Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
1.82 90 κιλά χοντρός?μωρέ μπράβοΜην είσαι ομοφοβικός ρε μαν. Ούτε χοντρό φοβικός.
Μη δούμε χοντρό ,πούστη αμέσως να τον δουλέψουμε
1.82 90 κιλά χοντρός?μωρέ μπράβοΜην είσαι ομοφοβικός ρε μαν. Ούτε χοντρό φοβικός.
Μη δούμε χοντρό ,πούστη αμέσως να τον δουλέψουμε
Κυριολεκτικά ο,τι να ναιτωρα μεσα το μουνοπανο ο παλιομαλακας,μακαρι να φαει κανα φαπιδι στη φυλακη μπας και βαλει μυαλο το σιχαμα που βαρεσε τη γυναικα χωρις λογο.Σιχαμενος και αυτος σιχαμενες και οσες πανε με μαλακες σα αυτον,ηλιθιες ελληνιδες βαλκανιες που τις καυλωνει η αλητεια και μετα ακουμε ολο δυσαρεστα ντροπη και στις ελληνιδες ντροπη και στους τριτοκοσμικους που τις χτυπανε.
Που είναι το περίεργο σε αυτό που λέω?Κυριολεκτικά ο,τι να ναι
Ελπιζω να μην ψηφιζεις
Συριζα ψηφιζειΚυριολεκτικά ο,τι να ναι
Ελπιζω να μην ψηφιζεις
Από τη νέα Δημοκρατία τους δολοφόνους κλάσης ανωτερος ο συριζα,ψωφο στη ΝΔ.Συριζα ψηφιζει
Καμία εκπληξη φυσικα
Όπως ο πάσα ένας βλάχος...* Γνήσιος Ελληνάρας!!!!Απόστολος Λύτρας: Έχει Ferrari, Porsche και σκάφος αλλά χρωστάει... παντού!
Ο κακοποιητής δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του αλλά έχει στην κατοχή του Porsche και Ferrariwww.newsbomb.gr
Καταδολιευση δανειστων μήπως; Περασε η 5ετια;δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες
αν φτάσεις σε σημείο να φοβάσαι κατάσχεση δεν μπορείς να γράψεις τίποτα σε κανέναν
και αν το κάνεις αυτός που θα τα πάρει θα έχει θέματα και μπορεί να του τα πάρουν πίσω.
πιο πιθανό να τα έγραψε όλα για να αποφύγει να του τα φάει η πρώην γυναίκα του.
Ρε φιλε τα 90 κιλα για το 1.82 δεν ειναι τόσο πολλα.1.82 90 κιλά χοντρός?μωρέ μπράβο
Δεν μπορεί να εχασε τον έλεγχο έτσι.Σιγουρα πεχτηκε απιστία δεν χρειάζεται να το πουν είναι εννοουμενο.Τελικά ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν ότι μιλούσε με τον γκόμενο της στο κινητό;
Είπαν ότι μιλούσε στο κινητό με το παιδί της αλλά αυτο είναι γελοίο σαν δικαιολογία να νευρίασε ο δικηγόρος.Ο λόγος πρέπει να ήταν πολύ σοβαρός αλλά δεν το λένε.
Διότι πολλοί επώνυμοι,διάσημοι κλπ δείχνουν ότι είναι οικογένεια δεμένη για επαγγελματικούς λόγους ενώ ισχύει το ακριβώς το αντίθετο.
Πάντως ο ζουγκλας-τροανταφυλλοπουλος ανέβασε ένα βιντεάκι στο τικ τοκ και πέταξε μια σποντα περί γκόμενου.
Άλλωστε ήταν μήνες σε διάσταση είπαν.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλ.Εγω πιστεύω παίχτηκε απιστία,αυτή του είπε και καλά μιλάω με το παιδί μου αυτός ίσως να είδε το κινητό της και μετά να φρικαρε.Μπορει πχ να την ήξερε κιόλας και να την συγχώρεσε αλλά αυτή να συνεχίσε το ίδιο βιολί και να μην άντεξε αυτός.
Πάντως μαλακια έκανε γιατί αν κρίνω και από την πρώην του έβγαινε με μοντέλες δικηγόρους.Θα έβρισκε καμιά άλλη.
Ο Τριανταφυλλόπουλος είπε θίχτηκε ο εγωισμός του.Αρα λογικά απιστία.
Γιατί δεν το λένε ευθέως όμως δεν καταλαβαίνω.
Διότι αν ισχύει αυτό θα μπορούσε να επικαλεστεί επίθεση εν βρασμώ λόγω απιστίας συζύγου κλπ.Δηλαδη ότι ήταν εν βρασμώ δηλ.
Που ούτε αυτό αποτελεί δικαιολογία φυσικά άλλα νομικά δεν ξέρω ίσως στέκει.
Κανονικά αν ισχύει η απιστία η καλύτερη εκδίκηση ήταν να την αφήσει οικονομικα στεγνή και να εξαφανιστεί.
μη τρώγεσαι ρε ασχημομούρη μπούλη 1.65 μισοριξιά με χοντρά μπούτια και βυζιάΣτη φώτο εδώ που στελνω ο ξανθός είναι ο @paparotriftoulas και ο γκριζομαλλης είναι ο @ROB.C σε μια πολύ ερωτική στιγμή τους αγκαλίτσα,μπράβο κοπέλες μου είστε πολύ αγαπημένες.
Δικηγορος μαϊντανός θεοδωροπουλος, αναλαμβανει για τα καναλια τζαμπα υποθεσεις στην αρχη τους, ηταν με τον παλαιοχριστιανο, υποψηφιος διασημος με βελό παλια, με λαος στις ευροεκλογες,Εγω ξερω οτι τα κανάλια τον ανεδειξαν και τα καναλια τον θαβουν τώρα.
Νομιζω αναδείχτηκε με την ιωαννα με το βιτριολη αν δεν κανω λάθος
Σταρ δικηγοροι ειναι,οπως ο παπαδοπουλος που ξεκινήσε με την υποθεση πισπιριγκου και τώρα στη ζηνα ειναι μονιμος κατοικος
Αυτοι συνήθως γαμάνε και τις γάτες της γειτονιας, οτι μπορουν , και βιζιτες φυσικα συνεχως, τις νομιμες τις εχουν για βιτρινα παιδια κλπΤοπ μουνια γαμουσε ο Δικηγορος οπως αναμενοταν,
με το χρημα καιτο ονομα που κουβαλουσε.
Ο ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ κυριολεκτικα.
Καταδολιευση δανειστων μήπως; Περασε η 5ετια;
ΚαλημεραΕννοείς για χρέη που πάνε 5 χρόνια πίσω?
Αν είναι βεβαιωμένες οφειλές στο δημόσιο δεν έχει σημασία και νομίζω ότι αν κάποιος έχει κινηθεί νομικά ακόμα και αν δεν έχει γίνει δικαστήριο για να διαπιστωθεί το πραγματικό ύψος της οφειλής δεν παραγράφεται.
Επίσης αν υπάρχει σύμβαση πχ μεταξύ εταιρειών ή μίσθωση ή κάτι τέτοιο επίσης δεν παραγράφεται. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια...
Τώρα βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις για παράδειγμα αν έχεις προσημείωση ένα ακίνητο για δάνειο 1.000.000 και το ακίνητο κάνει 800.000 και εσύ μεταβιβάσεις ένα άλλο που κάνει 300.000 εκεί νομίζω έχει διαφορά μπορεί να μην θεωρείται δόλος.
Για πες για την 5ετία πότε μπορούμε να είμαστε safe δηλαδή?