθει αυτος;
Και άντε ο Αποστόλης να αποδείξει ότι του σουφρωσε τα μαύραηδη ειναι στο ιντερνετ και ψαχνει διακοπες σε 5αστερο για το καλοκαιρι να ξεπερασει αυτο που της ετυχε με τα μετρητα που εχει σπιτι
Δεν τα θυμάσαι καλά. Είχες πει ότι υπαρχει το ελαφρυντικο του ψυχικού βρασμού. Σου απάντησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό. Επέμενες. Ζήτησες τη γνώμη δικηγόρου. Σου είπε κι αυτός ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό.Είχες πει αυτό τύπε και ο δικηγόρος πάνω μας είπε πως η συγκεκριμένη κατάσταση αν αποδειχτεί έχει μικρότερη πεινή.
Το νομικό σύστημα νομίζω ότι έχει κάτι που το λέει ψυχικό βρασμό
Το λέει για να ρίξει ευθύνη στο θύμα; Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη
Δεν θα αθωωθείς αλλά είναι ελαφρυντικό.
Τίποτα δεν είναι. Δεν ξέρω κανένα δικαστή που να αναγνώρισε ελαφρυντικό σε δολοφόνο, επειδή το θύμα του είχε τον τρόπο λεκτικά να τον βγάζει εκτός εαυτού.
Παρακαλώ έναν δικηγόρο να πει αν υφίσταται σαν έννοια το ελαφρυντικό του ψυχικού βρασμού.
Ο ψυχικός βρασμός δεν είναι ελφαρυντικό. Είναι ειδική μορφή δόλου που αφορά μόνο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας
Γι' αυτό σου λέω, κάτσε να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν.Το πρόβλημα είναι ότι η καταγγελία δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να την κάνει ο καθένας για τον οποιονδήποτε.
Αν σε προφυλακίζουν με μια καταγγελία χωρίς πολλά πολλά δεν καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας?
Δεν θα μπορούσε να συνοδεύεται με το ότι θα εξεταστεί η υπόθεση άμεσα και αν αποδειχθεί ότι λέει μαλακίες θα προφυλακιστεί αυτή?
Παιζει να δουλευει,ισως για πρωτη φορα στην ζωη τουπου εχει χαθει αυτος;
Ειναι σαν να λες Σαμπονις ή Γιαο, συγκριση γιγαντων1.70 ειναι ψιλονορμαλ
Αλλα αγύμναστος.
Τελικά ο κουγιας η ο λυτρας ειναι ποιο ψηλος?
368 χιλιάρικα τιμή έναρξης, θα δώσω προσφορά ένα ψευτοβαψιμο θα κάνω για να λέω από ανακαίνιση και έτοιμο για ενοικίασηΠατημα Χαλανδριου , ειναι με την μεζουρα και μετράει το οικοπεδο του Λυτρα που θα βγει αυριο πλειστηριασμό
αποκλειεταιΠαιζει να δουλευει,ισως για πρωτη φορα στην ζωη του
θα τα κανει αυτη τα μαύρα τσαντες παπουτσια ρολόγια και κοσμηματα ..Και άντε ο Αποστόλης να αποδείξει ότι του σουφρωσε τα μαύρα
Αμα δει ο υπουργαρας οτι δεν χωράνε οι φυλακές, ας αφήσει όλους τους εγκληματίες - φονιάδες εξωΕλπιζω με τους νέους νόμους να αδειάσει λιγο η Αθηνα .. υπολογιζω ενα 30% θα πάει φυλάκα .. θα πηγαινουμε Κολωνάκι μπαμ μπαμ
Έλα ρε τύπε μην παίζουμε με τεχνικά νομικά ζητήματα. Ο δικηγόρος είπε ότι αν ο βρασμός αποδειχτεί (αν και δύσκολο) έχει μειωμένη ποινή. Στο κοινό μυαλό αυτό σημαίνει κάτι πιο light. Νομικά έκανα λάθος. Η ουσία όμως παραμένει ότι δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό που έχει χαμηλότερη ποινή.Δεν τα θυμάσαι καλά. Είχες πει ότι υπαρχει το ελαφρυντικο του ψυχικού βρασμού. Σου απάντησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό. Επέμενες. Ζήτησες τη γνώμη δικηγόρου. Σου είπε κι αυτός ότι δεν υπάρχει τέτοιο ελαφρυντικό.
Να στα ξαναθυμισω.
Εχω μία ελπιδα οτι εκει που φωναζε για ΔΕΔΗΕ για το ρολοι πέρασε ο ΔΕΔΗΕ και το ξηλωσε εντελως και εχει μεινει χωρις ρεύμαΠαιζει να δουλευει,ισως για πρωτη φορα στην ζωη του
ξεκινάει καλη τιμή πάντως .. δεν εχω δει την κατασταση του , αλλα η τιμη ειναι καλη368 χιλιάρικα τιμή έναρξης, θα δώσω προσφορά ένα ψευτοβαψιμο θα κάνω για να λέω από ανακαίνιση και έτοιμο για ενοικίαση
μαλάκα μου κάνω συνειρμούς...αποκλειεται
ητανε στη φωτια στη βαρη να προστατεψει την επιχειρηση του αφεντικου με τα ιστιοπλοικαμαλάκα μου κάνω συνειρμούς...
Εχει γουστα τωρα που γινεται χαμος με τα καθαρισματα οικοπέδων
να εχει αρπαξι κανα χορτοκοπτικο και καμιά τ΄σαπα και να εχει ξανοιχτει στα Μεσόγεια
και να καθαριζει οικοπεδα νυχτα μέρα , σαν κατι ταινίες αμερικανικες
που εβγαζαν τους φυλακοβιους και τους πηγαιναν για εργασιες αλυσοδεμενους ο ενας με τον αλλον
και ζητουσαν αδεια για να πανε να πιουνε νερο απο μία κουταλα σε μια κατσαρόλα
Ικανο τον εχω να τον εχει ριξει τόσο χαμηλα η αγαπη του για τον Κο Κυριακο
Αυτό στο έγραψα από την πρώτη στιγμή. Αν δεν το καταλαβες ταμπουρωμένος πίσω από τη λογική του ελαφρυντικού, δεν είναι δικό μου σφάλμα.Έλα ρε τύπε μην παίζουμε με τεχνικά νομικά ζητήματα. Ο δικηγόρος είπε ότι αν ο βρασμός αποδειχτεί (αν και δύσκολο) έχει μειωμένη ποινή. Στο κοινό μυαλό αυτό σημαίνει κάτι πιο light. Νομικά έκανα λάθος. Η ουσία όμως παραμένει ότι δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό που έχει χαμηλότερη ποινή.
Σκοτωσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, σκοτωσε εκ προμελέτης. Προφανώς δυο διαφορετικές καταστάσεις.Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη.
Επαναλαμβανω ερωτημα μου πιο πριν: στις ειδησεις της ΕΤ1 ειπαν οτι αυτο αποτελει συμμορφωση με Ευρωπαϊκη οδηγια και η Ελλαδα ειναι απο τις πρωτες χωρες που το υιοθετει.Για ολους εμας που ασχολουμαστε με τα νομικα, το να βγαινει ενας υπουργος και να λεει οτι "για συγκεκριμενα αδικηματα θα ειναι κανονας η προφυλακιση" συνιστα αδιανοητη θλιβερη κατασταση.
Ειλικρινα λυπαμαι. Δεν εχω ξαναβιωσει τετοια δυστοπική κατασταση στο χωρο της Δικαιοσυνης. Απίστευτα πραγματα. Πειθαρχικος ελεγχος δικαστων για ουσιαστικη κριση, νομοθετηση για κανόνα προφυλακισης, έκτιση εν μερει ποινης για πλημμεληματα. Αισχος.
Και λυπαμαι περισσοτερο γιατι ο κοσμος τα επικροτει αυτα τα καραγκιοζιλικια.
ητανε στη φωτια στη βαρη να προστατεψει την επιχειρηση του αφεντικου με τα ιστιοπλοικα
Οχι κοσμο τυπε, δαση ολοκληραΕτσι και παει ο Λιλας θα βάλει πολυ κοσμο φυλακη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να αγιάσει το χέρι της