Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Θλιβερά, αλλά τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι σπαστικό;
Τώρα που προφυλακίστηκε για άλλο λόγο, θα πάρει πίσω ο ΑΠ το πειθαρχικό ανακριτή/εισαγγελέα;

Ο ψυχικός βρασμός δεν είναι ελφαρυντικό. Είναι ειδική μορφή δόλου που αφορά μόνο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και έχει μικρότερη ποινή.
Πολύ δύσκολα θεμελιώνεται.

Είδες τελικά το λόγο που έγινε όλο αυτό (μάλλον);
Μιας και βγήκε πλέον στη φόρα, μπορώ να το πω: τη προηγούμενη μέρα είχε χάσει την ανακοπή του πλειστηριασμού.

Σωστό. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για όρο που του επιβλήθηκε στη ποινική διαδικασία, δεν έχει σχέση αν το ακίνητο είναι δικό του.

Αγαπητέ @Ανδράποδος , σκέψου το σαν ένα περιορισμό της ελευθερίας του, σαν να του στερούν το δικαίωμα στο να χρησιμοποιεί την ιδιοκτησία του. Αρα όχι, δεν είχε δικαίωμα ο τύπος να βρίσκεται στο σπίτι.

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και κρατάω την ουσία ως απλός πολίτης. Ισχύει κάτι διαφορετικό και εάν αποδειχτεί έχεις μικρότερη ποινή.

Τίποτα δεν είναι. Δεν ξέρω κανένα δικαστή που να αναγνώρισε ελαφρυντικό σε δολοφόνο, επειδή το θύμα του είχε τον τρόπο λεκτικά να τον βγάζει εκτός εαυτού.
Ολη η συλλογιστική σου ειναι προβληματική.
Είναι ανάλογη εκείνης που δικαιολογεί το βιαστή, επειδή η κοπέλα κυκλοφορούσε πχ με προκλητικά ρούχα.
Ζούμε σε μια κοινωνία που έχει ξεκάθαρα όρια του τι είναι έγκλημα και τι όχι. Και ο καθένας μας γνωρίζει ποια είναι αυτά. Τα ξεπερνά εν γνώσει του. Είτε εν θερμώ ειτε εκ προμελέτης.

Μπορείς να τοποθετηθείς εκ νέου;;

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ελπιζω με τους νέους νόμους να αδειάσει λιγο η Αθηνα .. υπολογιζω ενα 30% θα πάει φυλάκα .. θα πηγαινουμε Κολωνάκι μπαμ μπαμ
Ετοιμαζει νεες αμυγδαλεζες τυπε θα ποινικοποιησει και το καμακι μια χαρα θα ειμαστε.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.827
Πόντοι
216
Τοπ μουνι η δευτερη γυναικα του?
Ελα σε παρακαλω....
Μια δευτεροτριτη ανθυπομέτρια.

Την πρωτη δεν την εχω δει ακομη.
Καλή είναι, την αδικούν οι φωτογραφίες.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Σωστό. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για όρο που του επιβλήθηκε στη ποινική διαδικασία, δεν έχει σχέση αν το ακίνητο είναι δικό του.

Αγαπητέ @Ανδράποδος , σκέψου το σαν ένα περιορισμό της ελευθερίας του, σαν να του στερούν το δικαίωμα στο να χρησιμοποιεί την ιδιοκτησία του. Αρα όχι, δεν είχε δικαίωμα ο τύπος να βρίσκεται στο σπίτι.

ευχαριστω για τη διευκρινηση
Να υποθεσω απαγορευεται να διακοψει και τις παροχες ρευμα, νερο ειναι δηλαδη υποχρεωμενος και να την ταΐζει παρα το οτι δεν τον αφησε να παρει 2ο σωβρακο να αλλαξει στην φυλακη

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.851
Πόντοι
6.946
Ετοιμαζει νεες αμυγδαλεζες τυπε θα ποινικοποιησει και το καμακι μια χαρα θα ειμαστε.
Εδώ δεν μου αρέσουν εμένα αυτές οι αυστηροποιήσεις που είμαι μόνος και δεν κινδυνεύω, αλλά έχω μια ανησυχία, φαντάσου όσους είναι παντρεμένοι ή με γκόμενες, τι άγχος θα κουβαλάνε με το Νόμο αυτό!

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.827
Πόντοι
216
ευχαριστω για τη διευκρινηση
Να υποθεσω απαγορευεται να διακοψει και τις παροχες ρευμα, νερο ειναι δηλαδη υποχρεωμενος και να την ταΐζει παρα το οτι δεν τον αφησε να παρει 2ο σωβρακο να αλλαξει στην φυλακη
Αυτά είναι θέματα άλλης διαδικασίας, οικογενειακού δικαίου.
Εδώ η αλλαγή διαμονής (και μόνο αυτή) έγινε λόγω της ποινικής διαδικασίας.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ηθελε πλούσιο και αλήτρα
και τα μπλεξε με τον λυτρα
Και μολις εφαγε μπερντακι
της πόνεσε και το δοντάκι

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Εδώ δεν μου αρέσουν εμένα αυτές οι αυστηροποιήσεις που είμαι μόνος και δεν κινδυνεύω, αλλά έχω μια ανησυχία, φαντάσου όσους είναι παντρεμένοι ή με γκόμενες, τι άγχος θα κουβαλάνε με το Νόμο αυτό!
Τα χουν γαμησει ολα φιλε,λοατκι φεμινια εχουν τετοια δύναμη που κανουν μια κυβέρνηση τσοντα τους και αλλαζουν τους νομους με περιστατικα που βγαινουν στη δημοσιοτητα.
Εδω εγιναν δικαστες και οι δημοσιογραφοι με πρωτο και καλύτερο καθε μεσημέρι τον εισαγγελατο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Μου μυριζει μπιζνα ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ :coffee:
Θα παω μια βολτα απο το υπουργειο να ενημερωθω :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.982
Πόντοι
3.656
Θα πρέπει να σε εξετάσει ιατροδικαστής για να αποδειχθεί βιαιοπραγία και μάντεψε αν το επικαλεστείς και δεν έχεις μώλωπες από που θα ξεκινήσει την εξέταση :effemine:
Αν ήταν έτσι θα είχε γεμίσει το σύστημα από δροσερές καταγγελίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom