Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αριστοκράτη μου να πηγαίνεις με το μετρό...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαστε καλά.

Τα πάντα είναι χρονομετρημένα.

Το ξυπνητήρι χτυπάει ακριβώς 70 λεπτά πριν από την αναχώρηση έχοντας εκτιμήσει το μέσο πιθανό μήκος της απόστασης από την θέση στάθμευσης μέχρι την σκάλα. Αν χαθούν έστω και 5 λεπτά πάει η πτήση (και δεν έχω χάσει ποτέ μέχρι τώρα καμμία).

Το ρεκόρ στην επιστροφή είναι με την γαλατάδικη του Λονδίνου: 40 λεπτά από την στιγμή της προσγείωσης βρέθηκα στο κρεββάτι μου. Φυσικά είχα παρκάρει ακριβώς δίπλα στην σκάλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είμαστε καλά.

Τα πάντα είναι χρονομετρημένα.

Το ξυπνητήρι χτυπάει ακριβώς 70 λεπτά πριν από την αναχώρηση έχοντας εκτιμήσει το μέσο πιθανό μήκος της απόστασης από την θέση στάθμευσης μέχρι την σκάλα. Αν χαθούν έστω και 5 λεπτά πάει η πτήση (και δεν έχω χάσει ποτέ μέχρι τώρα καμμία).

Το ρεκόρ στην επιστροφή είναι με την γαλατάδικη του Λονδίνου: 40 λεπτά από την στιγμή της προσγείωσης βρέθηκα στο κρεββάτι μου. Φυσικά είχα παρκάρει ακριβώς δίπλα στην σκάλα.

να νοικιαζεις ελικόφτερο ρε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οπως αντιλαμβανομαι τωρα που σας την φορεσε ο γιωργακης και θα πληρωνετε διοδια εσεις οι τζαμπατζηδες χωρις αντιρρησεις επαναστατικες το κλεισατε το θρεντ και το ριξατε στο οφτοπικ ε; :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οπως αντιλαμβανομαι τωρα που σας την φορεσε ο γιωργακης και θα πληρωνετε διοδια εσεις οι τζαμπατζηδες χωρις αντιρρησεις επαναστατικες το κλεισατε το θρεντ και το ριξατε στο οφτοπικ ε; :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ πάντα πλήρωνα και θα συνεχίσω να πληρώνω... αλλοι είναι οι τζαμπατζήδες ΝΑΥΑΡΧΕ Μ'ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α να στειλουν  και την πρωτη κληση για το εικοσαπλασιο προστιμο στον σαββα μην ξεχασουν.... :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Θέλετε πόλεμο πασοκο-πουτανάκια? θα τον έχετε.
Κατεβάστε ΜΑΤ στο κέντρο, στα διόδια, στην Κερατεα, να δούμε πόσα αρχίδια έχετε.
Από δω και πέρα γαμήσι και ξύλο μόνο
Τερμα οι ευγένειες.

"Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε. Όλοι στα διόδια Αφιδνών το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ
Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα.
Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.

Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
Η πρώτη μάχη θα δοθεί το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα.
Ενημέρωση από μέλη των επιτροπών αύριο μετά τις 8.30 πμ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ "

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατεβάστε ΜΑΤ στο κέντρο, στα διόδια, στην Κερατεα, να δούμε πόσα αρχίδια έχετε.
Τερμα οι ευγένειες.

γινεται να το κανετε και κυριακη στα τεμπη ;να γλιτωσω κι εγω τιποτα...κατα τα αλλα εχετε να μασετε πολυ ξυλο λεμε.... :grin: :grin: :grin:

εκανε και σχετικες ασκησεις ο ΕΣ..... :grin: :grin:

Επισκέπτης
γινεται να το κανετε και κυριακη στα τεμπη ;να γλιτωσω κι εγω τιποτα...κατα τα αλλα εχετε να μασετε πολυ ξυλο λεμε.... :grin: :grin: :grin:

εκανε και σχετικες ασκησεις ο ΕΣ..... :grin: :grin:

Το σωστό ειναι να παραμείνουν ανοιχτα  ολο το γουικεντ  :rockon:
Αν μαθω κατι θα ενημερωσω!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τερμα οι ευγένειες.

Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα.
Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.

Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα.
Ενημέρωση από μέλη των επιτροπών αύριο μετά τις 8.30 πμ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.

:rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι βεντούζα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τερμα οι ευγένειες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχααχα, το σύντροφο Τέρας.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εγω στις 2ες των δημοτικων δεν πηγα να ψηφισω, πρωτη φορα στα χρονικα...Δεν ηθελα κανεναν απο τους 2 υποψηφιους, τι να εκανα?
Η ερωτηση ειναι προς εσε, γιατι εχω δει οτι εισαι αντιθετος με την αποχη...

Καλά, εγώ είχα ένα θέμα και στην πρώτη, αλλά τελικά...

ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΗΘΗΣ.. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ...

Εδώ συμφωνούμε.

Νεοδημοκρατικόσκυλα, δεν πρόκεται να ξαναβγείτε κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα..  :fuck2:

Από τι στιγμή που κέρδισε εκλογές το gap, όλα είναι πιθανά.
Κοσμοϊστορικό γεγονός, αποκλείεται να μην γράφει τίποτα Νοστράδαμος/Παΐσιος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μονο πρασινοφρουρος μπορει να υπερηφανεύεται για το οτι πληρώνει την σημερον ημερα!!!
ακομα κι αν δεν εισαι, προσεχε γιατι ρέπεις επικινδυνα προς τα κει..

ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom