tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Και που θα παρκάρουμε εμείς;
αριστοκράτη μου να πηγαίνεις με το μετρό...
ενα μέρος του πάρκινγ μακράς το οποίο εξάλλου έχει και χώρο επέκτασης..
Και που θα παρκάρουμε εμείς;
αριστοκράτη μου να πηγαίνεις με το μετρό...
Δεν είμαστε καλά.
Τα πάντα είναι χρονομετρημένα.
Το ξυπνητήρι χτυπάει ακριβώς 70 λεπτά πριν από την αναχώρηση έχοντας εκτιμήσει το μέσο πιθανό μήκος της απόστασης από την θέση στάθμευσης μέχρι την σκάλα. Αν χαθούν έστω και 5 λεπτά πάει η πτήση (και δεν έχω χάσει ποτέ μέχρι τώρα καμμία).
Το ρεκόρ στην επιστροφή είναι με την γαλατάδικη του Λονδίνου: 40 λεπτά από την στιγμή της προσγείωσης βρέθηκα στο κρεββάτι μου. Φυσικά είχα παρκάρει ακριβώς δίπλα στην σκάλα.
οπως αντιλαμβανομαι τωρα που σας την φορεσε ο γιωργακης και θα πληρωνετε διοδια εσεις οι τζαμπατζηδες χωρις αντιρρησεις επαναστατικες το κλεισατε το θρεντ και το ριξατε στο οφτοπικ ε;
γινεται να το κανετε και κυριακη στα τεμπη ;να γλιτωσω κι εγω τιποτα...κατα τα αλλα εχετε να μασετε πολυ ξυλο λεμε....Θέλετε πόλεμο πασοκο-πουτανάκια? θα τον έχετε.
Κατεβάστε ΜΑΤ στο κέντρο, στα διόδια, στην Κερατεα, να δούμε πόσα αρχίδια έχετε.
Από δω και πέρα γαμήσι και ξύλο μόνο
Τερμα οι ευγένειες.
"Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε. Όλοι στα διόδια Αφιδνών το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ
γινεται να το κανετε και κυριακη στα τεμπη ;να γλιτωσω κι εγω τιποτα...κατα τα αλλα εχετε να μασετε πολυ ξυλο λεμε....
εκανε και σχετικες ασκησεις ο ΕΣ.....
εγώ πάντα πλήρωνα και θα συνεχίσω να πληρώνω... αλλοι είναι οι τζαμπατζήδες ΝΑΥΑΡΧΕ Μ'ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Θέλετε πόλεμο πασοκο-πουτανάκια? θα τον έχετε.
Κατεβάστε ΜΑΤ στο κέντρο, στα διόδια, στην Κερατεα, να δούμε πόσα αρχίδια έχετε.
Τερμα οι ευγένειες.
Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα.
Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.
Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
Η πρώτη μάχη θα δοθεί το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα.
Ενημέρωση από μέλη των επιτροπών αύριο μετά τις 8.30 πμ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ "
Πάντα να πληρώνεις πρασινοφρουρε! μην το παραλείπεις!
να περιμένεις το βραβειο σου απο τον GAP
Θέλετε πόλεμο πασοκο-πουτανάκια? θα τον έχετε.
Τερμα οι ευγένειες.
Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα.
Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.
Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
Η πρώτη μάχη θα δοθεί το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα.
Ενημέρωση από μέλη των επιτροπών αύριο μετά τις 8.30 πμ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ "
εγώ πρασινοφρουρος
ποτε των ποτών
Τραμουντανα, σε ειπανε Πασοκο?
Ψυχραιμια φιλε μου, παρε βαθιες ανασες και μετρα ως το δεκα, θα περασει....
εγώ πρασινοφρουρος
ποτε των ποτών
Εγω στις 2ες των δημοτικων δεν πηγα να ψηφισω, πρωτη φορα στα χρονικα...Δεν ηθελα κανεναν απο τους 2 υποψηφιους, τι να εκανα?
Η ερωτηση ειναι προς εσε, γιατι εχω δει οτι εισαι αντιθετος με την αποχη...
ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΗΘΗΣ.. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ...
Νεοδημοκρατικόσκυλα, δεν πρόκεται να ξαναβγείτε κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα..
Χαχαχαχαχαχααχα, το σύντροφο Τέρας.
Μονο πρασινοφρουρος μπορει να υπερηφανεύεται για το οτι πληρώνει την σημερον ημερα!!!
ακομα κι αν δεν εισαι, προσεχε γιατι ρέπεις επικινδυνα προς τα κει..