1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μια μικρή ενημέρωση.
στην Κύπρο σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο δεν υπάρχει ούτε ένας σταθμός διοδίων.
και οι εθνικές είναι απείρως πιο καλοσυντηρημένες από τις ελληνικές.
Εχω διανύσει μέσα σε μια μέρα 200χλμ συνολικού αυτοκινητόδρομου και δεν έχω πλερώσει ούτε σεντ.
Επίσης δεν υπάρχει πάνω στον αυτοκινητόδρομο ούτε ένα βενζινάδικο. όλα είναι στις εξόδους ή εισόδους.
σε όλη την ευρώπη πληρώνεις διόδια βάσει της χιλιομετρικής απόστασης εκκίνησης και εξόδου.
στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας αυτός που εισέρχεται στην είσοδο κρωπίας και εξέρχεται στην είσοδο Παιανίας πλερώνει το ίδιο αντίτιμο με αυτόν που εισέρχεται στο Ελ Βενιζέλος και φτάνει στα διόδια της Ελευσίνας.
και μετά ζητάτε κοινωνική δικαιοσύνη.
στην Κύπρο σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο δεν υπάρχει ούτε ένας σταθμός διοδίων.
και οι εθνικές είναι απείρως πιο καλοσυντηρημένες από τις ελληνικές.
Εχω διανύσει μέσα σε μια μέρα 200χλμ συνολικού αυτοκινητόδρομου και δεν έχω πλερώσει ούτε σεντ.
Επίσης δεν υπάρχει πάνω στον αυτοκινητόδρομο ούτε ένα βενζινάδικο. όλα είναι στις εξόδους ή εισόδους.
σε όλη την ευρώπη πληρώνεις διόδια βάσει της χιλιομετρικής απόστασης εκκίνησης και εξόδου.
στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας αυτός που εισέρχεται στην είσοδο κρωπίας και εξέρχεται στην είσοδο Παιανίας πλερώνει το ίδιο αντίτιμο με αυτόν που εισέρχεται στο Ελ Βενιζέλος και φτάνει στα διόδια της Ελευσίνας.
και μετά ζητάτε κοινωνική δικαιοσύνη.
τεσπα, οι δρμοι που εγω συχναζω (αθηνων-κορινθου) ειναι καλοι και θεωρω χρεος μου να πλερωσω.
μονο με τους μπατσους εχω προβλημα Καμια συμβουλη γι αυτους??