Γεια σου ρε περσόνα που με καταλαβαίνεις...Μια μάντρα μου έκλασαν..Τα ίδια και αυριο...Και μεθαυριο στην επιστροφή,με το καλό...Σαλπάρω με το ΙΧ ρεεεεεεεεεεε!!Αέρααααααααααααα!!
Άρτι αφιχθείς από Εύβοια.... Βίντεο μοντάρονται και ακολουθούν...Απλά,τα πράγματα γίνονται όλο και πιο εύκολα καθότι ο αριθμός των διαμαρτυρόμενων οδηγών γιγαντώνεται...Ούτε φασαρίες ,ούτε διαπληκτισμοί πια....Καταντάει ρουτίνα σιγά σιγά...
εχω να τους ακουμπισο εβρα στα διοδια απο το 1985 και οποιος μου τιν ελεγε του σκαγα την ταυτοτιτα του παπατζι του μεγαλου θεως σχορεστονα απο το κομα και τον πουλο ρεεε τουμπεκα αλλα πολλα τα ταλαρα για τις αφισες τοτε στην κλαδικη στο αιγαλεο σιτι να ουμεε τωρα το πιρατε χαμπαρι
ο τεως προεδρος του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΝ, εδιορισθη προεδρος του ΚΑΡΑΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΟ ιδιοκτησιας των κακων κεφαλαιοκρατων σαταναδων κ.κ. Βαρδινογιαννη και Βγενοπουλου!
Ο αντιστοιχος προεδρος, ακομη και αν αναγκαζοταν να καταλαβει την θεση στην Ιαπωνια, θα εκανε χαρακιρι!
Εδω το ξεπουλημα των ιδεων και των αποψεων πανω στις οποιες εκανες καριερα θεωρειται ΙΝ.....