Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.260
- Πόντοι
- 12.756
η γκομενα για αρχήτι μου λέιπει εκτός από όλα αυτά που μου λέιπουν?
η γκομενα για αρχήτι μου λέιπει εκτός από όλα αυτά που μου λέιπουν?
γιατί δεν αξίζω και εγώ μια πλούσια γκόμενα να της πουλήσω ζιγκολικια?
τι μου λέιπει εκτός από όλα αυτά που μου λέιπουν?
χοντρο...η γκομενα για αρχή
η γκομενα για αρχή
Για την πολυκατοικία στον άλλον όμως κουβέντα....τον έγραψες ευγενικά μεν στα ριπαπα σου δε....Θλιβερά, αλλά τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι σπαστικό;
Τώρα που προφυλακίστηκε για άλλο λόγο, θα πάρει πίσω ο ΑΠ το πειθαρχικό ανακριτή/εισαγγελέα;
Ο ψυχικός βρασμός δεν είναι ελφαρυντικό. Είναι ειδική μορφή δόλου που αφορά μόνο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και έχει μικρότερη ποινή.
Πολύ δύσκολα θεμελιώνεται.
Είδες τελικά το λόγο που έγινε όλο αυτό (μάλλον);
Μιας και βγήκε πλέον στη φόρα, μπορώ να το πω: τη προηγούμενη μέρα είχε χάσει την ανακοπή του πλειστηριασμού.
Σωστό. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για όρο που του επιβλήθηκε στη ποινική διαδικασία, δεν έχει σχέση αν το ακίνητο είναι δικό του.
Αγαπητέ @Ανδράποδος , σκέψου το σαν ένα περιορισμό της ελευθερίας του, σαν να του στερούν το δικαίωμα στο να χρησιμοποιεί την ιδιοκτησία του. Αρα όχι, δεν είχε δικαίωμα ο τύπος να βρίσκεται στο σπίτι.
Που το ξέρεις ότι την βάρεσε χωρίς λόγο ;τωρα μεσα το μουνοπανο ο παλιομαλακας,μακαρι να φαει κανα φαπιδι στη φυλακη μπας και βαλει μυαλο το σιχαμα που βαρεσε τη γυναικα χωρις λογο.Σιχαμενος και αυτος σιχαμενες και οσες πανε με μαλακες σα αυτον,ηλιθιες ελληνιδες βαλκανιες που τις καυλωνει η αλητεια και μετα ακουμε ολο δυσαρεστα ντροπη και στις ελληνιδες ντροπη και στους τριτοκοσμικους που τις χτυπανε.
το διαβασα στο αρθρο ηταν ξεκαραρα χωρις λογο αλλα και παλι δε δικαιολογει κανενας λογος τη τοση βια σε εναν ανθρωπο τη τσακισε ο παλιομαλακας τωρα μεσα πουτανας γιε σιχαμενε σπερματοζητιανε μακαρι να σε βιαζουν καθε μερα πακιστανοι στο κελι.Που το ξέρεις ότι την βάρεσε χωρίς λόγο ;
Θα το κάνεις σωστά μη πας έτσι σαν γαμπρός....θα μου πεις ποτέ, να έρθω Αθήνα να σου τραβήξω δύο μπουφλές να πας στον εισαγγελέα που διανυκτερεύει σαν να σε έχει φάει ένα μελίσσι σφηκες-τουμπανο....τη βλέπω δέκα χρόνια μέσα χωρίς καν δική τη δικιά σου...τι φίλοι είμαστε.Δηλαδή εγώ ρε τύποι δε το έπιασα
Αρκεί με την τροπολογία του νόμου
Μια καταγγελία για να προφυλακιστεί κάνεις;
Δηλαδή αν πάω εγβ τώρα και καταγγείλω την γκομενα μου ότι με βαράει θα την προφυλακίσουν;
Αυτό στο έγραψα από την πρώτη στιγμή. Αν δεν το καταλαβες ταμπουρωμένος πίσω από τη λογική του ελαφρυντικού, δεν είναι δικό μου σφάλμα.
Σκοτωσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, σκοτωσε εκ προμελέτης. Προφανώς δυο διαφορετικές καταστάσεις.
αν έρθεις να καταθέσεις και στο δικαστήριο ότι την είδες να με βαράει θα σου βγάλω και μέρισμα από την αγωγή που θα της κάνω μετάΘα το κάνεις σωστά μη πας έτσι σαν γαμπρός....θα μου πεις ποτέ, να έρθω Αθήνα να σου τραβήξω δύο μπουφλές να πας στον εισαγγελέα που διανυκτερεύει σαν να σε έχει φάει ένα μελίσσι σφηκες-τουμπανο....τη βλέπω δέκα χρόνια μέσα χωρίς καν δική τη δικιά σου...τι φίλοι είμαστε.
Είσαι πσυχουλα τελικά...και μια ανάποδη δώρο... απλά βρες γκόμενα εκατόν είκοσι εκατόν πενήντα κιλά να γίνει πιστευτή η φάση ...μη δουν τη ζημιά και η κατηγορούμενη να ναι σαράντα εννιά κιλά και βγεις τσιμπούκι στην ανακριτρια....αν έρθεις να καταθέσεις και στο δικαστήριο ότι την είδες να με βαράει θα σου βγάλω και μέρισμα από την αγωγή που θα της κάνω μετά
Μου ζητάς να διευκρινίσω το αυτονόητο;Δε διευκρίνισες τη μειωμένη ποινή που λανθασμένα προσπαθούσα να εκφράσω μέσω του "ελαφρυντικού".
Στο μυαλό ενός απλού ανθρώπου είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τα εκ προμελέτης κτλ. Οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε με το πόσα χρόνια τρως. Πολλά, λίγα κ.α
Oυδεμία παραβίαση υπηρξε, φυσικα, αυτα που συμβαινουν ειναι πρωτακουστα
Η πιο σοβαρή φωνή είναι των δικηγορων Κούγια Βερβεσου Δημητρακοπολου κλπ
Των τόσο συκοφαντημενων δικηγορων
αν έχει πολλά λεφτά δε με νοιάζει να είναι και σαν τυρανόσαυρος που κατάπιε μπετονιέραΕίσαι πσυχουλα τελικά...και μια ανάποδη δώρο... απλά βρες γκόμενα εκατόν είκοσι εκατόν πενήντα κιλά να γίνει πιστευτή η φάση ...μη δουν τη ζημιά και η κατηγορούμενη να ναι σαράντα εννιά κιλά και βγεις τσιμπούκι στην ανακριτρια....
Μπράβο τύπε καλά τα λες.τωρα μεσα το μουνοπανο ο παλιομαλακας,μακαρι να φαει κανα φαπιδι στη φυλακη μπας και βαλει μυαλο το σιχαμα που βαρεσε τη γυναικα χωρις λογο.Σιχαμενος και αυτος σιχαμενες και οσες πανε με μαλακες σα αυτον,ηλιθιες ελληνιδες βαλκανιες που τις καυλωνει η αλητεια και μετα ακουμε ολο δυσαρεστα ντροπη και στις ελληνιδες ντροπη και στους τριτοκοσμικους που τις χτυπανε.
Καράφλα κοντοστουπη εμφανισιακά ξαναλέω δε σε παίρνει να μιλάς.Μπράβο τύπε καλά τα λες.
Σε πνιγεί το δίκαιο και το κοντοσούβλι
τουλάχιστον πρόλαβε και της εκανε μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφ δυσφημηση πριν τον μπουζουριάσουνε.Oυδεμία παραβίαση υπηρξε, φυσικα, αυτα που συμβαινουν ειναι πρωτακουστα
Ότι θες πες και φάε μόνο τους γυμνούς γκει φίλους σου μη ποστάρειςΚαράφλα κοντοστουπη εμφανισιακά ξαναλέω δε σε παίρνει να μιλάς.
Όχι υπερβολές...δεν οδηγούν σε καλό...δε βλέπεις τον άλλον που κατάντησε ...να ψηφίζει ΝΔ ,να είναι πρωταθλητής μαλακίας κάθε σεζόν και σαλιαριζει με τον Ραούλ στο Κάλι ενώ πιστεύει ότι ζαχαρωνει με τη Μαρία κολωμπα Εσκομπάρ....αν σε μαγκωσει η μπετονιερα και σε κλείδωσει τη γάμησες... αντίο ζωή ,ούτε τα ΕΚΑΜ δε σε γλυτώνουν...αν έχει πολλά λεφτά δε με νοιάζει να είναι και σαν τυρανόσαυρος που κατάπιε μπετονιέρα
Πρωτάκουστα είναι αυτά που ανακοίνωσε ο Φλωρίδης....τι μαλακές ρε συ πας και ψηφίζεις?Oυδεμία παραβίαση υπηρξε, φυσικα, αυτα που συμβαινουν ειναι πρωτακουστα